- 22 Ocak 2013
- 41.707
- 210.634
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.961
Benim oran 1 mi?***14.Takım 642.Etap***
Verano_porteno (58.5/57.7/0.8/%)
Cordelia_1605 (88.9/87.9/1/%)
fantastikaaa(90.0///%)
Elifcig93 (65.5///%)
Kedisever91(65.1///%) 2.defa bildirimde bulunmadı.
poncikbirgelincik (69.4///%)
14. Takım ortalaması
Yok canim o verdigin kilo yanindakine oran yazilacak baktim dogru hesaplamışsın 1.12Benim oran 1 mi?
Menü çok güzel canm ❤Günaydın Kızlar,
Dünkü menüm:
Sabah kahvaltısı
1 Haşlanmış Yumurta, 1 dilim TB ekmeği, 1 dilim peynir, 6 zeytin, Yeşil çay
Öğle
Ton balıklı salata
Ara
3-4 ceviz, 4-5 Kuru kayısı, bir avuç kuru üzüm
Akşam
Patlıcan yemeği, 1 Kase yoğurt
Ara
1 Elma
Gün boyu 4 kahve, 2 bardak yeşil çay
Yok kuzum ben eklemeyi unutmusum htc nın dediği gibi oran doğru o 1kilo farkın oluyor canm ikisinide yazıyoruz ya Onun için düzeltim şimdi ❤bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederimBenim oran 1 mi?
Saol canim donim de spor konusunda gaza getirelim birbirimizi , bohonun vucudu hayal degilVerano_porteno canm 57lere geçmişsin süper tatil çok iyi gelecek sana katılıyorum bomba gibi döneceksin son kiloları da atp komple kurtulacaksın iyi tatiller canım ❤
İnşallah bundan sonra böyle giderYok kuzum ben eklemeyi unutmusum htc nın dediği gibi oran doğru o 1kilo farkın oluyor canm ikisinide yazıyoruz ya Onun için düzeltim şimdi ❤bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
O kadar incir yedim bu sabah gene WC yok. Sanki kitlendi.canım neresi fazla
bence güzel bi menüsadece incir biraz fazla geldi
Çok güzel eşin seni ne kadar çok seviyor. Bence her zaman araları çok güzel olacak ilerde seni bile kıskandırabilirlerher zaman çok beğenmişimdir babanla ilişkini
benim eşimde kızımla çok ilgili sabahları krese o hazırlayıp gönderir ve kzıımda çok aşırı düşkündür babasına, saç bağlamayı öğrendi üstüne saç nasıl örülür onlara bakıyor (eşimden hiç beklenmeyecek hareketler) , inşallah büyüyüncede bu muhabbetleri sizin gibi devam eder.
Sağlıklı, huzurlu, mutlu tatiller canım. Gittiğin kilonun altında gelmen umuduyla2 kilo almayi goze aldimpazar gunu hemen bi detoks fln yapip odemi atarim, sonra da 1 ya da 2 hafta sonra bu kiloyla donerim gibi geliyor. Belki de almam bakalim ama genelde arti 2 ile dondugum icin Son izne benzetmicem kararliyim. Yeniden spora yogunlascam, yurtdisi isi ve tatil derken gidemiyorum kac gundur.
Cok saol canim daha enerjik donecegim
Bu bende de oluyor. Bu durum beni de korkutuyor.Ben o dediğini çok iyi biliyorum canım kendini az yemeye programlayınca bi süre sonra göz açlığı oluyo karnın aslında çok aç değil ama tıka basa doyma hissine hasret kalıyo vücut onu arıyo yani şahsen bende öyle oluyo böyle olduğu zamanlarda en güzeli bi iki günlüğüne diyeti bırak çok zalimce şeyler yeme tabi ama kendine tatil ver döndüğünde daha motive başlarsın ben eskiden böyle yapmıyodum bi gözüm döndü mercimek yemeği vardı düşün mercimek yani tencere başında bi giriştim kıtlıktan çıkmış gibi yemiştim insan doymayı özlüyo
Tuvalete çıkmadın diye olmuştur belkiGRUP 60'LAR
magickk (60.8///%)
yellow girl (62.8///%)
brkas (61.7///%)
htc71(66.0/65.6/0.4/%0.61)
ucukgenclik (67.7///%)
tgb1907 (68.5/68.2/0.3/%0.44)
kızlar bana incir ters tepti 70.2 çıktım bu sabah birde üç ya da dört gün oldu WC çıkmadım ne zaman çıktığımı bile unuttum. Şimdi kahve içicem. Bu kadar çok çıkmaz herhalde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?