- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.121
Aynen canım bende öyle düşünüyorumEvet sporla sıkılasinca bnce istedigimiz bedene geliriz artik
Aynen cnm. Olabildiğince az kiloyla hamile kalıp, olabildiğince az kilo alarak hamileliğini tamamlamaya çalış. Ben 65 kiloyla hamile kalıp 94 kiloyla doğurdum. Tuzsuz diyette uyguladım ona rağmen bile ödemlerim oldu.Hamilelik kiloları zor canım bende düşünüyorum çocuk bugünlerin kıymetini bilmem lazım
Bunu okuyan bir kadın asla hamile kalmak istemez abooovvvvvvvAynen cnm. Olabildiğince az kiloyla hamile kalıp, olabildiğince az kilo alarak hamileliğini tamamlamaya çalış. Ben 65 kiloyla hamile kalıp 94 kiloyla doğurdum. Tuzsuz diyette uyguladım ona rağmen bile ödemlerim oldu.
Ya işte bakın evlat sahibi olmak için nelerden vazgeçmişimBunu okuyan bir kadın asla hamile kalmak istemez abooovvvvvvv
Aynen canım bende tam öyle düşünüyorum bide ben bel fıtığından ameliyat oldum o yüzden de aldığım her kilo önemli benim için o yüzden bu kadar uğraşıyorumAynen cnm. Olabildiğince az kiloyla hamile kalıp, olabildiğince az kilo alarak hamileliğini tamamlamaya çalış. Ben 65 kiloyla hamile kalıp 94 kiloyla doğurdum. Tuzsuz diyette uyguladım ona rağmen bile ödemlerim oldu.
Anladım cnm çok geçmiş olsun.Aynen canım bende tam öyle düşünüyorum bide ben bel fıtığından ameliyat oldum o yüzden de aldığım her kilo önemli benim için o yüzden bu kadar uğraşıyorum
Teşekkür ettim kuzum 60 tl premierin tartısı sipariş ettim bakalım umarım güzel gelir.Benim tartım king canm kaç yıldır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim onada bir bak istersen
Sağol canımAnladım cnm çok geçmiş olsun.
hoşbulduk amin cümlemize :)Hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya ulaşabilirsin en kısa zamanda
Bencede asla artık salmak yokBende 50 demistim ama olamıcam gibi 50 bu kilo da bana yeter canım zaten yarin biraz daha düşerim yüzde 80 ini tamamlamış oluyorum galiba mezun oluo devam etmek en iyisi. Ama mezun olduktan sonra salmak yok tabi
Tüm gün oturabileceğim tek bir günüm olsa inan ben çok mutlu olurdum.Çok cnm sıkıldı tüm gün oturdum
Ben hiç öyle içmedim canm ondan bilmiyorum bir tane yi zor içiyorum 2.ci fincanı içtiğim gün çok çok nadirdir ondan bilgim yok ama gerçekten çok aşırıya kaçmışsın kuzum inslh bir sıkıntı olmazKızlar garip bir soru olacak ama ben bugün bu saate kadar 2 kez wc çıktım ve 1.5 litre yeşil çay ekstra su içtim fakat aşırı derece gaz yaptı bende ve karnım patlıycak gibi şişti size de böyle oluyor mu yeşil çay içmeyi abarttığınızda
Ben en fazla 2fincan diye biliyorum canmGünde en az 3 bardak yeşil çay içilmesi gerektiğini yazıyordu kilo vermek için. Birde sabah aç karnına 500 ml yeşil çay için diyordu.
Baş dönmesi mide bulantısı olmadı fakat bugün iştahım açık ustalarda şaşırdı 3 saat geçmeden açlık hissedip yemek yedimBen hiç öyle içmedim canm ondan bilmiyorum bir tane yi zor içiyorum 2.ci fincanı içtiğim gün çok çok nadirdir ondan bilgim yok ama gerçekten çok aşırıya kaçmışsın kuzum inslh bir sıkıntı olmaz
Bu akşam eve gittiğimde bulursam atarım canım. Bu da güvenilmez bir bilgi olarak aklımızda kalır büyük ihtimalle pinterestte görüşümdürBen en fazla 2fincan diye biliyorum canmilk kez duydum bunu hiç bir bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?