- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.001
Evet evet evet ya işte olay tam da buBen o dediğini çok iyi biliyorum canım kendini az yemeye programlayınca bi süre sonra göz açlığı oluyo karnın aslında çok aç değil ama tıka basa doyma hissine hasret kalıyo vücut onu arıyo yani şahsen bende öyle oluyo böyle olduğu zamanlarda en güzeli bi iki günlüğüne diyeti bırak çok zalimce şeyler yeme tabi ama kendine tatil ver döndüğünde daha motive başlarsın ben eskiden böyle yapmıyodum bi gözüm döndü mercimek yemeği vardı düşün mercimek yani tencere başında bi giriştim kıtlıktan çıkmış gibi yemiştim insan doymayı özlüyo
Saol kuzum eline saglik dogru sadece veranoya izin ekler yayinlarim***14.Takım 642.Etap***
Verano_porteno (58.5/57.7/0.8/%1.37)
Cordelia_1605 (88.9/87.9/1/%1.12)
fantastikaaa(90.0/89.5/0.5/%0.56)
Elifcig93 (65.5///%) sabit
Kedisever91(65.1///%) 3.defa bildirimde bulunmadı.
poncikbirgelincik (69.4/69.2/0.2/%0.29)
14. Takım ortalaması : 0.556
tugbaFB yuzdeyi hesapladim canim 2 defa kontrol ettim ama yine bakarsin sen de
Veranonun 2. Izin hakki diye hatirliyorum canim baktim ocak baslarinda 604. Etap bildirimsiz izine ayrilip daha sonradan dönmüş***14.Takım 642.Etap***
Verano_porteno (58.5/57.7/0.8/%1.37) izine ayrilmak istiyor. 1.izin hakki
Cordelia_1605 (88.9/87.9/1/%1.12)
fantastikaaa(90.0/89.5/0.5/%0.56)
Elifcig93 (65.5///%) sabit
Kedisever91(65.1///%) 3.defa bildirimde bulunmadı.
poncikbirgelincik (69.4/69.2/0.2/%0.29)
14. Takım ortalaması : 0.556
Saoladın cnm çok güzel bir düşüş olmasa da artık 8 leri görüyorm tartıda çok şükürfantastikaaa 8lere geçtin mi müjde nı bekliyoruz çok heyecanlı çok güzel bir düşüş ile geçmiş ol inşllah canım
Ben de tüm danslara bayılıyorum canm ve daha önce eşsiz farklı danslara gitmiştim ama Bu kez bachata ve salsa ikiside eşli onun için eşime benle gelsin diye günlerce gece gündüz çok ısrar ettim ama hiçbir şekilde razı edemedim bir ara gelecek gibi oldu sonra gene yok yok ben gelmem ancak gece çıkışta gelir seni almaya gelirim dedi canm benim çok aşırı dans sevdiğimi ve bana çok iyi geldiğini çok mutlu olduğumu biliyor ve kendide gelmeyi kabul etmediği için tek gitmemize kabul etmek zorunda kaldı yapacak bir şey yokblonde ambition harikasin canim pilates gercekten harika eminim cok guzel sekilleneceksin. Eski danslara esin izin verdimi ki ya da birlikte mi gidiosunuz amerikadayken Ben de istemistim ama firsat olmamisti.Bundan sonra da ikna edemem gibi Zaten tum danslara bayiliorum
ucukgenclik cok saol canim
Olsun canm 90lara veda edip 8lere geçmiş olman harikaSaoladın cnm çok güzel bir düşüş olmasa da artık 8 leri görüyorm tartıda çok şükür
Aynen inş cnmOlsun canm 90lara veda edip 8lere geçmiş olman harikasıradaki hedef 80lere veda edip 79u görmek
Benim karne noldukuzum kendin yapsan evde, yapamadığın zamanlarda da eczanede keçi sütlü satılıyor ondan al ama markettekilerden lütfen kullanma fos kilo olur çünkü
benim kızımda hep zayıf bebek oldu hep alt sınırdaydı kilosu ama yinede yedirmedim
Bugün çıktık yola bu gece ordudayiz. Burslar cennet ama benim diyet iptal en az 2 kilo kesin aldim . Mecburi kilo alımı oldu yapcak bsey yok bakalım gidince tartilicam kızlar. Eki Görüntüle 2542220
Bugün çektim ordu perşembe yaylasindanpoz verdi valla inek
Aynen canım en iyisi arada ödül lazm insana yoksa ters tepiyo duyuyoz ya 10 verdim 15 aldım o yüzden oluyo göz açlığıEvet evet evet ya işte olay tam da buDeli gibi yemek yiyesim var tok bile olsam kıtlıktaymışım gibi hissediyorm, karnım aç deil ama yemek yiyesim var. Haftasonu kendimi biraz rölantiye alayım pzartesi tam gaz devam edeyim en iyisi ben...
Sende iyiki varsın takımımızın kurtarıcısı canım kaptanımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?