- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.381
Canm fiziğin gitgide daha iyi oluyor bacaklar zaten çok iyi olmuş maşallah boy da var ondan artk ne giysen iyi duruyor sanaEki Görüntüle 2305075 Doğum gününe hazırım bunların bu kdr çok yakışacağını düşünmemiştim çok mutluyum bugün ben ya .
Bu hafta birinciyiz...Bana güveninKizlar 4. Olmuşuz ben şok
Herkesin kilo veresi tutmuş
Çok Sagol cnm o senin güzel görüşünden sen de taş gibisin maşallah ❤Canm fiziğin gitgide daha iyi oluyor bacaklar zaten çok iyi olmuş maşallah boy da var ondan artk ne giysen iyi duruyor sana
Almazsın bence. Sporunu da yapmışsın.Ben en az 35 dk ip atladım hemen üstüne ins kilo almamEki Görüntüle 2305135
Gönüllerin birincisiBu hafta birinciyiz...Bana güvenin
En kalabalık takım biziz. En kalabalık takım olarak ta birinciyiz olsunGönüllerin birincisi
Niye inanmıyorsunuz? Gerçi grup epey zayıf, az kilo verir diye mi?Gönüllerin birincisi
Yok csnim her hafta bu umutla basliyoruzda ondan espiri yapmis kaptanimizNiye inanmıyorsunuz? Gerçi grup epey zayıf, az kilo verir diye mi?
Taze kanlarla iyi sonuclar alacagiz insallahNiye inanmıyorsunuz? Gerçi grup epey zayıf, az kilo verir diye mi?
Hadi inşallah canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini almak nasip olur bizlere de. Tabiki sıkı diyete varızBirinciz, birinci, ben yenilere de eskilere de güveniyorum. Şampiyon 14. Grup...
Bugün tüp bebek tedavisine başladım kızlar. Şeker sorunum var. Acil kilo vermeliyim
Desteklerinize ihtiyacım var. Benimle sıkı bir diyete var mısınız? Yok musunuz?
İnan kilolu olmaktan o kdr yoruldumki ben hep varım. Güzel bir sonuca varmadan Allah izin verirse diyeti asla bırakmayı düşünmüyorum. 8 leri ucundan da olsa görsem daha da motive olacağım bakalım nasip. Bebek tedavisi içinde hayırlısı olmasını diliyorum. Zaten her zmn dua ediyorm Rabbim isteyene versin bebiş diye.Birinciz, birinci, ben yenilere de eskilere de güveniyorum. Şampiyon 14. Grup...
Bugün tüp bebek tedavisine başladım kızlar. Şeker sorunum var. Acil kilo vermeliyim
Inş cnmAlmazsın bence. Sporunu da yapmışsın.
Allah gönlünüze göre versin canım. Sağlıklı sıhhatli alırsınız inşallah kucağınıza.Birinciz, birinci, ben yenilere de eskilere de güveniyorum. Şampiyon 14. Grup...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?