Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar benim oğlanı gece acile götürdük çok hızlı nefes alıyodu şükür daha iyi şimdi ama ben çok acıkmıştm bitane gevrek yedim
Ateşi var mıydı cnm? Bu ara yine ortalık hastalıkları var. Çocuklar sürekli hasta oluyorlar. Hastanenin acili hep dolu oluyor. Kimle konuşsam çocukları hasta. Çok geçmiş olsun cnm.

Doğru söylüyorsun. Bizimle birlikte gelen birsürü kişi vardı. Şimdi 3 kişi kaldı sanırım
sizi cagirdigimizda 13 14 kişiydiniz listede 3 kisi kaldi sadece
Birde aydingelini var pazartesi bildirim yapmadin canim dunde baktim baktim aksama kadar giriş yapmadin devam etmiyecekmisin kaptanimizla konusmustuk geçen hafta cok yogun geçmişti liste bile zor yetisti bildirim yapmayanlardan dolayi sıkıntı yaşadık
Bu hafta da sen gelmedin

Sürüyorum ama çok kilo kaybettiğim ve çok alıp verdiğim için oldu galiba iç bacaklarım ince ince çatlamış
Sıvı alımını düşürmedin dimi? Bu aralar cildin için beslenme düzenimi oluştursan başından önlem almak en doğrusu selülit kurtulmak kolay da çatlak daha zor biliyorsunki yüz için olan içinde kollajen barındıran kremlerden mi sürsen gece sadece çatlayan yerlerine.

Sürüyorum canm öyle yaptm mezun olur olmaz beslenmemi cildine göre gire ayarladım ve hergün ceviz,fındık badem filan tüketiyorum su yu zaten çok içen biriyim kremleri çatlama olan yere yani bacaklarıma her gün sürüyorum zaten bol su ve spor yaptgm için selülit hiç olmuyor ama cilt yapım çatlamaya müsait sanırım

Bu duruma nasıl çözüm bulunabilir acaba benimde iç bacağımda küçük çizikler kaldı ama ben baştan önlem almamıştım. O kadar dikkat etmene rağmen sende de olması üzüldüm. Umarım bir çaresi vardır ve haberimiz olur canım

Aynısı benim de canm küçük incecik çizikler olmuş benimkinde de aynı şekilde ve aynı yerde iç bacağım da canm aslında detaylı bir kaç yöntem var ama çok uğraştırıcı bir yöntem ancak ideal kiloma ulaşınca uğraşırım 3-4 kilo daha vereyim 5lere geceyim de ondan sonra çözmeye bakarm artk

Ben hamileliğimin başında doktorumla çatlaklar konusunu konuşmuştum kızlar. Çatlak olmaması için ne kullanmam gerekir diye sormuştum. Doktorum bana en pahalı ürünleri bile kullansan çatlak olacaksa olur, çatlağı engellemek ürünlerle sağlanamaz demişti. Sen yine de bol bol su iç, zeytinyağıyla göbeğini yağla ama olacağı varsa çatlak yine olur demişti.

Katılıyorum canm genetik zaten ama en azından daha az olması yada olanların görüntüsünün hafiflemesini sağlıyor kremler canm yoksa cilt yapısı çatlamaya müsait ise çatlıyor malesef sen de de çatlak oldumu peki ?

Eskiden kendi hazırladığım bir karışımım vardı ama tabi şimdi yapmaya kalksam ne olduğunu da unuttum. Masaj ve yağ karışımıyla mı ilgili blonde ambition senin dediğin
Hayır canm yağların çatlağı düzeltme ihtimali yok çatlak deride olusmus bir hasar hatta bir nevi yırtılma o bolgede hasari kremler vs. Yok edemez canm estetisyenlerin yöntemleri bile kolay kolay düzeltmiyor ama sadece 1-2 yöntem var %80 oranında iyileşme sağlayan oda herkezde aynı etkiyi yaparmı belli diil ama biri sitroit deriye hasar vererek kolajen üretimi sağlayıp kendini onarmasını tetikliyor digeride yine deriye hasar vererek kolajen üretmesini sağlamak için yapılan Tca yöntemi var biri yaralayarak diyeti de yakarak deriye hasar veriyor böylece ölü ve hasarlı deri yerine alttan gelecek yeni deri ile kurtulabiliyorsun canm Tca evde uygulanabiliyor ama çok riskli ve çok detaylı bir yöntem detayları öğrenmeden ve eksiksiz uygulamadan tek başına tca uygulanırsa kötü sonuç olabilir herkesin uygulaya bileceği bir şey diil ama çok ciddi iyileşme sağlıyor baya yok ediyor

Geçmiş olsun canm kıyamam ona
Sağol canım
İyi mi şimdi nasıl düzeldi mi çok geçmiş olsun.
Sağol canım daha iyi çok şükür ama genede normal hızında değil nefesi
Çok geçmiş olsun.
Sağol canım
Ateşi var mıydı cnm? Bu ara yine ortalık hastalıkları var. Çocuklar sürekli hasta oluyorlar. Hastanenin acili hep dolu oluyor. Kimle konuşsam çocukları hasta. Çok geçmiş olsun cnm.
Çok hafif ateşi vardı canım belli belirsiz benimde eşim hastaydı ondan geçti büyük ihtimal
Fazla kalabalık değildi biz gittiğimizde acil ama tüm gelen çocuklar oksijendeydi bizimkide çok yabani ne muayne oldurdu kendini ne de oksijen taktırdı hiç bişey çözülmeden ağlayıp geri geldik banyoda buhar banyosu filan yaptrdık o iyi geldi baya

Gecmis olsun canim ne kadarlik olmustu minigin
Surekli hasta olunca nefesi de daralıyor mu

Gecmis olsun canim ne kadarlik olmustu minigin
Surekli hasta olunca nefesi de daralıyor mu
2 yaşında canım daha öncedende oluyodu bebekken peditus kullanıyorduk onun yan etkilerinde çarpıntı hızlı nefes varmış diye ona yormuştum ilacı değiştirdik olmuyodu baya 2 gün oldu hasta olalı hemen oldu bu sefer

Sadece göbeğimde biraz var. Başka hiçbiryerimde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…