- 7 Temmuz 2011
- 414
- 4
- 68
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.561
höööyt açılın ben geldiiim
balıklarım pişiyor ızgarada :44:
balık yicem
sorada dışarı çıkıcaz eşim üst istiyor tavuk alıcam yarın için buğday kepeği araştırıcam bide
kısmetse eğer alırsam ekmek yapıcam kendime
sorma canım yaaa ben de ancak oturabildim.bu arada hep bir iki lokma alıp arkasından su içiyorum bu hafta.bende merak etmiştim seni.evet aşırı sıcak burasıda.neler yedinbakalım bugün?
inş arkadaşım yaaa.bu arada senin ideal kilo kaç olcakbende bu hafta hep 77ydim canım hiç ilerlemedi dün tartılmadım bugün bi tartılayım dedim gitmişbazen takılı kalıyor ama acayip moral bozukluğu yapıyo gerçekten :s pes etmek yok başaracağızzz
hoşgeldin canım.kızlar bu arada içim acayip bunalıyo.birazdan bi yürüyüşe çıkmak istiyorum...çok sıkıldım nedensehöööyt açılın ben geldiiim
balıklarım pişiyor ızgarada :44:
balık yicem
sorada dışarı çıkıcaz eşim üst istiyor tavuk alıcam yarın için buğday kepeği araştırıcam bide
kısmetse eğer alırsam ekmek yapıcam kendime
inş arkadaşım yaaa.bu arada senin ideal kilo kaç olcak
hoşgeldin canım :)) kendi ekmeğini kendin yapacaksın demek süper bence :)))
inş hep beraber kurtulacağız bu margarin kutularından...zaten senin boyun var zannnımca çok abarı durmuyordur şu haliyle bile...
ideal kilom 60 ama benim öncelikli hedefim 65 canım 80le başladım şimdi 75.5im boyum 1.70 :)))
ideal kilom 60 ama benim öncelikli hedefim 65 canım 80le başladım şimdi 75.5im boyum 1.70 :)))
canımcım şu 29 meselesini sromuştum geçmişte ama görmedin sanırım.29da takılmayı atlatmak için özel bişey dio mu?yoksa diete girin o gider falan mı dio?ben de çünkü 29 geçtiğim haftadan beri yavaşladım veya duruyorumevet ya boyunun uzun olması avantaj ama tabi ben böylede güzelim düşüncesi salıvermemize sebep olyor. keşke bende 83 e çıkmadan diyete başlasaydım.
canımcım şu 29 meselesini sromuştum geçmişte ama görmedin sanırım.29da takılmayı atlatmak için özel bişey dio mu?yoksa diete girin o gider falan mı dio?ben de çünkü 29 geçtiğim haftadan beri yavaşladım veya duruyorum
inş hep beraber kurtulacağız bu margarin kutularından...zaten senin boyun var zannnımca çok abarı durmuyordur şu haliyle bile...
evet ya boyunun uzun olması avantaj ama tabi ben böylede güzelim düşüncesi salıvermemize sebep olyor. keşke bende 83 e çıkmadan diyete başlasaydım.
gülçin 305e baktım bulamadım hangi sayfayı diyorsun kız
kızlar ben yürüyüşe çıkcam yaaa.çok bunladım içerde..eşimin işleri için dua bekliyorum yaaa.adam iice sıyırmak üzere:2::2::2::2:ve hırsını benden alıyo malesef:2::2:üzülmesin die bütün tafralarını görmezden geliyorum ama bunalıyorum sanırım....neyse biraz açık hava faydalı olcekk.kaçtım ben kuzularrrrrr
kızlar eylül sonunda bu kilolardan tamamen kurtulmayı düşünüyorum daha hedefime 9 kilo var inşallah o zamana kadar biter eylül sonu planlarım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?