- 22 Ocak 2013
- 41.701
- 210.619
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.421
Rahim çok kalınlaşmış olabilir. Yine de diğer aylar devam ederse bir Dr a görün. Miyom falan olmasın.Adetimin 5.gün.bitti hala 3.gun gibi Çok yoğun niye böyle anlamadim
Dün kaynımın doğum gününde tam pasta kestik kaynanam adet olmuş eltimin iki beyaz renk bi de koltuklar ikisine bir oturmuş heryer kan olmuş lekegibi ben de anlamadım bağıra bağıra buralara noldu diye bağırdım eşim ve diğer kaynım da sordular valla rezil oldu kaynana .
Çünkü ondan olduğu ortada gidip üstünü degstrdi. Eltim de sınır oldum çok dedi koltukları battı iki saat sildiler çıkmadi rezillik ya . Hayatımda gördüğüm en garip kişi kaynanm. Başkası olsa olabilir derdim de kaynanamı tanıyorum umursamaz sorumsuz biri kesin fark etsede pek bisey olmaz deyip umursamamistr. Bende adetim dün aşırı yoğundu ama.ben iki kez lavaboya girdim ve benden değildi
48 yasindakaynanan hala menopoza girmedimi nasıl yani
Corasprin kullanıyorum ben kanımda pıhtılaşmaya mail var adete yakın bırakıyorum ama bu sefer ilk günüde içince sanırım.o yaptı bi de spiral var . Herşey artmasına yönelik oluyo bunlar yüzünden ama bu sefer harbiden fazla olduRahim çok kalınlaşmış olabilir. Yine de diğer aylar devam ederse bir Dr a görün. Miyom falan olmasın.
Kaynanan senle doğurmasın48 yasinda
Spiral mi ? Çocuğun var mı?Corasprin kullanıyorum ben kanımda pıhtılaşmaya mail var adete yakın bırakıyorum ama bu sefer ilk günüde içince sanırım.o yaptı bi de spiral var . Herşey artmasına yönelik oluyo bunlar yüzünden ama bu sefer harbiden fazla oldu
YokSpiral mi ? Çocuğun var mı?
Bekar cnm kaynanam.Kaynanan senle doğurmasın
Tmm canım. Hiç çocuğu olmayan da taktırıyormuş demek. Bilmiyordum.
Evet ama özelde takiyolar devlette çocuk olmayana takmiyolar doktor birşey olmuyor sakıncası yok dediTmm canım. Hiç çocuğu olmayan da taktırıyormuş demek. Bilmiyordum.
Ben çocuk yapmaya çalıştığım için, işin korunma kısmını hiç bilmiyorumEvet ama özelde takiyolar devlette çocuk olmayana takmiyolar doktor birşey olmuyor sakıncası yok dedi
Herkese günaydınGunaydin kizlaarrrr dün hic ugrayamadim misafirim varda hafta sonu diye cok yemiyosuniz dimiiiii
En yakın zamanda nasip olur ims cnmBen çocuk yapmaya çalıştığım için, işin korunma kısmını hiç bilmiyorum
Bazı kilolar geçiş oluyor. O kiloya gelince insanlar aaa çok zayıfladın diyor. Maşallah canım.Cuma gunu 72 leri görmek istiyorum. 75 den sonra görüntüm iyice küçülmüş zayıf görünmeye başladım çok mutluyum
Dogru valla Ben tahmin ediyordum zaten 75 den sonra iyi olurum diyordum öyle de oldu baya mutluyum 73 e dr inince çünkü ben 1 ay 1 hafta 75 den hiç inemedim . Uğraştığım halde sabit kaldım.sonraki 2 hafta 400 şer gram gitti daha bu hafta 900 gr gidince baya sevindimBazı kilolar geçiş oluyor. O kiloya gelince insanlar aaa çok zayıfladın diyor. Maşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?