- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.141
Maden suyu iç canım miğdeni rahatlatsınBu akşam eve gittiğimde bulursam atarım canım. Bu da güvenilmez bir bilgi olarak aklımızda kalır büyük ihtimalle pinterestte görüşümdür
Surekli olunca da insan sıkılıyor ama işteTüm gün oturabileceğim tek bir günüm olsa inan ben çok mutlu olurdum.
Yellow ben sen adetiz ins çok ödemli çıkmayız cnmAdet başladı yarın tartı beni mutsuz edecek
Bende ayni durumdayim bugun başladı tabi onla beraber baş agrisidaYellow ben sen adetiz ins çok ödemli çıkmayız cnmbnm de çok yoğun günler bugün ve yarın
Bende en fazla iki diye okudum duydum hep kuzumBen en fazla 2fincan diye biliyorum canmilk kez duydum bunu hiç bir bilgim yok
Ben deÇok cnm sıkıldı tüm gün oturdum
Yarına ödem kalacağını sanmam canım regle başlamadan önce ve başladığı ilk 2gün ödem oluyor 2.günden sonra ödem artk baya atılmış oluyor ondan bizim öyle pek ödem yoktur sabit yada ufak bir düşüş olabilir belki ama cordelyenin yeni başlıyormuş daha regle yi ve ödemi hiç atamadı yeni başlıyor olduğu için onda ödem vardır ama oda detoks yaptığı için artı çıkmaz bence düşüş olmuştur onda ve regle sonrası iyice bir düşüş görür diye düşünüyorum umarım yanilmamYellow ben sen adetiz ins çok ödemli çıkmayız cnmbnm de çok yoğun günler bugün ve yarın
Aynen cnm. Olabildiğince az kiloyla hamile kalıp, olabildiğince az kilo alarak hamileliğini tamamlamaya çalış. Ben 65 kiloyla hamile kalıp 94 kiloyla doğurdum. Tuzsuz diyette uyguladım ona rağmen bile ödemlerim oldu.
Hosgeldin canim umarim en saglikli ve en kisa surede istedigin kiloya kavuşursunTeşekkür ettim kuzum 60 tl premierin tartısı sipariş ettim bakalım umarım güzel gelir.
Bu yoruma hem komik hem muhteşem beğeni atamıyor muyuzTüm gün oturabileceğim tek bir günüm olsa inan ben çok mutlu olurdum.
Ben bir şey yemeyip yeşil çaya abanırsam karnım çok şişiyor ve tuvalete az çıkıyorum canımKızlar garip bir soru olacak ama ben bugün bu saate kadar 2 kez wc çıktım ve 1.5 litre yeşil çay ekstra su içtim fakat aşırı derece gaz yaptı bende ve karnım patlıycak gibi şişti size de böyle oluyor mu yeşil çay içmeyi abarttığınızda
Yok karna gece gece 73.7 cıktı sabah ins 700 gr daha gider 73.0 çıkar çok mutlu olurum o zamanYarına ödem kalacağını sanmam canım regle başlamadan önce ve başladığı ilk 2gün ödem oluyor 2.günden sonra ödem artk baya atılmış oluyor ondan bizim öyle pek ödem yoktur sabit yada ufak bir düşüş olabilir belki ama cordelyenin yeni başlıyormuş daha regle yi ve ödemi hiç atamadı yeni başlıyor olduğu için onda ödem vardır ama oda detoks yaptığı için artı çıkmaz bence düşüş olmuştur onda ve regle sonrası iyice bir düşüş görür diye düşünüyorum umarım yanilmam❤
iyi gelmesine sevindim canmblonde ambition canım şimdi daha iyiyim. Şişliğim gitti. Maden suyu hatırlatman için sağol canım
Yok karna gece gece 73.7 cıktı sabah ins 700 gr daha gider 73.0 çıkar çok mutlu olurum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?