Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menülerim
Dün
Kahvaltı: yok
Öğle: domates çorbası, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek
Akşam: domates çorbası, bir kase yoğurt, iki karper peynir

Bugün
Kahvaltı: kuru incir ve kayısı 2 şer adet
Öğle yok
Akşam: hazır tel şehriye çorbası
Arada türk kahvesi, zayıflama çayı, yeşil çay

Açsın resmen. Çok az değil mi?

Açsın resmen. Çok az değil mi?
Çok az biliyorum canım fakat yarın babam kolonoskopi ve endoskopiye giricek ona destek olmak için ben yediğimde o yanımda canı çeker diye kendime hakim oluyorum. Onunla beraber pazar gününden beri sadece sıvı tüketiyoruz. Cumartesi gününden beri yarım ekmek bile bitiremedim babam ise hiç yemedi ve bu babam için büyük başarı onu görünce ben yersem vicdan azabı çekerim canım. Hem bu sayede midemde küçülüyor.

Tebrik ederim idarenin yanın da duyarlılığın ve desteğin,ince düşüncen takdire şayan gerçekten sen de bunların karşılığı olarak çabucak izne ayrıldığın kilolara geri dönmüş olacaksın canm sonrada sağlıklı menüler ve spor ile devam edersin ❤ ayrıca babana geçmiş olsun canm

afiyet olsun
Yarın düşüş kesin olur
Insallah bakalim olursa yazarim kuzum
afiyet olsun fıstık
Gecmis olsun ucuk kiz neyi var ne icin yapilacak

Tmm canım geçmiş olsun

Teşekkür ederim, çok sağol yellowumm
Aynen hem ona destek hem kendi çıkarlarım var işin içinde hem kapışmalara başlamışken benim için kaptanı geçme zamanı bu olayda geçtim geçtim.

afiyet olsun

Insallah bakalim olursa yazarim kuzum

afiyet olsun fıstık

Gecmis olsun ucuk kiz neyi var ne icin yapilacak
Karnında hamile kadınlar gibi bir şişme var ve birşey yiyip içtikten sonra taş gibi semsert oluyor. Bir de kanser teşhisi var mı yok mu onun için yapılcakmış ama ben her şeyin iyi olacağına inandığım için babamda sadece fazla yemek yemeden hiçbir şey çıkmıycak tertemiz raporunu alacağımıza inanmak istiyorum.

Insallah kuzum iyi düşün iyi olsun hayirlasiyla birsey cikmaz insallah

Sanırım kaçtı rezil olmadan ben ortalardan yok olayım dedi.
Dün boyozları götürdü tabi ondan sonra çok normal yok olması
Ben de iyi çıkacağına inanıyorum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…