- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.101
Valla hepinizden fazla kilombi zayıf hatun olamadık ama yaklaştık . Yaklaşmışken uzaklasmsk istemiyorum . Aynen ne yapalım 1 hafta gezip yeme içmeye karşılık 1 hafta da o alınan kiloyu vermek için bol bol koşmam lazım . 7 aydır ilk kez 8 9 gündür spor yapmıyorum ve aşırı özledim spor yapmayı . Gidince hemen salona gidicem zaten ins hemen gider artık 74 çıkar kesin . Gelirken 71.8 di kesin 74 çıkar odem vs ile
Artk grup 60'lar olmuyoruz ozmanEskiden evim kizilaydaydiah o günler pazartesi tartilip gercekle yuzlesirsin artik yerlesmeden vermeye calisirsan cabuk gider canim aldiklarin , bizim listeye kilon tutmuyor ama kiyisindan kösesinden aliriz
Ben 6 7 ayda verdim sende verirsin benim bi de 2 kat yavaş yani daha hızlı bile gider belki seninKendime ramazana kdr zaman verdim. Ramazanda hedefime ulaşmak istiyorm. Ramazan 23 nisanda başlıyor yani şuan yaklaşık 6.5 ay var. Vermem gereken de 20 kilo civarı... inş o zamana kdr halletmiş olurum.
60 a az kaldı ama tabi malesef hala 70 lerde yim kurtulamadimya valla 70 lerdenArtk grup 60'lar olmuyoruz ozmanaramızda 70li biri var grubun adını 60lar ve 60larda olmaya çalışanlar mı yapsak başka bir isim buluruz artık
Zaten biz 3 kişi berkas,magick,ben 5lere geçmek üzereyiz60 a az kaldı ama tabi malesef hala 70 lerde yim kurtulamadimya valla 70 lerdengrup 60 lar +10 olsun
Isım bulmak şart oldu o zamanZaten biz 3 kişi berkas,magick,ben 5lere geçmek üzereyizucukgenclik,schoner da senin yanina 70lere terfi etti şuan grup kilo tablosu dağılıyor artık 60lar da hakkını vere vere duracak sadece tugbaFB var galiba o istikrarını koruyor ne 70 olur nede 59 a niyetlenir gibi görünmüyor
Uçuk kız ve tuğba hariç hepimiz mezunuz canm ama onlarında izinden dönmeye hiç niyetleri yok gibi görünüyorIsım bulmak şart oldu o zaman
Canm artk bir dur de bir şeyler yap bòyle olmaz bak bu yaz bitti ve istedigin gibi olmadımagickk geçmiş olsun.
tugbaFB çocuğuna Allah şifalar versin.
blonde ambition ben mezun olmak istedikçe kilom artıyor. 69.9 çıktım şimdi. Döviz kuru gibi kilom var ne zaman ne çıkıcağımı ben bile anlamıyorum.
Canm kahvaltı ya baktm ve 3kayisi 2incir uçuk kız tek öğün de 5tane meyva çok diyecektim kiiii... aman Allahım devamını okudum kavunu ,nâr ı vs. si toplam 14 adet meyve tek gün deKahvaltı: 3 kayısı kurusu, 2 incir kurusu, yarım saat sonra ayran
Öğle: yoğurt çorbası, kavun, ince dilim ıspanak böreği, zayıflama çayı, yarım nar
Akşam: yoğurt, 3 kuru incir
Yatmadan önce 4 kuru kayısı
WC çıkmak için kayısı yemekten içim şişti.
WC sorunum yüzünden kayısıyı yiyorum işe yarasın diye ama nerdeyse idrara bile çıkmaz oldum. Su içiyorum kızlar cidden ama neden böyle oldu anlamadım. WC sorunum çözülse rahat edicem. Eskiden göbeğim yoktuya şuan feci çıktı. Bağırsak sorunumu çözmem lazım. Benim en büyük sorunum.Canm kahvaltı ya baktm ve 3kayisi 2incir uçuk kız tek öğün de 5tane meyva çok diyecektim kiiii... aman Allahım devamını okudum kavunu ,nâr ı vs. si toplam 14 adet meyve tek gün deböyle tabiki kilon yukarı çıkar canm porsiyon ölçüsü neden var çünki her gıdanın fazla porsiyonu vücutta yağ kilo olarak depolaamıyor ve özellikle furuktoz meyva şekeri fazla olumca direk yağa dönüyor kiii incir en şekerli ve kalorililerden biridir hiç olmadı bu menü bu yanlış yiyecekleri yiyip hem kilo alıp hem aç kalacağına keşke yemek yiyip tok karna kilo vermeyi tercih etseydin çok yanlış olmuş
Kefir,probiyotik yoğurt,maden suyu ve form çay ve lifli sebze ve tahıllar wc de daha etkili ve hepside kilo vermeye destek canm 2tane den fazla kayısı 1taneden fazla incir yememek lazım ve günlük magnezyum ihtiyacının üstüne çıkmaya çalış magnezyum takviyesi sitrat olan özellikle magnezyum diasporal alırsan inanılmaz wc ye çıkartıyor kilo vermeyide hızlandîrıyorWC sorunum yüzünden kayısıyı yiyorum işe yarasın diye ama nerdeyse idrara bile çıkmaz oldum. Su içiyorum kızlar cidden ama neden böyle oldu anlamadım. WC sorunum çözülse rahat edicem. Eskiden göbeğim yoktuya şuan feci çıktı. Bağırsak sorunumu çözmem lazım. Benim en büyük sorunum.
O ilacı istedim fakat doktor vermedi canım. Bende o yüzden hiç kullanmadım. Bugün kuru yemek yok. Babam zaten bir tencere elma suyu kaynattı posasını süzdü. Bugün onuda içicem. Bu da işe yaramazsa yarın ilaç içicem canım.Kefir,probiyotik yoğurt,maden suyu ve form çay ve lifli sebze ve tahıllar wc de daha etkili ve hepside kilo vermeye destek canm 2tane den fazla kayısı 1taneden fazla incir yememek lazım ve günlük magnezyum ihtiyacının üstüne çıkmaya çalış magnezyum takviyesi sitrat olan özellikle magnezyum diasporal alırsan inanılmaz wc ye çıkartıyor kilo vermeyide hızlandîrıyor
ilaç diil takviye minarel o canm ve o markayı doktor yazmıyor zaten ssk karşılamıyor onu ücretli olarak eczaneden alınıyor canm bir solgar 'ın da sitrat olan magnezyum u var o da ücretli alına bilir yada magnezyum için günde 2-3 maden suyu +1muz yiyerek de magnezyum unu karşılaya bilirsin yada muz detoksu dene magnezyum deposu olduğu için muz detoksu ishal yapıyorO ilacı istedim fakat doktor vermedi canım. Bende o yüzden hiç kullanmadım. Bugün kuru yemek yok. Babam zaten bir tencere elma suyu kaynattı posasını süzdü. Bugün onuda içicem. Bu da işe yaramazsa yarın ilaç içicem canım.
Yazması için değil kuzum öncedende burada bahsedilmişti ya bende doktora danışmıştım. O zaman önermemişti ben de önermeyince almamıştım. Belki diğer vitamin ilaçlarıyla karıştığında olumsuz sonuç verdiği içinde önermemiş olabilirilaç diil takviye minarel o canm ve o markayı doktor yazmıyor zaten ssk karşılamıyor onu ücretli olarak eczaneden alınıyor canm bir solgar 'ın da sitrat olan magnezyum u var o da ücretli alına bilir yada magnezyum için günde 2-3 maden suyu +1muz yiyerek de magnezyum unu karşılaya bilirsin yada muz detoksu dene magnezyum deposu olduğu için muz detoksu ishal yapıyor
Aç karna tartılmayı unuttum ama kahvaltı sonrası yarım litre su sonrası 69.2 çıktım bende. Yarın sen 61'i gör ben de 68 göreyimKızlarrrrrr regle bitti veee -80062.0ım yarın inşlh inşlh inşlh 61'leri gòrürurum
inşlh canmAç karna tartılmayı unuttum ama kahvaltı sonrası yarım litre su sonrası 69.2 çıktım bende. Yarın sen 61'i gör ben de 68 göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?