- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.441
Ben bir iki hafta sonra başlarım. Zaten yemem lazım.Kixlar balik sezonu acildi basladinix mi balik yemeye
Bnde bu hafta pazarda bulamadim alcaktim ama haftaya artik ogluma yedirmem lazim bnmde insallah sever hic yemedi dsha onceBen bir iki hafta sonra başlarım. Zaten yemem lazım.
Ben yedim açtım sezonuuKixlar balik sezonu acildi basladinix mi balik yemeye
Ay darisi bana yaaa icok ozledim balik salata yiBen yedim açtım sezonuu
Ben izmirdeyim pazarda hep var sen denk gelmemissindir belki bu hafta ici denk gelir ins sanada cnm ben de çok severim balık . Allah tan o saglikliAy darisi bana yaaa icok ozledim balik salata yi
Ben yemedim daha çokta sevmem ama yemek lazımKixlar balik sezonu acildi basladinix mi balik yemeye
Balikcilarda bizimde oluyo ama biz pazardn aliyorzBen izmirdeyim pazarda hep var sen denk gelmemissindir belki bu hafta ici denk gelir ins sanada cnm ben de çok severim balık . Allah tan o saglikli
Ye kuzum ye en azindn haftada 1 gün yemek sartBen yemedim daha çokta sevmem ama yemek lazım
Balık yağı içiyorum onun yerineBalikcilarda bizimde oluyo ama biz pazardn aliyorzcok saglikli gercektn sevdgimiz seylern saglikli olmasi ne guzel
Ye kuzum ye en azindn haftada 1 gün yemek sart
Neden pekiBalık yağı içiyorum onun yerine
Çarşamba günü yaparım olmazsa fırında
Kekik kimyon karabiber pul biber sarımsak soğan z.yagi ve limon kullanıyorum .Neden pekibnce balik balik yagindan dahs lezzetli immm bide icine defne yapragi koy ysninada sebzelerrr
Biz ilk defa balik corbasi yaptik. Hanimefendi 6'ya 10 kala uyudu.Bnde bu hafta pazarda bulamadim alcaktim ama haftaya artik ogluma yedirmem lazim bnmde insallah sever hic yemedi dsha once
Kekik kimyon karabiber pul biber sarımsak soğan z.yagi ve limon kullanıyorum .
Sebze koysam ben yiyemem ki unuttun mu cinsim ben
Biz ilk defa balik corbasi yaptik. Hanimefendi 6'ya 10 kala uyudu.
Cocuk icin yaptuk da tadina bakmak aklima gelmedi. Ha ha. Icinde patates havuc biraz da mercimek var. Guzel olmustur illa.balik corbasini hic denemedim nasil lezzeti guzel oldu mu
Heee oyleee ay bn kendinize sansimdiiCocuk icin yaptuk da tadina bakmak aklima gelmedi. Ha ha. Icinde patates havuc biraz da mercimek var. Guzel olmustur illa.
Corba dediysem de kivami pure gibi.Heee oyleee ay bn kendinize sansimdiibn firinda denicem bakaym sulu seylere pek seetmiyo bizimki bnde firinda seviyorm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?