- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.021
Menüm
Sabah 1 dilim ekmek
1yk lor
3kupa sıcak su
.
.
Öğle
1tabak pirasa
4 kaşık makarna
2yk sütlac
.
Ara
6 adet kurukayısı
.
Akşam
2tabak fasulye
Akşam biraz fazla oldu yarın telafi etcem
diyet döneminde bağırsak floramiz bozulduğu için yediklerimizin vitamini bağırsaklarda tam emilmiyor ve direncimiz düşüyormuş.. Haftada 2 kez prebiyotik yoğurtla ve ya normal yoğurtla bağırsaklarımizi destekliyoruz
kızlar yardımımıza ihtiyacım var..
kıyafet yardımı yapacaklarmış bizim oglanlar okulda ama bide slogan istiyolarmış fikir verirseniz o kadar ögretmensiniz bi faydanız dokunsun demi ama teyzeleri..
mesela 1 kıyafet getir 1 çocuk sevindir..hadi kızlar bi el atın
menum
kaffaltım
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
ara
probiyotik yogurt
öğle
ton balıklı salata
1 dilim ekmek
ara
2-3 badem,4-5 fındık
1 probiyotik yogurt
akşam
2 az yağlı bol ıspanaklı börek(2 dilim ekmek kadar,çünkü 1 çeyrek yufka=1 dilim ekmekmiş bende 1 tane böregi ceyrek yufkadan yaptım)
2-3 zeytin
şekersiz çay
2 litre suyum var
spor yok
canım ne için yardım ediyorlar kime edecekler
selamm ben geldim
keyifsizim bugün biraz sinirlerim yine tepemde gereksiz yere. oluyo bazen böyle
neysee nasılsınız bakem ?
ben bu arada bir geçmiş yapıp gelem...
herkes 1er yeni kıyafet götürüp satışa çıkaracaklarmış.parasını ögretmenleri belirledigi ark.gizli olarak yardım diye verilcekmiş.ama slogan lazım işte güzel şeyler çıkar senden aslım kaptanım sen süpersin hadi yaaa
kızlar çok yoruldum daha yeni geldik kızıma da mama sandalyesi aldık ayy çok sevdi =))))))))))
reklamcı değilim ki canım ama bi düşünüyüm
kendi arkadaşlarına vereceklerse
bir hediyem var olabilir aklıma ilk bu geldi
noldu kı?? dövelim hemen??
Ben varya tam bi karbonhidrat hastasıydim.. Lisede eve gelince 3 ekmek 1tabak yemek yerdim.. Hele makarna 3 tabak anca kesiyordu.. Ben birkaçının dışında hiçbir meyvenin tadını bilmem tiksiniyorum. Şuan Sebze yiyerek dengelemeye çalışıyorum.. Diyete başladıktan sonra sıfır ekmek tükettiğim günler oldu.. Sağlıklı beslenmeyi öğrenicez şekerim
selam kızlar nasılsınız
ben yine uyudum yeni uyandım
bu aralar çok yorgun hissediyorum kendimi
bu gündüz uykusunu alışkanlık haline getirmemeliyim
kızlar yardımımıza ihtiyacım var..
kıyafet yardımı yapacaklarmış bizim oglanlar okulda ama bide slogan istiyolarmış fikir verirseniz o kadar ögretmensiniz bi faydanız dokunsun demi ama teyzeleri..
mesela 1 kıyafet getir 1 çocuk sevindir..hadi kızlar bi el atın
yada kefiiiirrrrrrr çok iyi ben oglanlara içiriyom
yarım yufka desene kızım çeyrek çeyrek..oh masumlaştırmaya çalışmışın ama 2 börek fazla olmuş hele akşam menüsüne
Hepsinden 1er tenceremi yedin
eccük miktar belirt acelesi var belli:)
keraat vakti denen zamanda uyuyosun bebişim..çok tehlikeli tüm gun kendine gelemezsin..tuhaf ruyalar gormuyo musun ben cok kotu oluyorum o saatte uyuyunca
slm kızlar sporumu yaptım geldim leslie yaptım 45 dk nebiçim terletiyor beaaa hoşuma gitti biraz bunu deniycem netten accık baktımda baldırları ve kolu inceltiyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?