Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yellow ben sen adetiz ins çok ödemli çıkmayız cnm bnm de çok yoğun günler bugün ve yarın
Yarına ödem kalacağını sanmam canım regle başlamadan önce ve başladığı ilk 2gün ödem oluyor 2.günden sonra ödem artk baya atılmış oluyor ondan bizim öyle pek ödem yoktur sabit yada ufak bir düşüş olabilir belki ama cordelyenin yeni başlıyormuş daha regle yi ve ödemi hiç atamadı yeni başlıyor olduğu için onda ödem vardır ama oda detoks yaptığı için artı çıkmaz bence düşüş olmuştur onda ve regle sonrası iyice bir düşüş görür diye düşünüyorum umarım yanilmam

bayagi fazla olmus seninki canim ama evletlar saglikli dogsun yeterki ne edelim
Teşekkür ettim kuzum 60 tl premierin tartısı sipariş ettim bakalım umarım güzel gelir.
Hosgeldin canim umarim en saglikli ve en kisa surede istedigin kiloya kavuşursun

Ben bir şey yemeyip yeşil çaya abanırsam karnım çok şişiyor ve tuvalete az çıkıyorum canım

Yok karna gece gece 73.7 cıktı sabah ins 700 gr daha gider 73.0 çıkar çok mutlu olurum o zaman

Yok karna gece gece 73.7 cıktı sabah ins 700 gr daha gider 73.0 çıkar çok mutlu olurum o zaman
süper canım gece bile 73 desin sabaha ucundan 72yi bile görebilirsin ❤ bu hafta sonu kacamak yapmayıp spora da daha az gitmek sana çok iyi geldi bir süre bòyle devam etsen hemen 69 a geçersin canm sporu çok abartınca kas çok arttığı için düşüş görünmüyor bu haftaki spor un gibi devam et bir kaç hafta daha eşin seni salona daha az yollasın hemen 69 ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…