Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ooo tebrikler

ben ütün meyveleri severim diyebilirim sevmediğim meyve nadirdir yoğurt önceden ev yoğurdu yiyemezdim şimdide hazır yiyemiyorum bikere tutmadı ama onun dışında tutuyor annem mayalıyor son zamanlardada hep onunki daha bi güzel oluyor

Ben, babam ve kedi yürüyüşe çıktık. Şimdi sahil kenarında mola verdik. Sizleri görünce canım çekti
Benim.kedi bu aralar dedirtiyor beni . Gece 2 saatte bir yatak odasının kapısına gelip biri çıkana kdr miyavliyor hiç susmuyor gidiyorum seviyorum okşuyorum gece yatırıyorum 3 şaşar sonra tekrar . Kumu var yapmıyor tuvaleti geldi diye cami açıyorum çıkıyor bu sefer De yatak odası camına gelip sineklikleri tırmalayıp miyavliyor alıyorum içeri bu sefer yine kapıda miyavliyor 3 gündür sabaha kdr 6 kere uyandiriyor cildirtti ya iyice mam da veriyorum herseyi önünde . Hayvan beni çıldırtacak .
Yatak odasına alıncada bi süre sonra yine miyavliyor. Sagligida yerinde ne istiyor anlamadım

Oglen 1 bardak ayran minik salatalık turşusu yarım dilim tam bugday ekmegi 84 gram kofte( 3 küçük kofte) 50 gram tavuk (1 minik parça izgara tava) yedim

Bizimkide öyle kısır olmasına rağmen zaptedemiyorum yemek veriyorum seviyorum oynuyorum tam uykuya dalıyorum atlıyor yatağa kalk benimle camdan bak diye kucağıma alıyorum camdan bakıyoruz sakinleşiyor tekrar uykuya dalıyorum gene başlıyor sanırım geçiş evresi diye böyle

Bnmkide kısır gece anca uyandırması sınır bozucu

Slm Kizlar, buara sporumu iyi yapiyorum vallah gece yarisi bile olsa yapmadan yatmiyorum:) havalar güzelken bisiklet sürelim dedik esimle bihaftadir gidioruz her aksam isten sonra daha sonrasinda 30 günlük bi programa basladim hergün 20 dakika onu yapiyorum bide karin ve Kollar icin extra bikac hareket… insallah devami gelir:)

3. Ye de gelirim seneye artik

Kahvaltilarda bnde iciyorm cok iyi gidiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…