- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.121
Çok teşekkürler canımmagickk geçmiş olsun.
@tgb1907 çocuğuna Allah şifalar versin.
blonde ambition ben mezun olmak istedikçe kilom artıyor. 69.9 çıktım şimdi. Döviz kuru gibi kilom var ne zaman ne çıkıcağımı ben bile anlamıyorum.
Çok teşekkürler canım aynen öyle inşallah kurtulurum bir an önceGeçmiş olsun canım diş ağrısı fenadır
Geçmiş olsun canm fıstık bu gece iyidir inşlh
tebrikler canm muhteşem bir karne harika bir başarı devamı da gelir tam gönlünden geçen kilolara hayalindeki vücuda kavuşur inşlh
Tabiki bırakmak yokaa o da sorumu bu liste bizler için var canm özellikle mezun olduk diye bırakmayalım diye mezunlar için açtık o listeyi tabiki beraber kalanları da orda vericez sonuna kadar beraberiz gel de başlayalım hemen ❤
Geçmiş olsunÇok teşekkürler canım aynen öyle inşallah kurtulurum bir an önce
Sadeleri bende genelde yazmıyorum canm özellik le her akşam şekersiz çay içiyorum,sade türk kahvesi ve çayların sade kahvenin çok önemi yok zaten kalorisi yok canm ama süt ile yapılınca sütün kalorisi oluyor onun için süt ile hazırladığım latte tarzı çözünebilir kahveleri mutlaka belirtiyorumBen hergün 2 ya da 3 adet şekersiz türk kahvesi içiyorum. Unutuyorum yazmayı. Bu gün 2 sade kahve 3 büyük bardak şekersiz çay içtim.
Düşünüyorum öyle ise varımBende bugün filtre kahveyemi başlasam diye düşündüm. Ben sadece düşünüyorum yaptığım bir şey yok hayatta of ya kilo veremedikçe kafayı yedim
Maşallah canım miğdeni baya küçülttün ve bu zaten en önemli kısmı gerisi kolayBugünkü menüler erken mi yayınlandı ne
Kahvaltı: KK peynir, 4 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek
Öğle: elma suyu( babişkom yaptı su değil posa resmen)
Akşam: balık buğulama, bir dilim ekmek, bir kuru kayısı
Şuan hiç açlık hissetmiyorum. Düşüncelerim ve olmayan icraatlarım.Düşünüyorum öyle ise varım
Maşallah canım miğdeni baya küçülttün ve bu zaten en önemli kısmı gerisi kolaymenün harika olmuş böyle devam et yakında çok çok güzel düşüşler gelecek ❤❤❤
Teşekkürler canımSadeleri bende genelde yazmıyorum canm özellik le her akşam şekersiz çay içiyorum,sade türk kahvesi ve çayların sade kahvenin çok önemi yok zaten kalorisi yok canm ama süt ile yapılınca sütün kalorisi oluyor onun için süt ile hazırladığım latte tarzı çözünebilir kahveleri mutlaka belirtiyorumbu arada menün yine çok güzel olmuş afiyet olsun ❤
Canm zaten diyet dışı başlanınca vücut en az 1kilo kadar ödem yapıyor yani kilo almamışsın ozaman canm o ödemdir zaten ne güzel maşallahKızlar şükür evimize vardık benim kedi daha camda başladı ağlar gibi inlemeye miyav miyav sesimi duyunca çıldırdı 1 saattir nasıl miyavliyor öyle özlemiş ki yeni sakinledi. Akşam.yemegi yemeden önce tartıldım en son ac karna 71.8 di 73.0 cıktı akşam yemeği yemiş halim 73.5 filan olsa herhalde ac karna yine 72.8 72.7 filan çıkar yani sadece 1 kilo almışım ben onu hemen veririm buna da şükür napalim
Tartilicam cnm insCanm zaten diyet dışı başlanınca vücut en az 1kilo kadar ödem yapıyor yani kilo almamışsın ozaman canm o ödemdir zaten ne güzel maşallahödem hemen geri gider zaten cuma ya kadar kendi kilonu geri görürsün yarın sabah aç karnına tartılmayi unutma
Yemekten 2 saat sonra tartıldım 73.7 cıktı 700 gr mi yedim şimdi benCanm zaten diyet dışı başlanınca vücut en az 1kilo kadar ödem yapıyor yani kilo almamışsın ozaman canm o ödemdir zaten ne güzel maşallahödem hemen geri gider zaten cuma ya kadar kendi kilonu geri görürsün yarın sabah aç karnına tartılmayi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?