Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gelme artık. Kal bu kiloda. Tebrik ederim
İnsallah canim valla 55 im su an bu kiloyu korursam cok iyi olcak, darisida size insallahh
Hazır ayran iyide ev yogurduyla gündüz pek iyi değil bence ya ama akşam baya iyi
Ev yogurdunuda kivamli yapinca daha guzel oluyo bnce hazirindan
Güzel şeyler için kilo al gel
Mantılara boreklere vurma kendini
Sen al guzel seyler icin ben almiyim mumkunse 3 5 10 sene

ben diyet yapıyorum ama spor yapamıyorum mevsim geçişinden tutulmalarım arttı sadece kısa yürüyüşler yapabiliyorum.
kilon çok iyi zaten kas yaptın mı tamam olursun .
anladim canim kilon ne durumda? olsun zaten önce biraz kilo verip sonra spora baslamak yavas yavas daha iyi olur bence

cnm hiç fena diil. Nası yaptın bunu sen kendin?
Önceden açmıştım zaten açıkti. Krepe taragiyla krepe yaptım saçın birazını tarakla yukarı kaydiriyorsun tıftikler gibi hepsi boyanmasin gölgeli olsun diye öyle yaptım ve uçları boyadım bi de saçları ayırıp her yerden eşit şekilde çok az tel tel bölüm.bolum eşit şekilde alıp üstler için yani oraları da bir yerde toplayıp bastan sona boyadım . Yani sacin her yerinden cok az tutamlar aldim bi yerde topladım ve orayı da bastan aşağı boyadım yukardan aşağı da geçişli olsun üstlerde hafif sarı olsun diye ama çok çok az yaptım bunu .heryer sari olmasin esit olsun diye . Boyadigim yerleri de alüminyum folyoyla sardim. Anlatmasi birazz karışık oluyor ama gerci yapması da baya karışık oluyor o şeklde yaptım cnm . Her yerini boyamadım yani gölgeli olması için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…