- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.101
Bezelye yeseydin erişte yerine keşke cnmSaçma sapan bir öğle yemeği çıktı. Erişte, bezelyeli patates, komposto...
Az biraz erişte yedim ayran içtim. Cuma öncesi hiç iyi olmadı
İnsallah canim valla 55 im su an bu kiloyu korursam cok iyi olcak,Gelme artık. Kal bu kiloda. Tebrik ederim
Ev yogurdunuda kivamli yapinca daha guzel oluyo bnce hazirindanHazır ayran iyide ev yogurduyla gündüz pek iyi değil bence ya ama akşam baya iyi
Sen al guzel seyler icinGüzel şeyler için kilo al gel
Mantılara boreklere vurma kendini
bezelye ve kompostoyu yeseydin ayranıda içeydinSaçma sapan bir öğle yemeği çıktı. Erişte, bezelyeli patates, komposto...
Az biraz erişte yedim ayran içtim. Cuma öncesi hiç iyi olmadı
keşke allah ağzındn duysunİnsallah canim valla 55 im su an bu kiloyu korursam cok iyi olcak,darisida size insallahh
Ev yogurdunuda kivamli yapinca daha guzel oluyo bnce hazirindan
Sen al guzel seyler icinben almiyim mumkunse 3 5 10 sene
denk gelirsem mutlaka alacam . taze taze mis gibiO ekmek den tatmalisin muthisti. Kara bugday
çok amin ama sanki yerimde sayıyorumevet tatli kiz iyi sayılır darisi sana artik seni de bekliyorum bu kilolara
Gunaydin ponçik
anladim canim kilon ne durumda? olsun zaten önce biraz kilo verip sonra spora baslamak yavas yavas daha iyi olur benceben diyet yapıyorum ama spor yapamıyorum mevsim geçişinden tutulmalarım arttı sadece kısa yürüyüşler yapabiliyorum.
kilon çok iyi zaten kas yaptın mı tamam olursun .
evet canim aynen öyle ozaman hic bozmadan birbirimizi motive ede ede devam:)Yaptıkça vazgeçilemez bi hal alıyor cnm devam et zaten birakamazsin bi süre sonra. Bn de öyle oldu bırakamıyorum zaten bırakmak da istemiyorum
Olsun üstüne koymaktan iyidirçok amin ama sanki yerimde sayıyorum
Edelim cnm ben birazdan gidicrm spora bi saate yanievet canim aynen öyle ozaman hic bozmadan birbirimizi motive ede ede devam:)
oh süpersin bugün planda ne varEdelim cnm ben birazdan gidicrm spora bi saate yani
Klasik 20 dk spor salonuna yürüyüş 10 dk.agirlik 5 ya da 10 dk eliptik 1000 tane ip atlama 10 dk koşu 30 dk tempolu yürüyüşoh süpersin bugün planda ne var
Ovv tartı öncesi dikkat çok kalorilipide söylemişler çok güzel koktu
cnm hiç fena diil. Nası yaptın bunu sen kendin?Nasıl olmuş kizlarr tam istediğim gibi olmadı ama hoş oldu Eki Görüntüle 2309135
Önceden açmıştım zaten açıkti. Krepe taragiyla krepe yaptım saçın birazını tarakla yukarı kaydiriyorsun tıftikler gibi hepsi boyanmasin gölgeli olsun diye öyle yaptım ve uçları boyadım bi de saçları ayırıp her yerden eşit şekilde çok az tel tel bölüm.bolum eşit şekilde alıp üstler için yani oraları da bir yerde toplayıp bastan sona boyadım . Yani sacin her yerinden cok az tutamlar aldim bi yerde topladım ve orayı da bastan aşağı boyadım yukardan aşağı da geçişli olsun üstlerde hafif sarı olsun diye ama çok çok az yaptım bunu .heryer sari olmasin esit olsun diye . Boyadigim yerleri de alüminyum folyoyla sardim. Anlatmasi birazz karışık oluyor amacnm hiç fena diil. Nası yaptın bunu sen kendin?
tabiki yemedimOvv tartı öncesi dikkat çok kalorili
Amiiiinn insallahhhhhhkeşke allah ağzındn duysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?