- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.221
:))))) gerilemk yokk yokk:)))) silin bakiyimm:))))diyette sinirler geriliyo ya küçük şeyler bile kocaman problem gibi geliyor.yoksa en büyük imtihanı ben olayım bende ne var:)
yavrum sende face var mı? merak ettim senin cismini ben
ellerine saglık güzelim31 Ocak mesaj sayımı
Rainandthesun 7+
Hazos87 7 +
Fiyona_07 7+
Aynalar 7+
Tedis 7+
Pinkcat87 7+
Pisiq 7+
Esennil 7+
Emidaf 7+
Oyagibi 7
Yas23 izinli
Melekaysee izinli
Günaydın arkadaşlar,inşaallah bugün hepimiz için sağlıklı,az kalorili ve neşeli bir gün olur.
yaaaaaa esen birdeeeee kızz yiyor yiyor kilo veriyorrr bizi orta yerimizden çatlatıyorrr yaaaa maşallah maşallah çok güzel metabolizması varrr hatunun zehir zemberek çalışıyorr ayşeylee ben imreniyoruzzzzz bu hatunaaaaaaaaahazal senin kilon çok iyi bence resimlerine bakıyorum gayet hoşsun diyete hiç gerek yok ki.ohooo utandım valla halimden gidip deli gibi spora vurucam kendimi:44:
kızlar brokoli sarımsaklı yogurtla süper oluyormus tavsiye ederim
yaaaa aslındaaa mkarnayakadar herşey güzelll amaaa şu makarna 1 tabak olamyışşkızlar ben bugün yine cozuttum
sabah:1 dilim kepek ekmeği+biraz peynir
öğle:2 dilim kepek ekmeği+biraz peynir
akşam:2 tabak salçalı az yağlı çok acı makarna
ara yok
kızlar merhaba bgn işszilik maaşına başvurup defneyi memeden kesene kadar çalışmamaya karar verdim biraz da evde oturacam...
hımssss çok değildeeeee öğlenkii lahanasarmaları yerine ekmek yeseydin keşkee yada yemeseydin amaa ölçülü canım afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnbugünkü menümü yazıyorum..
sabah
1 adet tost
1 çay
1 yumurta
öğle
yarım tabak kuru fasülye
6 adet lahana dolması
ara
1 kase mısır patlağı
akşam
4 adet lahana sarması
çok mu olmuş kızlar ya
Bugünkü menüm
SABAH
-1 simit ve 2 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ARA
-yok
ÖĞLEN
-yok
ARA
-yok
AKŞAM
-1 porsiyon keşkek
-2 tane baklava:18:
ARA
-1 portakal
-1 mandalina
-1 dilim elma
aaa sen bide ayşe gelince gör anam bunlar bi tarifler veriyolar burdan gelde sabretttt
afiyet olsun canım benim ne olurrr dönüncede böyle devam et yaaaaaaaaaaaaasabah-öğle
2 köfte
domates
biber
1 dilim ekmek
1 kupa çay
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık barbunya
salata
ara
1 kupa çay
1 mandalina
buradayım buradayımm geçmişe takıldım çıkamıyorum hazalımmmmmmmmmmmmmmmmilkoşşşşşş nerdesin nerdeeeeeeeeeeeeeeee..elma dersem çık armut dersem yine çıkk....
maşallahhhh canım benimmmmmmm oh ohh yandan yandann :))
1-2-3 süpersin maşallahhD
süperrr süperrrr hattaaa süper ötesiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
heheheDDD hehehe:)))) ilkoş benim hehe:))
geçmiş yap yap bitmiyor yawss ne çok kaynatmışszınızzzzzz ama inat ettim bitiricemmmmm
belki yarım kalabilir işten çıkma zamanım geldi ama kaldığım yerden devame dicem şirinler
kızzz negezmesi bu karda kıştaaaa evden çıkamıyorumilkoş geziyo bence
kız şimdi kızlımazda ona hamile hamile oturur ağlar o şimdi
bencede kızmayın bana vallaa ota b.... a herşeye ağlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmbencede hehehehehehe
bizi geçmek için yapıyolar eminecim kanmayalım yemiyelim makarna,börek onlar da yemiyodur belki mahsus yapıyolardı ne dersin?
yaaa biz böylee adama iyi gelirzGünaydın kızlaaaaarburası bana iyi geldi,epeydir gevşeyen diyet modum yeniden sıkılaşmaya başladı galiba ,sporu epeydir boşlamıştım ama yine leslie bacımla spor yapasım var artık.İnşaallah 1-2 güne başlarım ben de.
Kızlar bu akşam kızkardeşlerim bize gelecek 3D sinema seyredicez,tatil ne güzel ama bitiyor bu hafta olsun sağlık olsun da çalışalım değil mi? Akşam için biraz hazırlık yapayım...fırsat bulursam yine uğrarım inşaallah...
ilknur bende çok severim keşkeği biz tavukla yaparız bir gece önce aşurelik buğdayı sıcak suyla ıslatırsın ertesi gün tavukla beraber az sulu olacak şekilde su ilave ederek pişirirsin sonra hızlı hızlı çırparsın.düğünlerimizde filan yaparlar.üzerine kırmızı biberli yağ dökersin.besleyici bir yemek.pişirebilirisn çok kolay.
kızzz negezmesi bu karda kıştaaaa evden çıkamıyorumDD hasta olmayim diyeee D
bencede kızmayın bana vallaa ota b.... a herşeye ağlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm((( niye böyle oldun annecim bennn yaaaaaaaa
geçen biri bana bişi sorduuuu mesleki bişi aslınd abiliyordumdaaa basit yerden gelince birden afalladım sonraaaa oturdum ağladım saatlerceeeeeeeeeee ben bunu bilyiordumdaa neden şak diye söylemeidm ben size döneyim dedim diyeeee(( ayy salak salak işteee saatlerce düşünüp düşünüp ağladımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?