- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.941
doğru cnm so radsn fark ettim olsun insanlık hali olabilirbir tek senin ki eski kilo kalmis onu da eklemistim ama sayfa degisince eski haline dönmüş dlrykc nin kide 52.5 Yerine 52.6 olmus telden olunca arada olabiliyor ufak hatalar hepsi yanlis degil tek tek bakip ekliyorum ama oluyor iste arada
Ama kaç dakika yada saniye veriyor o mutluluguİnsallah kuzum ya insan kendini begenince hep mutlu oluyo kendini iyi hissediyo ama ne yaziktir ki yemek yemekte ayni hisleri veriyo
74.6 la basladim ramazan bayramina az kalmıştı 63 kusur kiloyla mezun oldum canim suan da 65 64 arasi oynuyor ama 65 kiloda iyi duruyor belki daha sonra yine bir kac kilo daha verip 63 olabilirim simdilik sabit kalmaya çalışıyorumkaç kilosun şuanda canım
Neden bozuldu kikızlar nasılsınız tartım bozuldu benimdiyete devam ama
tebrik ederim seni çok güzel vermiş ve korumuşsun canımAma kaç dakika yada saniye veriyor o mutlulugusonrasi pismanlik sonra yine ye yine pisman ol kisir dongu
74.6 la basladim ramazan bayramina az kalmıştı 63 kusur kiloyla mezun oldum canim suan da 65 64 arasi oynuyor ama 65 kiloda iyi duruyor belki daha sonra yine bir kac kilo daha verip 63 olabilirim simdilik sabit kalmaya çalışıyorum
Neden bozuldu kipilini falan degistirdin mi tatlı kiz
3 ay sanirim kuzum listeye girdim her hafta verdim sadece 1 hafta sabit ciktimtebrik ederim seni çok güzel vermiş ve korumuşsun canımne kadar bi sürede verdin ne çok sordum
Olur mu hic fıstık sor ne olacaktebrik ederim seni çok güzel vermiş ve korumuşsun canımne kadar bi sürede verdin ne çok sordum
beni taşıyamadı sanırım tatlı kız pil değiştirmedim almam lazım ama üşeniyorum o tarafa gitmeye valla süpriz olsun kilomAma kaç dakika yada saniye veriyor o mutlulugusonrasi pismanlik sonra yine ye yine pisman ol kisir dongu
74.6 la basladim ramazan bayramina az kalmıştı 63 kusur kiloyla mezun oldum canim suan da 65 64 arasi oynuyor ama 65 kiloda iyi duruyor belki daha sonra yine bir kac kilo daha verip 63 olabilirim simdilik sabit kalmaya çalışıyorum
Neden bozuldu kipilini falan degistirdin mi tatlı kiz
çok iyi gram gram eksildin yani3 ay sanirim kuzum listeye girdim her hafta verdim sadece 1 hafta sabit ciktimben bile sasirdim ne kadar surdu tam hatirlamiyorum
Olur mu hic fıstık sor ne olacakbende kendi basima bugun baslayım yarin baslarim derken bir türlü baslayamadim hatta nasil verecegim diyordum ama buraya geldim grubunda destegiyle bir basladim hepsi gitti
kız moderatör gibi olmuşsun yeşil seni açmışbeni taşıyamadı sanırım tatlı kız pil değiştirmedim almam lazım ama üşeniyorum o tarafa gitmeye valla süpriz olsun kilom
Olsun diyete devam ediyorsun ya bir kac gun sonra tartilsan da birsey olmazbeni taşıyamadı sanırım tatlı kız pil değiştirmedim almam lazım ama üşeniyorum o tarafa gitmeye valla süpriz olsun kilom
Tam diyet modu yaniçok iyi gram gram eksildin yanidarısı bana olsunnn
hadi bismillah bende başladım ozaman önümüzdeki 7 ay eşim de yok annem de diyette tam başlama zamanı
aynen öyle canım inşallahOlsun diyete devam ediyorsun ya bir kac gun sonra tartilsan da birsey olmaz
Tam diyet modu yanihadi bakalim insallah en kisa surede ve sağlıklı sekilde hedef kilona ulaşırsın canim
Ama sen izine ayrıldığında hamilelik sebebiyle ayrildi diye belirtilmemisti(çünkü bildiğim kadarıyla hamilelik daha sonraydı sankiinşallahhama hamilelik var ondada böyle mi yapıyoruz
ay evetAma sen izine ayrıldığında hamilelik sebebiyle ayrildi diye belirtilmemisti(çünkü bildiğim kadarıyla hamilelik daha sonraydı sanki)
Aa olur mu yeni fikirlere her zaman açığızBunu bende talep etmeyi planlamıştım. Sonra düşündüm grup ölçüp biçip ortak karar alıp vermiştir diye düşünerekten vazgeçtim. Sevindim ben bu habere.
Olsun canım sorun değilay evettamam o zaman olsun canım sorun değil ben listeyi kötü etkilememek adına dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?