Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah 1 dilim ekmek
1yk lor
3kupa sıcak su
.
.
Öğle
1tabak pirasa
4 kaşık makarna
2yk sütlac
.
Ara
6 adet kurukayısı
.
Akşam
2tabak fasulye

Akşam biraz fazla oldu yarın telafi etcem

2 tabakta olsa iyi bence başka bişi yok yanında bol bol gaz olursun bu gece yandı ortalıkk

yada kefiiiirrrrrrr çok iyi ben oglanlara içiriyom

canım ne için yardım ediyorlar kime edecekler

yarım yufka desene kızım çeyrek çeyrek..oh masumlaştırmaya çalışmışın ama 2 börek fazla olmuş hele akşam menüsüne

canım ne için yardım ediyorlar kime edecekler

herkes 1er yeni kıyafet götürüp satışa çıkaracaklarmış.parasını ögretmenleri belirledigi ark.gizli olarak yardım diye verilcekmiş.ama slogan lazım işte güzel şeyler çıkar senden aslım kaptanım sen süpersin hadi yaaa

reklamcı değilim ki canım ama bi düşünüyüm
kendi arkadaşlarına vereceklerse

bir hediyem var olabilir aklıma ilk bu geldi

reklamcı değilim ki canım ama bi düşünüyüm
kendi arkadaşlarına vereceklerse

bir hediyem var olabilir aklıma ilk bu geldi

sloganı yardıma katılanlar için söylenecek talep olsun yardım için diye...örnek verdim ya 1 kıyafet getir 1 çocuk sevindir gibi

öğrenicez canım öyle yada böyle sabrederek...

selam kızlar nasılsınız
ben yine uyudum yeni uyandım
bu aralar çok yorgun hissediyorum kendimi
bu gündüz uykusunu alışkanlık haline getirmemeliyim

keraat vakti denen zamanda uyuyosun bebişim..çok tehlikeli tüm gun kendine gelemezsin..tuhaf ruyalar gormuyo musun ben cok kotu oluyorum o saatte uyuyunca

getir giysiyi mutlu et birini
senin beğenmediğin kıyafete başkası muhtaç olabilir

tamam cok kafiyeli değiil ama fikir verir türetilebilr

slm kızlar sporumu yaptım geldim leslie yaptım 45 dk nebiçim terletiyor beaaa hoşuma gitti biraz bunu deniycem netten accık baktımda baldırları ve kolu inceltiyormuş...

keraat vakti denen zamanda uyuyosun bebişim..çok tehlikeli tüm gun kendine gelemezsin..tuhaf ruyalar gormuyo musun ben cok kotu oluyorum o saatte uyuyunca

canım rüya görmüyorumda kafam kazan gibi oluyo doğru söylüyon ama 2 gündür iyi değilim hasta mı olcam acaba

slm kızlar sporumu yaptım geldim leslie yaptım 45 dk nebiçim terletiyor beaaa hoşuma gitti biraz bunu deniycem netten accık baktımda baldırları ve kolu inceltiyormuş...

tebrik edrm canım bide karnına jelatin sar sen terlemeyi o zaman gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…