- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.021
Sagol cnm pasta yiyorum intihar ediyorum şuan resmen 5 kg almadan dönersem insİyi yolculuklar nihayet tatilden iyi haber
Yemeyi bırakmalısın. Biraz meyve ile oyalan. Bir haftada 3-4 kilo alacaksın yoksa.Sagol cnm pasta yiyorum intihar ediyorum şuan resmen 5 kg almadan dönersem ins
Cnm sürekli dışardan ve insanlarda yiyince hiç düzenim olmadı . Abartmadım hiç ama bugün böle oldu . Içki olayida kötü oldu tabi ortama götürünce bende çıkıntılık yapmadım kırk yılda bir diye ıctim. Kotu oldu hepsi . Spor da yapamayınca zaten 1 2 güne dönüyoruz nasipse sıkı diyet ve 2 kat sporla devam. Spor yapmayi çok özledimYemeyi bırakmalısın. Biraz meyve ile oyalan. Bir haftada 3-4 kilo alacaksın yoksa.
Olsun cnm. Menün aslında çok güzelmiş o da nazar boncuğu olsun napalım.Sabah
2 yumurtalı omlet, 4 zeytin, 1 KK peynir,1 dilim uno denge
Ara
2 ceviz, 10 fındık, sütlü türk kahvesi
Akşam
1 kase çorba
3 kaşık z.yağlı fasulye
1 kase profiteröleşim almış dayanamadım
Evet güzeldi. Temizlik yaptım yemeye de fırsat olmadı ama tatlıdan 1 kaşık yedim bırakamadım. Efsaneydi. Bugün sıkı diyet ile telafi edeceğim inşallah.Olsun cnm. Menün aslında çok güzelmiş o da nazar boncuğu olsun napalım.
Ben sıkı diyete pazartesiden itibaren devam edicem. Ben yaklaşık 3 aydır diyetteyim. Çok az yemek yedim ve yoruldum sanırım. Birazcık ödüllendirip gözümü doyuracağım bu iki gün.Evet güzeldi. Temizlik yaptım yemeye de fırsat olmadı ama tatlıdan 1 kaşık yedim bırakamadım. Efsaneydi. Bugün sıkı diyet ile telafi edeceğim inşallah.
Arada şaşırtmak iyi olur. Metabolizma da yemek geliyor diye daha çok çalışır. Kilo almamaya çalış.Ben sıkı diyete pazartesiden itibaren devam edicem. Ben yaklaşık 3 aydır diyetteyim. Çok az yemek yedim ve yoruldum sanırım. Birazcık ödüllendirip gözümü doyuracağım bu iki gün.
Umarım almam cnm. Çok öyle yemeyi düşünmüyorm sadece. Maksat gözüm doysun.Arada şaşırtmak iyi olur. Metabolizma da yemek geliyor diye daha çok çalışır. Kilo almamaya çalış.
Dun kaptanimizda ayni seyi soylediKaptanımtugbaFB ve yardımcılarımız htc71 blonde ambition bizimde yarışan üye sayımız çok azaldı. Artık bizde yeni üyeleri takip edip takımımıza alsak mı
Midemiz doysa gözümüz doymuyor ne yapcaz böyle bizlerBen sıkı diyete pazartesiden itibaren devam edicem. Ben yaklaşık 3 aydır diyetteyim. Çok az yemek yedim ve yoruldum sanırım. Birazcık ödüllendirip gözümü doyuracağım bu iki gün.
Geçmiş olsun canmKızlar benim oğlanı gece acile götürdük çok hızlı nefes alıyodu şükür daha iyi şimdi ama ben çok acıkmıştm bitane gevrek yedim
İyi mi şimdi nasıl düzeldi mi çok geçmiş olsun.Kızlar benim oğlanı gece acile götürdük çok hızlı nefes alıyodu şükür daha iyi şimdi ama ben çok acıkmıştm bitane gevrek yedim
Spor yaparken krem sürmedin mi derinin elastikiyeti içinBütün vücudum çatlamaya başladı kızlar
Sürüyorum ama çok kilo kaybettiğim ve çok alıp verdiğim için oldu galibaSpor yaparken krem sürmedin mi derinin elastikiyeti için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?