- 22 Ocak 2013
- 41.707
- 210.634
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.281
İnşallah canım. Ben annenin kilosunu merak ettim. Yağdan görememişler. Kaç kiloydu ki?3 kilo 800 grammis kilosu amin cnm sagol . Fotogrsgini gösteridiler bana sağlıklı görünüyor çok da tatlı ama işte ins bi çaresi olur da kurtulur ama her yerinde sorunla yaşayacaksa da bebege de eziyet . Allah herseyin en iyisini nasip etsin ins sifa versin
Geçmiş olsun canm bu tarz durumlrda idere ediyoruz sorun olmaz canm sadece cuma sabahı kilo bildirimini unutma o çok önemliKızlar eşimin futbol oynarken parmağı kırıldı. Küçük oğlumda diş çıkarıyor sanırım çok ateşlendiUğrayamadım ve uğrayamayabilirim. Fırsat buldukça yazıcam inş.
Bilmiyorum fakat en az 120 vardırİnşallah canım. Ben annenin kilosunu merak ettim. Yağdan görememişler. Kaç kiloydu ki?
Çok geçmiş olsunKızlar eşimin futbol oynarken parmağı kırıldı. Küçük oğlumda diş çıkarıyor sanırım çok ateşlendiUğrayamadım ve uğrayamayabilirim. Fırsat buldukça yazıcam inş.
Anlattığın sıkıntıların hiçbirisi annenin kilolu olmasından ileri gelebilecek şeyler değil cnm. Genetik olarak bir hastalığı vardır bebeğin. Belki karın yağlarından dolayı bebeğin tanısı ultrasonla tam konulamamış olabilir. Ayrıca bir doktorun bütün herşey kilodan olmuş diye bir açıklama yapmış olabileceğini asla düşünmüyorum. Hem anneye hem babaya hemde bebişe genetik olarak testler yapılır. Bu bebeğin tam olarak iyileşmesi mümkün olmaz ama dier doğacak bebekler için önlem ya da önlemler alınabilir. Çok geçmiş olsun. Allah kadıncağıza sabır versinOf of zaten kuzenim.perisan eşi zor kurtulmus çok kanaması olmuş rahmi zor kurtarmis doktor . Kuzenimin eşi çok kilolu bütün jersey kilodan olmuşama sakin demeyin yıkılır dedi doktor .hicbirsey bilmiyor şuan annesi . Kuzenim de Surekli ağlıyor bende aşırı üzüldüm . O kdr hazırlık eşyaları odası .. Allah ım sabır versin ya
Cumaya kdr hallederim diye düşünüyorum zaten cnm. Halledemesem bile kilomu yazarım sizi zor duruma düşürmemGeçmiş olsun canm bu tarz durumlrda idere ediyoruz sorun olmaz canm sadece cuma sabahı kilo bildirimini unutma o çok önemligerisi sorun diil eşin ve çocuğun iyi olana kadar kendini zorlama canm fırsat bulursan girersin
Yarina da guzel bir düşüş bekliyorum regli bitti
Bugün hatta bu hafta artık, yemek yemeyi düşünmüyorum.Şu an itibariyle fotosenteze başlıyrum.
Gecmis olsun canimCumaya kdr hallederim diye düşünüyorum zaten cnm. Halledemesem bile kilomu yazarım sizi zor duruma düşürmem
Yarın düşüş kesin olurKahvalti
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 cay kasigi bal
Yarim kk peynir
7 zeytin
Ara
2 dilim mandalina
2 dilim muz
Oglen (geç yedim 15:00-15:30 arasi)
5yk tavuk sote
1.5 dilim ekmek
3 yesil biber
Aksam
acikmadim kizima yedirken 1 kasik tavukla 2 lokma ekmek yedim gecistirdim
acikirsam 1 elma yerim
Su 1.5 lt oldu
Ben de katılıyorum. Kilodan görememiş olabilirler. Ama neden böyle olduğunu bilemezler.Anlattığın sıkıntıların hiçbirisi annenin kilolu olmasından ileri gelebilecek şeyler değil cnm. Genetik olarak bir hastalığı vardır bebeğin. Belki karın yağlarından dolayı bebeğin tanısı ultrasonla tam konulamamış olabilir. Ayrıca bir doktorun bütün herşey kilodan olmuş diye bir açıklama yapmış olabileceğini asla düşünmüyorum. Hem anneye hem babaya hemde bebişe genetik olarak testler yapılır. Bu bebeğin tam olarak iyileşmesi mümkün olmaz ama dier doğacak bebekler için önlem ya da önlemler alınabilir. Çok geçmiş olsun. Allah kadıncağıza sabır versin
Muhteşem menü olmuş afiyet olsun canım menülerin çok güzel oluyor ve arada da yürüyüş vs. yapabilsen daha da hızlı kilo verirsinMenüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 KK peynir
2 dilim beyaz ekmek
Ara 1 muz
Şekersiz türk kahvesi
2. Ara
1 elma
1 kase yoğurt
Akşam
Ton balıklı salata
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Yazmayı unuttum 55 dk leslie sansone ile 3 mil yürüyüş yaptım. Sağol canım.Muhteşem menü olmuş afiyet olsun canım menülerin çok güzel oluyor ve arada da yürüyüş vs. yapabilsen daha da hızlı kilo verirsin
Yazmayı unuttum 55 dk leslie sansone ile 3 mil yürüyüş yaptım. Sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?