Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr hoş geldinizzzzzzzz aramızaaa bir zamanlar takımın en gevezesi bendim bu araa yoğunluktan giremiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
inş.karşılaırsohbet ederizzzz[/QUOTE]

hoşbulduk.teşekkür ederim

hazal senin kilon çok iyi bence resimlerine bakıyorum gayet hoşsun diyete hiç gerek yok ki.ohooo utandım valla halimden gidip deli gibi spora vurucam kendimi:44:
yaaaaaa esen birdeeeee kızz yiyor yiyor kilo veriyorrr bizi orta yerimizden çatlatıyorrr yaaaa maşallah maşallah çok güzel metabolizması varrr hatunun zehir zemberek çalışıyorr ayşeylee ben imreniyoruzzzzz bu hatunaaaaaaaaa

kızlar brokoli sarımsaklı yogurtla süper oluyormus tavsiye ederim
DD okadar çok brokoli yazmışsınızzz kiii canım istedi aşerdim heeeeeeeee:)))
kızlar ben bugün yine cozuttum
sabah:1 dilim kepek ekmeği+biraz peynir
öğle:2 dilim kepek ekmeği+biraz peynir
akşam:2 tabak salçalı az yağlı çok acı makarna
ara yok
yaaaa aslındaaa mkarnayakadar herşey güzelll amaaa şu makarna 1 tabak olamyışş
senide takımın makarna canavarı ilan ettimDDDDD

kızlar merhaba bgn işszilik maaşına başvurup defneyi memeden kesene kadar çalışmamaya karar verdim biraz da evde oturacam...

valla çalışma kız ben ücretsiz iznede ayrılamamıştım o dönem..izinlerde bu kadar çok olmuyodu..
42 gün dogum sonrası başladım göreve..
50 günlük ken nöbette 24 ..yavrularım çok pişmanım şimdi.....

hımssss çok değildeeeee öğlenkii lahanasarmaları yerine ekmek yeseydin keşkee yada yemeseydin amaa ölçülü canım afiyet olsunnnnnnnnnnnnnn
Bugünkü menüm
SABAH
-1 simit ve 2 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay

ARA
-yok

ÖĞLEN
-yok

ARA
-yok

AKŞAM
-1 porsiyon keşkek
-2 tane baklava
:18:

ARA
-1 portakal
-1 mandalina
-1 dilim elma

bu neeeeeeeeeeee gözlerim yuvalarından çıktı kızzzzzzzzz niye öğlen yok ara yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
amanın olmamış olmamışş az yemek yasakkkkk düzenli yeee lütfennnn hıhhhhhh ama neyse akşam meyve kurtarmış birazcıkkkkkkkk tatlıyıda görmüyorum ayrıcaDDD
keşkek ne yaa bne çok merak ediyorum tadını
kastamonu tosyada çok yapıyorlarmışşş geçen arkaaşım bahsettiiiiiiii DD merak ettimm

sabah-öğle
2 köfte
domates
biber
1 dilim ekmek
1 kupa çay

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık barbunya
salata

ara
1 kupa çay
1 mandalina
afiyet olsun canım benim ne olurrr dönüncede böyle devam et yaaaaaaaaaaaaa
ilkoşşşşşş nerdesin nerdeeeeeeeeeeeeeeee..elma dersem çık armut dersem yine çıkk....
buradayım buradayımm geçmişe takıldım çıkamıyorum hazalımmmmmmmmmmmmmmmm

maşallahhhh canım benimmmmmmm oh ohh yandan yandann :))
1-2-3 süpersin maşallahhD

süperrr süperrrr hattaaa süper ötesiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hehehe DDD hehehe:)))) ilkoş benim hehe:))

canımmmmmmmmmm
teşekkürler..

geçmiş yap yap bitmiyor yawss ne çok kaynatmışszınızzzzzz ama inat ettim bitiricemmmmm
belki yarım kalabilir işten çıkma zamanım geldi ama kaldığım yerden devame dicem şirinler

ay ilkoşum ya sen geçmiş yapıyon ben yapıyom birbirimizi görmemişizzz

ilknur bende çok severim keşkeği biz tavukla yaparız bir gece önce aşurelik buğdayı sıcak suyla ıslatırsın ertesi gün tavukla beraber az sulu olacak şekilde su ilave ederek pişirirsin sonra hızlı hızlı çırparsın.düğünlerimizde filan yaparlar.üzerine kırmızı biberli yağ dökersin.besleyici bir yemek.pişirebilirisn çok kolay.

ilkoş geziyo bence
kızzz negezmesi bu karda kıştaaaa evden çıkamıyorumDD hasta olmayim diyeeeD

kız şimdi kızlımazda ona hamile hamile oturur ağlar o şimdi

bencede hehehehehehe
bencede kızmayın bana vallaa ota b.... a herşeye ağlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm ((( niye böyle oldun annecim bennn yaaaaaaaa
geçen biri bana bişi sorduuuu mesleki bişi aslınd abiliyordumdaaa basit yerden gelince birden afalladım sonraaaa oturdum ağladım saatlerceeeeeeeeeee ben bunu bilyiordumdaa neden şak diye söylemeidm ben size döneyim dedim diyeeee(( ayy salak salak işteee saatlerce düşünüp düşünüp ağladımmm

yaaa biz böylee adama iyi gelirzD hemende üzerime alınıyorum hehehe

ne güzel ne güzel

ben uşaklıyım burdfada dügünler kuzu eti ile yaparlar tavuklada olur ..koca koca kazanlarda

ben belgeselde reklemde bile aglıyomuşum ben hatırlamıyom ama kardeşim hala dalga geçer...

ben çıkıyom şimdilik kızlar kociş nöbette çocuklar acıktı..
yemek sonrası spor yapar gelirim inşallah

ben yine menümü erkenden yazıp çıkayım malum bu akşam kuzey var.yemek yapıp,masayı hazırlamalıyım.
sabah:1dilim ekmek
1 rafadan yumurta
2çeri domates,yeşillik
1 çay kaşığı nutella(çok canım istedi)

ara:1portakal

öğle:1kase yayla çorbası
1küçük kase yoğurtlu pancar salatası(tavsiye ederim üzerine bol dereotuyla çok tok tutuyo,acı da koydum)
2 kaşık kısır(ark.geldi ekmek yemedim diye yedim)

2 fincan yeşil çay
1 fincan nescafe
1 galeta

akşa:sadece 2 tane ıspanak köftesi ve 2 kaşık yoğurt

bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…