Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Q kg suya 1 çay bardağı sirke 2 kaşık tuz 1 kaşık şeker ben sarımsakla nohutta atıyorum içine misss
Caniiim çok teşekkürler denicem ilk fırsatta güzel olur umarım çok severim ama yapamıyorum hiç yapamadim yani şimdiye kadar ,l
Azmin sonu zaferdir cuma güzel kilolar vericez yemeyerek

Burada tartım olmadığı için canım şimdi cuma günü sizleri zor durumda bırakmak istemiyorum. Eczaneye gidip tartılıyordum. Virüs yüzünden evden de çıkamıyorum. Teyzemlerede gidip de tartılamıyorum. Kendimi 18. yüzyılda gibi hissediyorum. Bakkal bile yakında kapanır. Burada virüs var. Bize yarım saatlik hastanede 30 kişi var dediler iki hafta önce. Ya ben artık bedenime bakıyorum kilo alıp almadığıma bakmak için komediyim burada ya.

Listeye girmeden yaparsın sende canm bizle böyle takılarak yaparsın mezure varsa onla takip edersin kıyafetlerinden de anlarsın zaten hatta insanın üzerinde bir ağırlık oluyor verdikçe bir hafiflik geliyor ondan bile aldık mı verdikmi hissediliyor dar oturtmalı kıyafetler vs. O şekil şeylerle takip edersin kendini mezure yoksa kemer yada ip kullan ipi beline sar geldiği noktaya işaret koy aynını baseninede yapabilirsin 2hafta sonra tekrar sar ipi basenine farka bak

Mükemmel fikir bayıldım buna tamam bakalım anneannemin mezuresi var mı yoksa ip var zaten ay bu fikre bayıldım. Buraya geldiğim pantolon da belimde bir sıkma olmadı. Hatta iç çamaşırımda dün ilk defa bollaşma var gibi geldi. Ayyy ben burada eski çağ kaldım ya. Şu virüs şu kısıtlamalar bitse evime gitmek istiyorum. Hatta virüsten ölen amcanın arabası var bugün anneanneme satarlar mı alsak mı dedim gözümü kararttım eve dönmek için.

Bide şöyle düşün canm bu yöntemlerle takip ederek diyeti yapıyorsun ilerlemeleri görüp devam ediyorsun en son herşey düzeliyor normale dönüp dısarı çıkılabiliyorken dışarı çıkıp ilk girdiğin eczanede bir tartılıyorsun ki 62 kilosun ne güzel olur ama

çok büyğk olay atlatmışsın hem annen için kaygılanmışsın hem de bu ortamda hastaneye gitmek insanı obsesif yapar geçmiş olsun canım. menün harika bu arada

İnşallah canım. Anneannemle anlaştık artık yemekleri az yağlı yapıcaz tuz nerdeyse hiç koymicaz esra erol bitene kadar akşam yemeği yicez kahvaltıya kadar yemicez. İnşallah 62 görürüm kendimi inşallah.

En büyük fark da karbonhidratdan oluyor canım bide karbonhidratı aşama aşama azaltın beyaz şekeride hiçbir şekilde kullanmayınca direk kilo düşmeye başlıyor hadi hep beraber karantinadan fit çıkalım

Eki Görüntüle 2612308
Sahur 4.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin Peynir tereyağ
Ceviz
Elma muz
Maydanoz tere
sizin tabaklarınız fevkaladenin fevkinde. Özel uyguladığınız bir diet var mı?

çok büyğk olay atlatmışsın hem annen için kaygılanmışsın hem de bu ortamda hastaneye gitmek insanı obsesif yapar geçmiş olsun canım. menün harika bu arada
ya hiç sorma atlatmadım halen, daha toparlanamadık. Gelince bir domestosla yıkanmadığım kaldı ama anne işte bu. On canım olsa onunu da veririm
yeşillik ot diye dileneceğim ya bu hafta korkuttular iyice çıkamıyorum
yollayayım kargoyunan :))

yeşillik ot diye dileneceğim ya bu hafta korkuttular iyice çıkamıyorum
Pazars da gittim avm içinde ki migros a da maske taktım her hafta da gidiyorum çok şükür bir şey olmadı.
En azından manav varsa ordan alabilirsin zaten seçmek yasak

Kahvaltı = menemen , 2dilim ekmek

Ara= ballı limonlu bitki çayı , 2dilim portakal

Öğlen= 2ceviz, 3gün kurusu, yarım bardak süt

Ara= 2çilek , bitki çayı

Akşam = kabak yemeği , 3 kaşık yoğurt

Hast oldğ için yine genelde yattm bir ara yatarken mekik çekip çeşitli karın hareketleri yaptm o kadar

Karadeniz i anlatıyor gibisiniz.

Süper işte bende böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…