- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.121
Oh ellerine saglik mis gibi olmuşturAmiiiinn insallahhhhhhhalilarimi gonderdim bnde sonunda bi kac gundur temizlik yapiyom a101 in bi temixlk urununu aldm her yeri temizliyo muthis bisey ba yil diiimmmm
Iyi yapmissin canimtabiki yemedim
Süpersintabiki yemedim
cnm sende sabır varmış. hepimiz senin gibi olsak kuaförler işsiz kalırdı.Önceden açmıştım zaten açıkti. Krepe taragiyla krepe yaptım saçın birazını tarakla yukarı kaydiriyorsun tıftikler gibi hepsi boyanmasin gölgeli olsun diye öyle yaptım ve uçları boyadım bi de saçları ayırıp her yerden eşit şekilde çok az tel tel bölüm.bolum eşit şekilde alıp üstler için yani oraları da bir yerde toplayıp bastan sona boyadım . Yani sacin her yerinden cok az tutamlar aldim bi yerde topladım ve orayı da bastan aşağı boyadım yukardan aşağı da geçişli olsun üstlerde hafif sarı olsun diye ama çok çok az yaptım bunu .heryer sari olmasin esit olsun diye . Boyadigim yerleri de alüminyum folyoyla sardim. Anlatmasi birazz karışık oluyor amagerci yapması da baya karışık oluyor o şeklde yaptım cnm . Her yerini boyamadım yani gölgeli olması için .
Reklama girer mi kiOh ellerine saglik mis gibi olmuşturo temizlik urunu neymis ki bize de söyle
Çok Sagol bu arada çok sabirszimdircnm sende sabır varmış. hepimiz senin gibi olsak kuaförler işsiz kalırdı.
Ben beğendim güzel olmuş. Güle güle kullan.
neşmiş o kesin ben bilirimReklama girer mi kiindirimde simdi 8 tl den 5 e düsms bana da ablam önerdi
Biraz geç oldu ama aynen öyle olsun canimistersen bu hafta izne ayıralım canm çünki geri listeye girmek için zaten en az 3 haftayı beklemek ve kilo vermiş olmak zorunda kalacaksın ya ondan haftaya da yoğun olacaksan şimdiden önden vakit kazanmış olursun
❤ sağol canım benimher meyve olmuyor . bana zor zamanda bir muz denk gelse gözümde karnımda tatmin oluyor bu sene ki favorim muz ve şeftali :) .
yoğurt mayalayabiliyor musun bravo valla ben hep bozdum tutturamıyorum
doğru diyorsun kuzum ama bu seferlik öyle alayım dedim olmazsa aşureye kullanırım
hayırlısı canım. iyiyim bende bildiğin gibi değişiklik yok :) nasıl kilonu koruyabiliyor musun ?
geçen bir resim atmıştın etek bluz çok tatlı olmuşdun
diyete devam mı ?
gitmez ya havadan sanırım her tarafım şiş. ayak parmaklarım patlıcan gibi oldu
öğlen salata yeseydin bağırsaklarına yumuşak birşeyler girmiş olurdu canım
15 dk leslie yaparak telafi edeydin pastayı .
kuruyemişin fazla olmuş ya badem ya ceviz tüket. kuru kayısı kahvenin yanına güzzel gidiyor.
tavuk göğsü yerine derisi alınmış tavukta yiyebilirisn.
haşlama değildir de umarım
ne ara geldin de mezun oldun
tebrik ederim canım 2. mezuniyetin oldu
Ilk gün iyi ikinci gün eh cnmSelam kizlar, oyle yogunum ki eve kendimi zor atiyorum bu Ara. Menulerim de cok sacma, spor desen gidemedim hic. Bu diyet duzen de istio malesef
Dun
Kahvalti
Yok
Ogle
Bezelye
1 kase corba
Ayran
Aksam
Zeytin, peynir, 1 kase yogurt
Bugun
Sabah
1 tane acma
Ogle
Etli patlican yemegi
Sehriye pilavi
Ayran
Aksam
2 kasik yagsiz peynir ve 10 zeytin
Gel gel beklerizBana kazenden msj gelmişyellow zayıflama grupların a katılmak istermisin? Diyorlar katılsam mı acaba
Woaoww Harika benceNasıl olmuş kizlarr tam istediğim gibi olmadı ama hoş oldu Eki Görüntüle 2309135
Sağol.cnm valla bu sefer ciddi çok Gzl olduWoaoww Harika bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?