- 4 Ocak 2020
- 2.691
- 7.095
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.061
Q kg suya 1 çay bardağı sirke 2 kaşık tuz 1 kaşık şeker ben sarımsakla nohutta atıyorum içine misssgeçen gün yürüdüm mis gibiydi .
güneşten havadan bu kadar mahrum kalacağım hiç aklıma gelmezdi .
ben hiç ezberleyemedim desem benim hafıza balık biraz
havucu çok severim .
ölçüyü nasıl ayarlıyorsun 1 bidon yapayım dedim geçen yaptığım bozuldu hep ama bağışıklık için iyi diye yapmak istiyorum.
börek yaparsam 2 öğün yapcam birde spor yaparım . o kadar un aldım bitmesi lazım
düşüneyim biraz bakalım .şekerden öğğ geldi valla
Caniiim çok teşekkürlerSelam canım 10. Takımdan misafir geldim, malum evdeyiz, canım sıkıldı biraz başka takımları okuyum dedim, ilk bu mesajı gördüm.
Yumuşak lavaş tarifi veriyim dedim.
1 kg un için marketlerde satılan çiğ kremadan 2 paket kullanırsanız lavaslar yumuşak olur.
200 ml lik süt kutusu gibi olan varya ondan.
Geri kalana su da olur süt de.
Kremanın yağı yeterli gelir, extra yağ koymaya gerek yok.
Maya, tuz ve seker,
Denersenbeni etiketle, yorumunu merak ediyorum
Sağol kuzum bende çok sevindim tamamen buranın listeye girmemin faydası oldu yoksa regle etkisiyle diil eksi artı olurdum ama listedeyim diye canım çeken şeyleri hep yemedim kendimi tutt çok çikolata atağı geldi bura olmasa yüzde yüz yerdim bide geçen fit kek filan yaptm dünde ara öğünde yediğim muzun üzerine yine kakao ekleyip ezmiştim kendimi diyet şeyler ile bastırıyorum P Pinarbartu beni diye korkup tutuyorum kendimi çok faydası var sende katl buraya yoksa kilo gitmiyor
Burada tartım olmadığı için canım şimdi cuma günü sizleri zor durumda bırakmak istemiyorum. Eczaneye gidip tartılıyordum. Virüs yüzünden evden de çıkamıyorum. Teyzemlerede gidip de tartılamıyorum. Kendimi 18. yüzyılda gibi hissediyorum. Bakkal bile yakında kapanır. Burada virüs var. Bize yarım saatlik hastanede 30 kişi var dediler iki hafta önce. Ya ben artık bedenime bakıyorum kilo alıp almadığıma bakmak için komediyim burada ya.Sağol kuzum bende çok sevindim tamamen buranın listeye girmemin faydası oldu yoksa regle etkisiyle diil eksi artı olurdum ama listedeyim diye canım çeken şeyleri hep yemedim kendimi tutt çok çikolata atağı geldi bura olmasa yüzde yüz yerdim bide geçen fit kek filan yaptm dünde ara öğünde yediğim muzun üzerine yine kakao ekleyip ezmiştim kendimi diyet şeyler ile bastırıyorum P Pinarbartu beni diye korkup tutuyorum kendimi çok faydası var sende katl buraya yoksa kilo gitmiyor
Listeye girmeden yaparsın sende canm bizle böyle takılarak yaparsın mezure varsa onla takip edersin kıyafetlerinden de anlarsın zaten hatta insanın üzerinde bir ağırlık oluyor verdikçe bir hafiflik geliyor ondan bile aldık mı verdikmi hissediliyor dar oturtmalı kıyafetler vs. O şekil şeylerle takip edersin kendini mezure yoksa kemer yada ip kullan ipi beline sar geldiği noktaya işaret koy aynını baseninede yapabilirsin 2hafta sonra tekrar sar ipi basenine farka bakBurada tartım olmadığı için canım şimdi cuma günü sizleri zor durumda bırakmak istemiyorum. Eczaneye gidip tartılıyordum. Virüs yüzünden evden de çıkamıyorum. Teyzemlerede gidip de tartılamıyorum. Kendimi 18. yüzyılda gibi hissediyorum. Bakkal bile yakında kapanır. Burada virüs var. Bize yarım saatlik hastanede 30 kişi var dediler iki hafta önce. Ya ben artık bedenime bakıyorum kilo alıp almadığıma bakmak için komediyim burada ya.
Mükemmel fikir bayıldım buna tamam bakalım anneannemin mezuresi var mı yoksa ip var zaten ay bu fikre bayıldım. Buraya geldiğim pantolon da belimde bir sıkma olmadı. Hatta iç çamaşırımda dün ilk defa bollaşma var gibi geldi. Ayyy ben burada eski çağ kaldım ya. Şu virüs şu kısıtlamalar bitse evime gitmek istiyorum. Hatta virüsten ölen amcanın arabası var bugün anneanneme satarlar mı alsak mı dedim gözümü kararttım eve dönmek için.Listeye girmeden yaparsın sende canm bizle böyle takılarak yaparsın mezure varsa onla takip edersin kıyafetlerinden de anlarsın zaten hatta insanın üzerinde bir ağırlık oluyor verdikçe bir hafiflik geliyor ondan bile aldık mı verdikmi hissediliyor dar oturtmalı kıyafetler vs. O şekil şeylerle takip edersin kendini mezure yoksa kemer yada ip kullan ipi beline sar geldiği noktaya işaret koy aynını baseninede yapabilirsin 2hafta sonra tekrar sar ipi basenine farka bak
BANA bildirim gelmiyor nedense .
ikisini bir arada yapıyorum ben
sen kitabını yzmışsın
Ben sadece 40 yaptım yazmayı unuttumBugün PLANK yapıyoruz kızlar dakika olarak skorlarınızı bekliyorum kolay gelsinnDünün Finali
1. Luluuu94 500
2. Mochachocolate 150
3. Eso27eso 100
3. Diyetlikadn 100
Bide şöyle düşün canm bu yöntemlerle takip ederek diyeti yapıyorsun ilerlemeleri görüp devam ediyorsun en son herşey düzeliyor normale dönüp dısarı çıkılabiliyorken dışarı çıkıp ilk girdiğin eczanede bir tartılıyorsun ki 62 kilosunMükemmel fikir bayıldım buna tamam bakalım anneannemin mezuresi var mı yoksa ip var zaten ay bu fikre bayıldım. Buraya geldiğim pantolon da belimde bir sıkma olmadı. Hatta iç çamaşırımda dün ilk defa bollaşma var gibi geldi. Ayyy ben burada eski çağ kaldım ya. Şu virüs şu kısıtlamalar bitse evime gitmek istiyorum. Hatta virüsten ölen amcanın arabası var bugün anneanneme satarlar mı alsak mı dedim gözümü kararttım eve dönmek için.
çok büyğk olay atlatmışsın hem annen için kaygılanmışsın hem de bu ortamda hastaneye gitmek insanı obsesif yapar geçmiş olsun canım. menün harika bu aradaGünaydın 14.takım
Dün öğleden sonra benim için tam bir faciaydı. On gündür annemde öksürük var ve geçen hafta sağlık merkezindeki Dr ilaç verip yollamıştı.dün baktım boğazım da acıyor deyince biz koşa koşa acile. İlk doktor akciğer tomografisini şüpheli gördü, enfeksiyon dr bir şey yok dedi ama çok büyük korku atlattım. Eve döndüğümde direk banyo yapıp yattım.
Spor yok mu derseniz iki üç saat temizlik yapmıştım Allah kabul etsin spor niyetine
Dünkü menüm şöyle
Sabah:bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, 1/4 simit, sivri biber
Ara :üç ceviz
Akşam:iki kepçe susuz kuru fasulye, bir turp
Su bugün maalesef az. 1.5 litre olmamıştır
İnşallah canım. Anneannemle anlaştık artık yemekleri az yağlı yapıcaz tuz nerdeyse hiç koymicaz esra erol bitene kadar akşam yemeği yicez kahvaltıya kadar yemicez. İnşallah 62 görürüm kendimi inşallah.Bide şöyle düşün canm bu yöntemlerle takip ederek diyeti yapıyorsun ilerlemeleri görüp devam ediyorsun en son herşey düzeliyor normale dönüp dısarı çıkılabiliyorken dışarı çıkıp ilk girdiğin eczanede bir tartılıyorsun ki 62 kilosunne güzel olur ama
En büyük fark da karbonhidratdan oluyor canım bide karbonhidratı aşama aşama azaltın beyaz şekeride hiçbir şekilde kullanmayınca direk kilo düşmeye başlıyorİnşallah canım. Anneannemle anlaştık artık yemekleri az yağlı yapıcaz tuz nerdeyse hiç koymicaz esra erol bitene kadar akşam yemeği yicez kahvaltıya kadar yemicez. İnşallah 62 görürüm kendimi inşallah.
sizin tabaklarınız fevkaladenin fevkinde. Özel uyguladığınız bir diet var mı?Eki Görüntüle 2612308
Sahur 4.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin Peynir tereyağ
Ceviz
Elma muz
Maydanoz tere
ya hiç sormaçok büyğk olay atlatmışsın hem annen için kaygılanmışsın hem de bu ortamda hastaneye gitmek insanı obsesif yapar geçmiş olsun canım. menün harika bu arada
yollayayım kargoyunan :))yeşillik ot diye dileneceğim ya bu hafta korkuttular iyice çıkamıyorum
Pazars da gittim avm içinde ki migros a da maske taktım her hafta da gidiyorum çok şükür bir şey olmadı.yeşillik ot diye dileneceğim ya bu hafta korkuttular iyice çıkamıyorum
Mekik mi kız plank var bugün
Ay tamam plankMekik mi kız plank var bugün
Bende yapcm bendeeeee akşam bildiririm unutmasam 2 e dk flnMekik mi kız plank var bugün
Karadeniz i anlatıyor gibisiniz.Burada hava çok kötü hayatımda bir sisin karşımdaki evi bile görmicek kadar ortalığı kararttığını ilk defa görüyorum. Annemlerin niye burada yaşamak istemediklerini şimdi daha iyi anlıyorum.
Kaç kiloyum bilmiyorum ama sanki 75 civarlarındayım hala. Bol sıvı tüketsem acaba kilo vermeme yardımcı olur mu bilmiyorumki
Süper işte bende böyle düşünüyorumBide şöyle düşün canm bu yöntemlerle takip ederek diyeti yapıyorsun ilerlemeleri görüp devam ediyorsun en son herşey düzeliyor normale dönüp dısarı çıkılabiliyorken dışarı çıkıp ilk girdiğin eczanede bir tartılıyorsun ki 62 kilosunne güzel olur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?