- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.921
ahahaYa ismim unutulurya kilo 75.8 yazılır puhaha . Ben o 75.8 den inmek için aylarımı verdim ya şaka bi yana bi karışıklık olmuş herhalde
yapıcam inşallahanladım canım
nasılda yöntemini biliyosun kendinde yapabilirsin
Bi tek bnm değil.ama tüm liste yanlış sanırım yoksa bi bnm olsa degstrrimahaha
şimdi bakıyorum canım ama sen kilondan eminsen düzeltip öle de yazabilirsin
her şeyi devletten bekleme
tamam canım bugünkü kilonu başlangıç kilosu sayarızyapıcam inşallahgiriyor muyum listeye? girersem bide hedef kilomu da değiştirmek istiyorum
İnsallah kuzum bundn sonra aksamaz bnce zatrn ben kenara para koycam gecikirse de elimde olsuninşallah bundan sonrası düzenli yatar sıkıntıya girmezsiniz kuzum
Yok yok sen daha guzel verdinSen daha guzel verdin ne ara gitti 10 kilo anlamadık bilemasallah
Cok şık oldu birincilikle mezun oldun kuzumtebrik ederim
tamam canım şimdi baktım 2 kişide yanlışlık olmuşBi tek bnm değil.ama tüm liste yanlış sanırım yoksa bi bnm olsa degstrrim
Teşekkürler cnmtamam canım şimdi baktım 2 kişide yanlışlık olmuş
şimdi yayınlıyorm
bugünkü kilom 70.8 canım, cuma günkü kilomda listeye etki edecek mi?tamam canım bugünkü kilonu başlangıç kilosu sayarız
cuma günü başlamış olursun listeden
hedef kilon kaçtı ve kaç olsun istiyorsun şimdi
Biraz aceleci davrandm az beslendm cnm ondn oldu aldm geri zaten cok yiyince 55 im su an ama diyete devam edicem tabi sporla berabrrr@yellow girl canım mezun olmuşsun hayırlı uğurlu olsun.
kaptinn kuzum sen nasıl bu kilodayken bu kadar kilo verdin. Tebrik ederim seni.
doğru izine ayrılmıştın sen (niye mezun gibi düşündüm kibugünkü kilom 70.8 canım, cuma günkü kilomda listeye etki edecek mi?
hedef kilom kaçtı bilmiyorum ama kesin daha düşüktü şuan 58 e çekmek istiyorum
inşallahhdoğru izine ayrılmıştın sen (niye mezun gibi düşündüm ki) ay hadi Allah söyletti mezun olacaksın inşallah bu sefer
cuma günkü kilondan 65 i düşüp (65 ile izine ayrılmışın) ayrı kaldığıın etap sayısına bölüyoruz.
hedef kilonuda revize ederiz
Hafta sonunu guzel atlatmışsın tebrik ederim canimPAZARTESİ KİLO KONTROL
Dlrykc 52.6 ->
Verano_porteno 59.4 ->
Cordelia_1605 88.6 ->
AcikYesil 75.6 ->
Kedisever91 65.1 ->
Elifcig93 67.4 -> 67.0
aydingelini 79.6 -> 79,4
fantastikaaa 91.5 ->
sdctnsn ->
bluebirdrok 81.2 ->
mavi95 74.4 ->75.8
Selam kızlar nasılsınız? Güzel bi hafta olur umarım hepimiz için.
Ben bu sabah 79,4 çıktım. Az ve hafif güzel kahvaltı yaptık oğluşla (tabi o doyacak kadar yedi) ama ben pek doymasam da koyduğum sınırın üstüne çıkmadım. Bu hafta eşimde gündüz vardiyesinde sabahları az kahvaltı yapıyorum öğlen ve akşamı da dengelerim artık.
Kaynım evlenebilir 1 ay sonra kız istemeye gidebiliriz. Ozamana kadar az buz bişeyler verip kasım ayına kadar baya kg vermiş olmam kazım oğluşun doğum günü için
Bana da oyle geliyordu canim ama bitti gitti sen basla devami gelecek insallahinşallah bende veririm ya sanki hiç veremeyecekmişim gibiyolum çok uzunmuş gibi geliyo
Evet canim arada kayniyor eski listeyi guncelleyip paylasiyorum.Ya ismim unutulurya kilo 75.8 yazılır puhaha . Ben o 75.8 den inmek için aylarımı verdim ya şaka bi yana bi karışıklık olmuş herhalde
bir tek senin ki eski kilo kalmis onu da eklemistim ama sayfa degisince eski haline dönmüş dlrykc nin kide 52.5 Yerine 52.6 olmus telden olunca arada olabiliyor ufak hatalar hepsi yanlis degil tek tek bakip ekliyorum ama oluyor iste aradaBi tek bnm değil.ama tüm liste yanlış sanırım yoksa bi bnm olsa degstrrim
İnsallah kuzum bundn sonra aksamaz bnce zatrn ben kenara para koycam gecikirse de elimde olsun
Yok yok sen daha guzel verdinüstüme tur bindirdin resmen mezunsun sonuctw
Bunu bende talep etmeyi planlamıştım. Sonra düşündüm grup ölçüp biçip ortak karar alıp vermiştir diye düşünerekten vazgeçtim. Sevindim ben bu habere.
SonundaKızlar benim karnem verilmiş
htc71 tugbaFB
Kızlarrrrrr kilomun %20 sini vermişim wooww
[IMG alt="yellow girl"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/750/750336.jpg?1568374704[/IMG] yellow girl 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (549. Etap) : 75,8
Bitiş Kilosu (638. Etap) : 60,6
Verilen Toplam Kilo : 15,2
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 20,05%
Toplam Süre : 48 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,42%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 317
deneme süresi dahil edilmiştir 58 olan hedefinin %85ini tamamlamıştır
Eki Görüntüle 2307280
İnsallah kuzum ya insan kendini begenince hep mutlu oluyo kendini iyi hissediyo ama ne yaziktir ki yemek yemekte ayni hisleri veriyoyok sen darısı ponçik ve diger arkadaslara insallah herkes hedefledigi kiloya kavuşur
kaç kilosun şuanda canımHafta sonunu guzel atlatmışsın tebrik ederim canim
Bana da oyle geliyordu canim ama bitti gitti sen basla devami gelecek insallah
Evet canim arada kayniyor eski listeyi guncelleyip paylasiyorum.
Bir kac kişi yazmadı kilosunu.
Listeyi duzenlerken tekrar onlarin ismini arat mesajlarina bak derken sen kaynamışsınbazende ekliyorum baskasina bakarken tekrar eski haline dönüyor ekledigim kilo kalmiyo rseninkide oyle oldu cunku eklemistim o yuzden kaynamış
ÇOK güzel gitmişsin sakın pes etme ekmek istiyorsa canın şöyle yap kahvaltıda 2 öğlen 2 akşam 1 dilim şeklinde ama menüleri buna göre ayarla akşam çorba varsa ekmek tüketme .Kizlar ben hem cocuga hem okula hem diyete yetisemiyorum. 64.7de kaldim. Durdu kilo vermem. Daha kasamiycam simdilik. Canim da hep ekmek falan istiyor. Beni minik adaylardan silebilirsiniz. Hepinizi opuyorum. Insallah guzel guzel zayiflarsiniz.
SchonerDuft favorim sensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?