- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.981
Bi süre kaçamak yapmaBen kilomun fazla olmasına rağmen yavaş veriyorum umarım hızlanırım.
Bi süre kaçamak yapmaBen kilomun fazla olmasına rağmen yavaş veriyorum umarım hızlanırım.
Ondan yavaş gider işte cnmYapıyorm cnm ya hergün menü yazıcam sizde değerlendirirsiniz hatam varsa görürüm düzeltirim.
Kisir miAma kaç dakika yada saniye veriyor o mutlulugusonrasi pismanlik sonra yine ye yine pisman ol kisir dongu
74.6 la basladim ramazan bayramina az kalmıştı 63 kusur kiloyla mezun oldum canim suan da 65 64 arasi oynuyor ama 65 kiloda iyi duruyor belki daha sonra yine bir kac kilo daha verip 63 olabilirim simdilik sabit kalmaya çalışıyorum
Neden bozuldu kipilini falan degistirdin mi tatlı kiz
Ay benim oğlumun yağmuru o. O kdr seviyorduki onu. Her yarışında ben yağmuru tutuyorm diyordu.Kızlar soktayim survivor yağmur banda bizim.spor salonuna hoca olmuş foto çekildik ben hala sok . Şöyle baktım baktım geri dondum ben seni tanıyorum dedim evet taniyorsun dedi survivor yağmur dedim evet dedi ben sokk
Ben de görünce ilk bi tanıdık geldi çıkaramadım sonra arkamı dondum gidiyordum ki bidaha donup baktım dedim ben seni tanıyorumAy benim oğlumun yağmuru o. O kdr seviyorduki onu. Her yarışında ben yağmuru tutuyorm diyordu.
Kisir mişaka şaka bugun rahat 1 saat yurudum aksm menumde hafif oldu kendime tayt aldim gobegim daha bariz ortada artik
Cunku fark yokne göbeği o kadrcik gobek mi olur en son halinin resmini atmadin
Canım ben devam etmeyeceğimi söylemiştim ama şu an kendimi hiç o modda hissetmiyorum maalesef size iyi kilo vermelerPAZARTESİ KİLO KONTROL
Dlrykc 52.5 ->
Verano_porteno 59.4 -> 60.2
Cordelia_1605 88.6 -> 89.1
AcikYesil 75.6 ->
Kedisever91 65.1 ->
Elifcig93 67.4 -> 67.0
aydingelini 79.6 -> 79,4
fantastikaaa 91.5 -> 91.4
sdctnsn ->
bluebirdrok 81.2 ->
mavi95 72.4 - > 72.1
@Dlrykc @AcikYesil @Kedisever91 S sdctnsn @bluebirdrok neredesiniz kızlar
Oldu o zaman çok çalışın kızlarOlsun canım sorun değil
Kızlar bu hafta senin için 100 gram fazla verirler
Dimi kızlar
doğa sever klubüne tik attım yeşil oldum kuzum :)kız moderatör gibi olmuşsun yeşil seni açmış
ediyorum ama verdiğimi hissetmiyorum her tarafım şişti . cumartesi hamama gittim sauna buhar odası şoklama kese derken ödem atarım dedim ama sıcaktan şişeceğimi hiç hesaba katmadımOlsun diyete devam ediyorsun ya bir kac gun sonra tartilsan da birsey olmaz
Tam diyet modu yanihadi bakalim insallah en kisa surede ve sağlıklı sekilde hedef kilona ulaşırsın canim
ya ben uzun süredir kullanıyorum aslında 5 senedir falan yeni evliydik aldık bimeksten . ama daha az gösteren tartı bulursam alırım bir taneAy tartı tirtmis ikimizinde gittiğine göre
bende yapayım nasıl oluyordoğa sever klubüne tik attım yeşil oldum kuzum :)
ediyorum ama verdiğimi hissetmiyorum her tarafım şişti . cumartesi hamama gittim sauna buhar odası şoklama kese derken ödem atarım dedim ama sıcaktan şişeceğimi hiç hesaba katmadım
senin nasıl gidiyor
ya ben uzun süredir kullanıyorum aslında 5 senedir falan yeni evliydik aldık bimeksten . ama daha az gösteren tartı bulursam alırım bir tane
hesap detaylarından yptım sanırım canımbende yapayım nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?