Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah canım. Ben annenin kilosunu merak ettim. Yağdan görememişler. Kaç kiloydu ki?

Kızlar eşimin futbol oynarken parmağı kırıldı. Küçük oğlumda diş çıkarıyor sanırım çok ateşlendi Uğrayamadım ve uğrayamayabilirim. Fırsat buldukça yazıcam inş.
Geçmiş olsun canm bu tarz durumlrda idere ediyoruz sorun olmaz canm sadece cuma sabahı kilo bildirimini unutma o çok önemli gerisi sorun diil eşin ve çocuğun iyi olana kadar kendini zorlama canm fırsat bulursan girersin

Anlattığın sıkıntıların hiçbirisi annenin kilolu olmasından ileri gelebilecek şeyler değil cnm. Genetik olarak bir hastalığı vardır bebeğin. Belki karın yağlarından dolayı bebeğin tanısı ultrasonla tam konulamamış olabilir. Ayrıca bir doktorun bütün herşey kilodan olmuş diye bir açıklama yapmış olabileceğini asla düşünmüyorum. Hem anneye hem babaya hemde bebişe genetik olarak testler yapılır. Bu bebeğin tam olarak iyileşmesi mümkün olmaz ama dier doğacak bebekler için önlem ya da önlemler alınabilir. Çok geçmiş olsun. Allah kadıncağıza sabır versin

Geçmiş olsun canm bu tarz durumlrda idere ediyoruz sorun olmaz canm sadece cuma sabahı kilo bildirimini unutma o çok önemli gerisi sorun diil eşin ve çocuğun iyi olana kadar kendini zorlama canm fırsat bulursan girersin
Cumaya kdr hallederim diye düşünüyorum zaten cnm. Halledemesem bile kilomu yazarım sizi zor duruma düşürmem

Kahvaltı = 1dilim tambuğday,peynir,8zeytin,çay

Ara= sütlü kahve, yarım muz

Öğlen= mantar sote,1dilim tambuğday

Ara= Sade kahve,1diyet kurabiye (şekersiz,unsuz)

Akşam= patates haşlama(yağsız),yarım kase yoğurt

Sporu 2gün ara ile yaptğı için bugün dinlenme günüm de ama kız parkta iken kendimi tutamayıp parktaki spor aletleri ile çalıştım

Kızlar hafta sonu vakit ayırmayı biliyorsunuz yada kaçamaklar oluyor yazmak istemiyorsunuz vs.haftasonlarını anlayışla karşılayıp birşey demiyoruz ama en azından hafta içi menü paylaşımlarının aksamaması gerekli neden menü paylaşımları yok ?

Kahvalti
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 cay kasigi bal
Yarim kk peynir
7 zeytin
Ara
2 dilim mandalina
2 dilim muz
Oglen (geç yedim 15:00-15:30 arasi)
5yk tavuk sote
1.5 dilim ekmek
3 yesil biber
Aksam
acikmadim kizima yedirken 1 kasik tavukla 2 lokma ekmek yedim gecistirdim
acikirsam 1 elma yerim
Su 1.5 lt oldu

Yarın düşüş kesin olur

Ben de katılıyorum. Kilodan görememiş olabilirler. Ama neden böyle olduğunu bilemezler.

Muhteşem menü olmuş afiyet olsun canım menülerin çok güzel oluyor ve arada da yürüyüş vs. yapabilsen daha da hızlı kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…