Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok teşekkürler canım aynen öyle inşallah kurtulurum bir an önce

Dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 dilim çavdar ekmeği

Ara: sade türk kahvesi

Öğlen
1 kase kabak çorbası
2 kaşık et kavurma

Ara
Bol Yeşil salata

Akşam
2 kaşık z.yağlı fasulye
Patatesli tavuk (1 baget yarım patates)
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
7-8 fındık
1 ad. Ceviz
1 bardak süt

Bugün ki menü

Kahvaltı = yarım simit,kaşar peyniri, çay

Ara= 3ceviz ,1kupa sütlü kahve

Öğlen= 2adet biber dolması, 3kaşık yoğurt

Ara = 1mandalina,1bardak kefir

Akşam = fırın levrek,mevsim salata,brokoli,az şalgam

Balığın üzerine bir parça cevizli ve pekmezli tahin helvası yedim (kibrit kutusu kadar)

Birazdan da çayın yanında azcık fıstık yiycem menüm baya dolu dolu olmuş ama hepsi sağlk lı yiyecekler bugün spor yok kaslarımı dinlendiriyorum

Bugün menüm

Sabah saat 12 de :)
2 haşlanmış yumurta
3 kaşık menemen
2 zeytin
1 KK peynir
2 dilim çavdar ekmeği

Ara
2 ceviz 10 ad. Fındık

Akşam

1 tavuk baget 3 dilim patates
1 dilim çavdar ekmeği
Yarım kase yoğurt
3 kaşık z.yağlı fasulye

Akşam yemeğini erken yedim. Acıkırsam ara öğün yaparım.
İyi pazarlar. Yarın tartılacağız çok yemeyelim.

Ben hergün 2 ya da 3 adet şekersiz türk kahvesi içiyorum. Unutuyorum yazmayı. Bu gün 2 sade kahve 3 büyük bardak şekersiz çay içtim.
Sadeleri bende genelde yazmıyorum canm özellik le her akşam şekersiz çay içiyorum,sade türk kahvesi ve çayların sade kahvenin çok önemi yok zaten kalorisi yok canm ama süt ile yapılınca sütün kalorisi oluyor onun için süt ile hazırladığım latte tarzı çözünebilir kahveleri mutlaka belirtiyorum bu arada menün yine çok güzel olmuş afiyet olsun ❤

Son düzenleme:
Bende bugün filtre kahveyemi başlasam diye düşündüm. Ben sadece düşünüyorum yaptığım bir şey yok hayatta of ya kilo veremedikçe kafayı yedim
Düşünüyorum öyle ise varım
Maşallah canım miğdeni baya küçülttün ve bu zaten en önemli kısmı gerisi kolay menün harika olmuş böyle devam et yakında çok çok güzel düşüşler gelecek ❤❤❤

Şuan hiç açlık hissetmiyorum. Düşüncelerim ve olmayan icraatlarım.
Menü için teşekkür ederim.

Teşekkürler canım Diyete başlayalı 2 aya yakın oldu sadece 4-5 kg. verdim. Tüp bebek tedavisi çok yavaşlattı. Artık etkisi geçti gibi. Ekim ayı güzel kilo vermek istiyorum.

Kızlar şükür evimize vardık benim kedi daha camda başladı ağlar gibi inlemeye miyav miyav sesimi duyunca çıldırdı 1 saattir nasıl miyavliyor öyle özlemiş ki yeni sakinledi. Akşam.yemegi yemeden önce tartıldım en son ac karna 71.8 di 73.0 cıktı akşam yemeği yemiş halim 73.5 filan olsa herhalde ac karna yine 72.8 72.7 filan çıkar yani sadece 1 kilo almışım ben onu hemen veririm buna da şükür napalim

Canm zaten diyet dışı başlanınca vücut en az 1kilo kadar ödem yapıyor yani kilo almamışsın ozaman canm o ödemdir zaten ne güzel maşallah ödem hemen geri gider zaten cuma ya kadar kendi kilonu geri görürsün yarın sabah aç karnına tartılmayi unutma

Yemekten 2 saat sonra tartıldım 73.7 cıktı 700 gr mi yedim şimdi ben sabaha kesin 73.0 72.9 filan çıkar yani 1 kilo almışım kesin ya zaten gobek arttı . Acil yarın diyet ve spora başlamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…