- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.261
Benden başkası beni geçemez korkusu olsa gerek.
ben bugün sadece sıvı tüketicem bu saate kadar sadece su içtim. Bütün bağırsağı temizlicem. Bol yürüyüşle de yağları yakıcam. Bana yetişmene izin vermiycem.
Bugün hatta bu hafta artık, yemek yemeyi düşünmüyorum.Şu an itibariyle fotosenteze başlıyrum.
ah kuzum kıyamam ben sana güçsüz düşersin sen şimdi en iyisi yürüyüş sonrası bi restauranta uğra usta başına da selamımı söyleben bugün sadece sıvı tüketicem bu saate kadar sadece su içtim. Bütün bağırsağı temizlicem. Bol yürüyüşle de yağları yakıcam. Bana yetişmene izin vermiycem.
Çok zor cnm kolu gelişmemiş parmaklari dirsekten çıkıyormuş testisli 1 teneymiş kalbi sagdaymis ve 2 tane olması gereken herşey 1 taneymis kulak ve burnundada sorunlar varmışhemen kötüyü çağırma canım Allahtan ümit kesilmez inşallah iyileşir
Bu çok kötü bir şey bunu nasıl atlatacak o kadınAh ah çocuk ölecekmiş sorunlu olmayan hicbir yeri yokmuş heryeri sorunlu. Anneyi de zor kurtarmislar anneye nasıl anlatcaz bilmem
Sen onları haftaya geçersin en geçay canm en büyük hedefim o ama malesef şuan berkas ve magick benden öndeler ben 61i anca ucundan gördüm ama onlar 61e veda etmek üzereler her an 60a geçiş yapmış olabilirler bi şeyler yapıp yakalamam lazım nasl olacak sa
Çok zor cnm kolu gelişmemiş parmaklari dirsekten çıkıyormuş testisli 1 teneymiş kalbi sagdaymis ve 2 tane olması gereken herşey 1 taneymis kulak ve burnundada sorunlar varmış
Şuan için bir adet ceviz ve bir kuru incir bunlar bana enerji verir.tansiyonun düşmesin dikkat et
Bunu sanırım yarın gözü dönmüş bir canavar gibi her şeyi yicem onuda yicem bunu da yicem dersem ancak o zaman bittim ben. Şuan için durum iyi.ah kuzum kıyamam ben sana güçsüz düşersin sen şimdi en iyisi yürüyüş sonrası bi restauranta uğra usta başına da selamımı söylesana bi pide yapsın kuşbaşılı
Of of zaten kuzenim.perisan eşi zor kurtulmus çok kanaması olmuş rahmi zor kurtarmis doktor . Kuzenimin eşi çok kilolu bütün jersey kilodan olmuşAllahım çok kötü bir şey bir insanın başına gelebilecek en kötü şey bu Allah sabır versin bunu yaşayan anne ve babaya çok zor
Bilmiyorum herşeyden habersiz şuan yoğun bakımda çok da iyi biri Allah sabır versin ya çok zorBu çok kötü bir şey bunu nasıl atlatacak o kadın
Bu durumda ne söylenir bilmiyorum ama hayatında yaşadığı en kötü bu olay olur inşallah bundan sonra daha çok canı yanmaz inşallah. Kaza mı geçirmişler ne olmuşta böyle bir şey olmuş ki. Bu kadar kötü bir durumu doktor önceden anlamamış mı hiç uyarmamış mı aileyi nasıl bakmış nasıl görememiş nasıl ikisininde canını hiçe saymış cidden doktoru da suçluyorum şuan. Kilosunu baştan bu kiloyla doğuramazsın deseymiş kiloya bahane buluyorsa bu nasıl vurdumduymazlık.Bilmiyorum herşeyden habersiz şuan yoğun bakımda çok da iyi biri Allah sabır versin ya çok zor
Bir daha doğum yapamayacak mı? Önceden çocuğu var mıydı?Of of zaten kuzenim.perisan eşi zor kurtulmus çok kanaması olmuş rahmi zor kurtarmis doktor . Kuzenimin eşi çok kilolu bütün jersey kilodan olmuşama sakin demeyin yıkılır dedi doktor .hicbirsey bilmiyor şuan annesi . Kuzenim de Surekli ağlıyor bende aşırı üzüldüm . O kdr hazırlık eşyaları odası .. Allah ım sabır versin ya
Allah Sabır versin. Allah Şifa versin.Bilmiyorum herşeyden habersiz şuan yoğun bakımda çok da iyi biri Allah sabır versin ya çok zor
Ben de en çok ona şaştım valla B Baharyagmuru35 tek bir yerinde mesela bir kolu diğerinden 3cm kısa gibi bir durum da bile detaylı ultrason çekiminde söylüyorlar iken bu durumda ultrasonun normal çıkma ihtimali olamaz hadi bir problemi görmesi diğerini görür dü ki en ufak tek bir problemi bile gòrebiliyorlar iken nasl bukadar çok sorun olduğundan annenin bilgisi olamaz ve bu şekilde kalbi saydam,iç organlar eksik iken nasl karında büyümeye devam eder anlamadımAllah Sabır versin. Allah Şifa versin.
O kadar ultrason çekiyor doktorlar hiç mi fark etmemişler
Doktorlar ultrasonda yağdan görememişler. Bi tek kalbinin delik olduğunu biiliyordukBen de en çok ona şaştım valla B Baharyagmuru35 tek bir yerinde mesela bir kolu diğerinden 3cm kısa gibi bir durum da bile detaylı ultrason çekiminde söylüyorlar iken bu durumda ultrasonun normal çıkma ihtimali olamaz hadi bir problemi görmesi diğerini görür dü ki en ufak tek bir problemi bile gòrebiliyorlar iken nasl bukadar çok sorun olduğundan annenin bilgisi olamaz ve bu şekilde kalbi saydam,iç organlar eksik iken nasl karında büyümeye devam eder anlamadım
Bi tek kalbinin delik olduğunu fark etmişler diğerlerini yağdan görememişler nasilsaAllah Sabır versin. Allah Şifa versin.
O kadar ultrason çekiyor doktorlar hiç mi fark etmemişler
Allah yardımcınız olsun. Bebeğe de anneye de şifa diliyorum. Allah sizlere de sabır versin. İnşallah herşey yoluna girer. Kilosu nedir onu merak ettim canım.Ah ah çocuk ölecekmiş sorunlu olmayan hicbir yeri yokmuş heryeri sorunlu. Anneyi de zor kurtarmislar anneye nasıl anlatcaz bilmem
Bende anlamadım. Kalbinin selik olduğununu biliyorduk ama diğer sorunlari bilmiyorduk ultrasonda yagdan gorememislerBu durumda ne söylenir bilmiyorum ama hayatında yaşadığı en kötü bu olay olur inşallah bundan sonra daha çok canı yanmaz inşallah. Kaza mı geçirmişler ne olmuşta böyle bir şey olmuş ki. Bu kadar kötü bir durumu doktor önceden anlamamış mı hiç uyarmamış mı aileyi nasıl bakmış nasıl görememiş nasıl ikisininde canını hiçe saymış cidden doktoru da suçluyorum şuan. Kilosunu baştan bu kiloyla doğuramazsın deseymiş kiloya bahane buluyorsa bu nasıl vurdumduymazlık.
3 kilo 800 grammis kilosu amin cnm sagol . Fotogrsgini gösteridiler bana sağlıklı görünüyor çok da tatlı ama işte ins bi çaresi olur da kurtulur ama her yerinde sorunla yaşayacaksa da bebege de eziyet . Allah herseyin en iyisini nasip etsin ins sifa versinAllah yardımcınız olsun. Bebeğe de anneye de şifa diliyorum. Allah sizlere de sabır versin. İnşallah herşey yoluna girer. Kilosu nedir onu merak ettim canım.
Canim cok gecmis olsn bnm arkadasiminda engelli bi bebegi oldu ve yasamadi ama ona daha 4 aylikken soyledi doktorlar heyet raporuyla sonlandiralm dsdiler yani o zamandan belliydi ama o bi ihtimal yasar diye istememisti..Ah ah çocuk ölecekmiş sorunlu olmayan hicbir yeri yokmuş heryeri sorunlu. Anneyi de zor kurtarmislar anneye nasıl anlatcaz bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?