Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biz süs almadık sadece kıza şapka aldık hehehhe..evet ya çocuklar mutlu oluyorrr

sabah sirkeli su +form çayı

saat 11 : 00 da kahvaltı
1 yumurta ile yagsız omlet
1 kk peynir
5 adet etiform

saat 15 : 00
1elma

saat:16 : 00
3 adet galeta
1 kk peynir

saat:16 : 00
1 tatlı kaşıgı aşure

saat 18 : 00
1 kase sebzeli çorba(yagsız-tuzsuz ama çok acılı)
10 adet marul yapragı

Son düzenleme:
ekleyelim canım özelden yaz faceni ekliyim

eee ben özel mesaj gönderemiyormuşum 100 mesaj atmamışım daha:) burdan da yazarım benim için dert değil.

oya kurtoğulları yazınca çıkıyorum. ama gözlüklü kıvırcık saçlı olan benim bir de türbanlı biri çıkıyormuş o ben değilim:)

ögle yemeği nerde?

kızlar merhabaaaaa ben geldimmm
kardeşimi gönderdikk((((( çok zor oldu yaws ayrılmakk

ben menümü yazayım bir geçmiş yapıp hemencik geliyorummmm bugün yine kaçırdımmm ama yarındannnn sonraaaaaaaaaaa tamamen telafi olacakkk

sabah
3-4 çatal sucukluu yumurta
domates 1 tane
yarım salatalık
1 kk peynir
1 çay kaşığı reçel
1 dilim incecik börek
1 dilim kepek ekmek

ara
1 rulo pasta

akşam
yarım porsiyondan biraz fazla hamuru incecikti pide (içini ben hazırladım fırında pişti)
1 bardak ayran
salatalık domates

allah kavuştursun canım
bugünde biraz fazla olmuş dimi

ögle yemeği nerde?

ben saatlerini yazdım hangisi ögle hangisi sabah sen karar ver

senin için güzel bi menü.
allah kavuştursun canım...

arkadaşlar siz salatayı da mı sayıyla yiyorsunuz? 10 adet marul yaprağı ne demek? ben bu akşam bir bütün göbek salata bir salatalık bir çarliston yedim yahu:s

yok ben yıkayıp masa üstüne bırakmıştım mutfakta salatayapmaya fırsat kalmadı.
çocuklarda öyle yemesini seviyolarda..

hala evdeyim:) evi sildim süpürdüm bilmem ne:) aslında notbook u alıp bi cafeye gidesim de var ama sanki üşeniyorum da evden çıkmaya:) amaan neyse bakarız daha erken
:))) üşenmeeeşekerimmm pazarr günü bugünnn en güzel şekildee değerlendirmemişssindir inş.

ben gerçekten sinirlenince kendimi yemeye vuruyorum. bakın mesela şimdi benim süpersonik sevgilim annesinin evini tadilat için ustaların basında duruyo. neymiş arkadaşları molozları atmaya gelmişmiş. iş bitince boş evde bişeyler içelim demişler. 3 şiş büyük vodka içilmiş 4 kişi. arıyo agzı yamuk gel de sinir olma. :))) hey allahım ya. bir de seni çok seviyorum diyo kızmayayım diye. bu erkekler hiç mi büyümez acaba:)

yaramazsınnn şekercimmmm yaa rakı iç demiyom kızz sür iç diyorum haha

cıkkk

ben yarın soracam sana de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…