Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
2 yumurtalı omlet, 4 zeytin, 1 KK peynir,1 dilim uno denge
Ara
2 ceviz, 10 fındık, sütlü türk kahvesi

Akşam
1 kase çorba
3 kaşık z.yağlı fasulye
1 kase profiteröl eşim almış dayanamadım

Yemeyi bırakmalısın. Biraz meyve ile oyalan. Bir haftada 3-4 kilo alacaksın yoksa.
Cnm sürekli dışardan ve insanlarda yiyince hiç düzenim olmadı . Abartmadım hiç ama bugün böle oldu . Içki olayida kötü oldu tabi ortama götürünce bende çıkıntılık yapmadım kırk yılda bir diye ıctim. Kotu oldu hepsi . Spor da yapamayınca zaten 1 2 güne dönüyoruz nasipse sıkı diyet ve 2 kat sporla devam. Spor yapmayi çok özledim blonde ambition . Ay ne kdr kötüymüş sporsuzluk.. vucut baya şaşırdı ins aldığım artık kaç kıloysa onla bir kalan 4 kilomda hemen gidiverir

Orduya bayıldım . Heryer çok yakın giresun trabzon rize ama eşimin işleri dolayisiyla dönmemiz lazım gittikçe evden dahada uzaklasiyoruz dönüş hayli zor olacak çok gezmekde istiyoruz ama kıyafette kalmadı işlerde var kedide 7 gündür evde tek . Hergun gidiyor yanina eleman ama yinede ondan kaçıyormuş. Sevgiye ihtiyaci var . Inşallah başka sefere birgün oRalarida gezmek nasip olur . Eşim orduda çok çalışmış eskiden her yeri gösterdi . Tokata doğduğu evi okuduğu okulu geçtiği yolları çocukluğunun zamanlarını anlattı . Ne kdr şikayet etsemde insanların evinde yük olmaktan korktuğum biraz da rahat edemedigimdendi. Eşimin de sizin de başınızı sisirmisligim oldu kusuruma bakmayın kızlar . Ama bu manzaralara ve eşimin geçmişini görmeye degdi. Bi de kiloları verrsek tmm

Bugünkü menüm
Kahvaltı: 2 yumurta, peynir, sayısız zeytin ( bağırsağım çalışsın diye), 1 dilim ekmek, çay
Öğle: 2 nescafe, 2 incir kurusu, 5 kuru kayısı, 1 zayıflama çayı
Akşam: yayla çorbası, iki kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık ev yapımı acılı ezme, roka, 1 dilim ekmek
Arada: yarım nar, bir muz
Spor: kucağımda kediyle bir saatten fazla yürüyüş beyfendi hiç yürüyeyim demedi sağolsun eve geldiğimde göbeğim ter içindeydi. ( genelde terlemezde)

Sabah
2 yumurtalı omlet, 4 zeytin, 1 KK peynir,1 dilim uno denge
Ara
2 ceviz, 10 fındık, sütlü türk kahvesi

Akşam
1 kase çorba
3 kaşık z.yağlı fasulye
1 kase profiteröl eşim almış dayanamadım
Olsun cnm. Menün aslında çok güzelmiş o da nazar boncuğu olsun napalım.

Evet güzeldi. Temizlik yaptım yemeye de fırsat olmadı ama tatlıdan 1 kaşık yedim bırakamadım. Efsaneydi. Bugün sıkı diyet ile telafi edeceğim inşallah.
Ben sıkı diyete pazartesiden itibaren devam edicem. Ben yaklaşık 3 aydır diyetteyim. Çok az yemek yedim ve yoruldum sanırım. Birazcık ödüllendirip gözümü doyuracağım bu iki gün.

Ben sıkı diyete pazartesiden itibaren devam edicem. Ben yaklaşık 3 aydır diyetteyim. Çok az yemek yedim ve yoruldum sanırım. Birazcık ödüllendirip gözümü doyuracağım bu iki gün.
Arada şaşırtmak iyi olur. Metabolizma da yemek geliyor diye daha çok çalışır. Kilo almamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…