- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.301
Geçmiş olsun.Kızlar eşimin futbol oynarken parmağı kırıldı. Küçük oğlumda diş çıkarıyor sanırım çok ateşlendiUğrayamadım ve uğrayamayabilirim. Fırsat buldukça yazıcam inş.
Açsın resmen. Çok az değil mi?Kızlar menülerim
Dün
Kahvaltı: yok
Öğle: domates çorbası, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek
Akşam: domates çorbası, bir kase yoğurt, iki karper peynir
Bugün
Kahvaltı: kuru incir ve kayısı 2 şer adet
Öğle yok
Akşam: hazır tel şehriye çorbası
Arada türk kahvesi, zayıflama çayı, yeşil çay
Çok az biliyorum canım fakat yarın babam kolonoskopi ve endoskopiye giricek ona destek olmak için ben yediğimde o yanımda canı çeker diye kendime hakim oluyorum. Onunla beraber pazar gününden beri sadece sıvı tüketiyoruz. Cumartesi gününden beri yarım ekmek bile bitiremedim babam ise hiç yemedi ve bu babam için büyük başarı onu görünce ben yersem vicdan azabı çekerim canım. Hem bu sayede midemde küçülüyor.Açsın resmen. Çok az değil mi?
Tebrik ederim idarenin yanın da duyarlılığın ve desteğin,ince düşüncen takdire şayan gerçektenÇok az biliyorum canım fakat yarın babam kolonoskopi ve endoskopiye giricek ona destek olmak için ben yediğimde o yanımda canı çeker diye kendime hakim oluyorum. Onunla beraber pazar gününden beri sadece sıvı tüketiyoruz. Cumartesi gününden beri yarım ekmek bile bitiremedim babam ise hiç yemedi ve bu babam için büyük başarı onu görünce ben yersem vicdan azabı çekerim canım. Hem bu sayede midemde küçülüyor.
iyi dayanıyorsun canm maşallah ❤ ne zaman bitecek detoksun?Kızlar bugünkü menüm dünle aynıydı sadece elma yerine mandalina yedim 2 lt su arada yeşil çay içtim spor yine yok
Kahvaltı = 1dilim tambuğday,peynir,8zeytin,çay
Ara= sütlü kahve, yarım muz
Öğlen= mantar sote,1dilim tambuğday
Ara= Sade kahve,1diyet kurabiye (şekersiz,unsuz)
Akşam= patates haşlama(yağsız),yarım kase yoğurt
Sporu 2gün ara ile yaptğı için bugün dinlenme günüm de ama kız parkta iken kendimi tutamayıp parktaki spor aletleri ile çalıştım
Insallah bakalim olursa yazarim kuzumYarın düşüş kesin olur
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 KK peynir
2 dilim beyaz ekmek
Ara 1 muz
Şekersiz türk kahvesi
2. Ara
1 elma
1 kase yoğurt
Akşam
Ton balıklı salata
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Gecmis olsun ucuk kiz neyi var ne icin yapilacakÇok az biliyorum canım fakat yarın babam kolonoskopi ve endoskopiye giricek ona destek olmak için ben yediğimde o yanımda canı çeker diye kendime hakim oluyorum. Onunla beraber pazar gününden beri sadece sıvı tüketiyoruz. Cumartesi gününden beri yarım ekmek bile bitiremedim babam ise hiç yemedi ve bu babam için büyük başarı onu görünce ben yersem vicdan azabı çekerim canım. Hem bu sayede midemde küçülüyor.
Tmm canım geçmiş olsunÇok az biliyorum canım fakat yarın babam kolonoskopi ve endoskopiye giricek ona destek olmak için ben yediğimde o yanımda canı çeker diye kendime hakim oluyorum. Onunla beraber pazar gününden beri sadece sıvı tüketiyoruz. Cumartesi gününden beri yarım ekmek bile bitiremedim babam ise hiç yemedi ve bu babam için büyük başarı onu görünce ben yersem vicdan azabı çekerim canım. Hem bu sayede midemde küçülüyor.
10 gün canım haftaya çarşamba bitiyor dayanıyorum ya kendimi tutamadigimda yeşil elma havuç falan yiyiyorumiyi dayanıyorsun canm maşallah ❤ ne zaman bitecek detoksun?
Teşekkür ederim, çok sağol yellowummTebrik ederim idarenin yanın da duyarlılığın ve desteğin,ince düşüncen takdire şayan gerçektensen de bunların karşılığı olarak çabucak izne ayrıldığın kilolara geri dönmüş olacaksın canm sonrada sağlıklı menüler ve spor ile devam edersin ❤ ayrıca babana geçmiş olsun canm
Karnında hamile kadınlar gibi bir şişme var ve birşey yiyip içtikten sonra taş gibi semsert oluyor. Bir de kanser teşhisi var mı yok mu onun için yapılcakmış ama ben her şeyin iyi olacağına inandığım için babamda sadece fazla yemek yemeden hiçbir şey çıkmıycak tertemiz raporunu alacağımıza inanmak istiyorum.afiyet olsun
Insallah bakalim olursa yazarim kuzum
afiyet olsun fıstık
Gecmis olsun ucuk kiz neyi var ne icin yapilacak
Sanırım kaçtı rezil olmadan ben ortalardan yok olayım dedi.
Çok sağol canım.Tmm canım geçmiş olsun
Insallah kuzum iyi düşün iyi olsun hayirlasiyla birsey cikmaz insallahKarnında hamile kadınlar gibi bir şişme var ve birşey yiyip içtikten sonra taş gibi semsert oluyor. Bir de kanser teşhisi var mı yok mu onun için yapılcakmış ama ben her şeyin iyi olacağına inandığım için babamda sadece fazla yemek yemeden hiçbir şey çıkmıycak tertemiz raporunu alacağımıza inanmak istiyorum.
Dün boyozları götürdü tabi ondan sonra çok normal yok olmasıSanırım kaçtı rezil olmadan ben ortalardan yok olayım dedi.
Ben de iyi çıkacağına inanıyorum canmKarnında hamile kadınlar gibi bir şişme var ve birşey yiyip içtikten sonra taş gibi semsert oluyor. Bir de kanser teşhisi var mı yok mu onun için yapılcakmış ama ben her şeyin iyi olacağına inandığım için babamda sadece fazla yemek yemeden hiçbir şey çıkmıycak tertemiz raporunu alacağımıza inanmak istiyorum.
Canm 10gün zararlı olmasın çok uzun imiş kas erimesi yapmaz mı ki10 gün canım haftaya çarşamba bitiyor dayanıyorum ya kendimi tutamadigimda yeşil elma havuç falan yiyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?