Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar grup olarak menülerimizi değerlendirmiyoruz. Yazıyorum hiç olumlu yada olumsuz dönüş almıyorum. Yani sadece ben deil hiç kimse almıyor. Kurallar da var olduğu için mümkün olduğu kdr yazmaya çalışıyorm. Yazmasam sorun olur mu?

Muhabbwt kusuma ogluma es aldim . Disi yaklasiyor bzm oğlan kaçıyor tek tünek yaptım salıncak vs herseyi aldim yinede o tunekte durmamak için saatlerdir kafeste geziyor sonunda mecbur durdular ama ayrı köşelerde .
Kavga etmediler hiç ama henüz pek anlastiklari soylenemez ins anlasrlar

Canim bence bu Ara Boyle denk gelmistir. Her an olmasa da menuler degerlendirilio. Bu hafta Ben de aksattim yazmayi ama buraya yazma da bi cesit motivasyon, hem ne yedigini gormus oluosun

PAZARTESİ KİLO KONTROL

Dlrykc 52.6 ->
Verano_porteno 59.4 ->

Cordelia_1605 88.6 ->
AcikYesil 75.6 ->

Kedisever91 65.1 ->
Elifcig93 67.4 -> 67.0

aydingelini 79.6 ->
fantastikaaa 91.5 ->
sdctnsn ->
bluebirdrok 81.2 ->
mavi95 74.4 ->75.8

PAZARTESİ KİLO KONTROL

Dlrykc 52.6 ->
Verano_porteno 59.4 ->

Cordelia_1605 88.6 ->
AcikYesil 75.6 ->

Kedisever91 65.1 ->
Elifcig93 67.4 -> 67.0

aydingelini 79.6 -> 79,4
fantastikaaa 91.5 ->
sdctnsn ->
bluebirdrok 81.2 ->
mavi95 74.4 ->75.8
Selam kızlar nasılsınız? Güzel bi hafta olur umarım hepimiz için.
Ben bu sabah 79,4 çıktım. Az ve hafif güzel kahvaltı yaptık oğluşla (tabi o doyacak kadar yedi) ama ben pek doymasam da koyduğum sınırın üstüne çıkmadım. Bu hafta eşimde gündüz vardiyesinde sabahları az kahvaltı yapıyorum öğlen ve akşamı da dengelerim artık.

Kaynım evlenebilir 1 ay sonra kız istemeye gidebiliriz. Ozamana kadar az buz bişeyler verip kasım ayına kadar baya kg vermiş olmam kazım oğluşun doğum günü için

Gunaydin kizlaarrr kahvaltimi yaptimm carsiya cikicam birazdan baya yürürüm islerim var sonunda esimin maaai yatti da borclari dagitcm geldigi gibi gidiyo para
Ay vallahi öyle. Bende geçen gün hesap kitap yaptım eşime çok açılmazsak bu ay kredi kartına girmeden kapatırız inşallah dedim. Dün bi baktım aaaa yarı para yok düğündü takıydı şuydu derken planlar yine tuz buz

Valla bn artik kredi karti banka vs bulasmuai dusunmuyorum pek elinde ne varsa onu harcamak en iyisi
günaydın hadi gözünüzaydın
Sagol kuzummmm valla aydi ya kac aydir bekle bekle cok rahatladm gercktn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…