- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.101
Valla çok iyi olurdu ama olmadı malesefolsun olsun sen bu boğazla ne kilolar verdin
ama vucut şaşırtmak için 1 yapabilsen güzel olurdu
Süpersin yarın tartıda sonuç ins müthiş olurBen hala devam ediyorum bugün 3. Gün irademe ben bile şaşırıyorum ama artık ayağa kalktıgımda başım dönüyor sanırım açlıktan
Inşallah canim böyle devam edersen haftaya bende mezun olurum diye düşünüyorumSüpersin yarın tartıda sonuç ins müthiş olur
52.6 nedir yaaEvet 52.6
Aa evet pili deniyeum belki bitmstrr bu ay ysticak insallah oyle dedi yani bakalmsen bi pili dişle kapıya sıkıştırbelki kendine gelir
tamam kuzum izine ayırırız seni
ne kadar daha yatmayacak canım eşinin maaşı
Olayk diyorm kuzu yaa gitmiyo kilo artik baksana kaldm 56 da spora baslicamGeriden geliyorum mesajlaramezun mu oluyorsun sen
Evet devam ediyorum canım bayilmazsam52.6 nedir yaa
1.3 verdin ve bugunde devam ediyorsunyarin rekor geliyor desene
Valla bende aynı düşünüyorum canım mezun olmayı spor yapacam versem de kilo vucudum aynı gibi duruyor spor en iyisiOlayk diyorm kuzu yaa gitmiyo kilo artik baksana kaldm 56 da spora baslicam
Çok teşekkür ederim yorumun içinCok icmiyormussun canim ama hem Maddi hem de saglik acisindan cok zarar. Ben birakali 2 sene oldu. Amerikaya gittigimde biraktim cunku paketi 13 dolardiozaman dolar 3.5 liraydi. Hey gidi Yani ekonomik nedenlerle biraktim. Sonra da ciddi anlamda unutuosun. Sadece tatilde cok alkolluyken bi kriz geldi, gece klubunde birinden istemis ve icerken buldum kendimi Ama hic yasanmamis gibi davrandim . Gercekten umutmak icin bir sure gecmesi gerekiyor, o surede kararli olacaksin o kadar. Ben soyle dusunurdum, farzet ki dunyada sigara yasaklanmis ve artik yok , alamiyorsun bulamiyorsun. Bu bende cok ise yaradi
Hadi hayırlısı benim de mezuniyete 1.5 kilo filan kaldı ama mezun olmayacağım ya da mezun olup devam ederimInşallah canim böyle devam edersen haftaya bende mezun olurum diye düşünüyorum
Bende 50 demistim ama olamıcam gibi 50 bu kilo da bana yeter canım zaten yarin biraz daha düşerim yüzde 80 ini tamamlamış oluyorum galiba mezun oluo devam etmek en iyisi. Ama mezun olduktan sonra salmak yok tabiHadi hayırlısı benim de mezuniyete 1.5 kilo filan kaldı ama mezun olmayacağım ya da mezun olup devam ederim
Sağol canım bende yıllardır ilk defa görüyorum mutluyumO nasıl bir rakam
Maşallah canım ❤
Çok tbrk ederim cnm. Darısı başıma diyeceğim ama şuan o rakamlardan çok uzaktayım. İki hamilelik beni mahvetti.Sağol canım bende yıllardır ilk defa görüyorum mutluyum
Evet sporla sıkılasinca bnce istedigimiz bedene geliriz artikValla bende aynı düşünüyorum canım mezun olmayı spor yapacam versem de kilo vucudum aynı gibi duruyor spor en iyisi
Hamilelik kiloları zor canım bende düşünüyorum çocuk bugünlerin kıymetini bilmem lazımÇok tbrk ederim cnm. Darısı başıma diyeceğim ama şuan o rakamlardan çok uzaktayım. İki hamilelik beni mahvetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?