- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #333.081
Canım bende çıkmıyorum ama eşim mutlaka çıkıyor. Ne yapacaz hayırlısıyla bu illetten bi kurtulsak rahatlıycaz.yeşillik ot diye dileneceğim ya bu hafta korkuttular iyice çıkamıyorum
Teşekkür ederim canım karatay beslenmesi yapmaya çalışıyorum elimden geldikçesizin tabaklarınız fevkaladenin fevkinde. Özel uyguladığınız bir diet var mı?
ya hiç sormaatlatmadım halen, daha toparlanamadık. Gelince bir domestosla yıkanmadığım kaldı ama anne işte bu. On canım olsa onunu da veririm
yollayayım kargoyunan :))
Çayımı yaptım oturuyom canım sen napıyon
Oğlumu uyutuyorum bendeÇayımı yaptım Oturuyom canım sen napıyon
İyi akşamlar gel beraber olsun canımOğlumu uyutuyorum bende
Afiyet olsun
Uyuduİyi akşamlar gel beraber olsun canım
ben yazana uyumuştur bile kuzucuk
Su çok az olmuş canm ama menün muhteşemSelam kızlar bugünkü menüm
Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, roka, domates, bir dilim ekmek
Ara:biraz kuruyemiş
Akşam :iki kepçe çorba, tavuk sote, salata
Su:bir litre
Spor:yok
Ekmek olayı zaten evde üçümüz en küçük ofis ekmeğini bile bir günde bitiremiyoruz. Olsa olsa 250 gramdır. Şeker zaten hiç kullanmıyorum. Kek, börek, çörekte yok. Gün içinde siyah kuru üzüm, fındık, kayısı, incir atıyorum ağzıma ama öyle bir avuç falan değil o an canım ne çekerse. Günde iki öğün yiyoruz. Bugün 1,5 litre su içtim.En büyük fark da karbonhidratdan oluyor canım bide karbonhidratı aşama aşama azaltın beyaz şekeride hiçbir şekilde kullanmayınca direk kilo düşmeye başlıyorhadi hep beraber karantinadan fit çıkalım
Aynen öyle karadenizdeyim şuan egemi bıraktım geldim buraya anneannem ve dedem için.Karadeniz i anlatıyor gibisiniz.
Roka benim kilo verme serüvenimde çok faydalı olmuştu. Fakat burada roka pek yok.Selam kızlar bugünkü menüm
Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, roka, domates, bir dilim ekmek
Ara:biraz kuruyemiş
Akşam :iki kepçe çorba, tavuk sote, salata
Su:bir litre
Spor:yok
Kusursuz muhteşem olmuş canmBugün
Kahvaltı 1 yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
Ara 1 portakal 2 ceviz
Akşam tavuk sote salata
2 lt su
45 dk leslie
Allah kabul etsin canım afiyet olsun.Eki Görüntüle 2612540
Eki Görüntüle 2612541
İftar 19.27
Ev yapımı 2 lahmacun 2 dilim pide
Yeşillik domates salatalık
Acıbiber
Ayran
Bende baya çay içtim üstüne yaşilçay yaptım ay daha plank yapmam lazım üşeniyomUyudu
Aslında bu kiraz sapı çayı bende içsem fena olmaz ama üşeniyorum şimdi kalkmaya
Saol amin canım cümlemizinAllah kabul etsin canım afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?