- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #78.721
iki gündür benimki de öyle. sık sık kopma yaşanıyp
bu arada dün cem bey sms atmış ben seni çok özledim hiç kurtarılırımız yok mu diye:s
adama sorarlar yazdım 2 haftada bişeyleri düzeltmek adına ne halt ettin de şimdi bunu soruyorsun diye dedim.
haklısın demişişareti yapmış salak mı ne
günaydın sevgi pıtırcıklarım. güzel bir hafta geçirmenizi dilerim. bu hafta iştahınız öyle bir kapansın ki sudan sebze ve meyveden baska hiçbişey yemeyin inşallah. amin:))))))))
iki gündür benimki de öyle. sık sık kopma yaşanıyp
bu arada dün cem bey sms atmış ben seni çok özledim hiç kurtarılırımız yok mu diye:s
adama sorarlar yazdım 2 haftada bişeyleri düzeltmek adına ne halt ettin de şimdi bunu soruyorsun diye dedim.
haklısın demişişareti yapmış salak mı ne
günaydın sevgi pıtırcıklarım. güzel bir hafta geçirmenizi dilerim. bu hafta iştahınız öyle bir kapansın ki sudan sebze ve meyveden baska hiçbişey yemeyin inşallah. amin:))))))))
o değil de birkaç güne regl olacağım ve içimdeki canavar deli gibi simit istiyor bu sabah ama armut yicem ah ulan ah:)
sadece iyi olmaya çalışıyorumm annemle babam iki günlüğüne biyere gittiler.. annemin aklı bende kalmış.. beni merak etme kızlarla oturuyoz didim (sizi kastettim)
15.04.2012
PAZAR
rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
aynalar7+
tedis 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
nilipus İZİNLİ
emidaf İZİNLİ
14.04.2012
CUMARTESİ
rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
nilipus İZİNLİ
aynalar İZİNLİ
tedis İZİNLİ
emidaf İZİNLİ
cidden ya hiç ses yoktu di mi yaaa alla alla esmişler heralde=(
canı sıkılmış heralde
14.04.2012
CUMARTESİ
rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
nilipus İZİNLİ
aynalar İZİNLİ
tedis İZİNLİ
emidaf İZİNLİ
ses var görüntü yok. arada mail falan atıodu salak salak şeyler ya. dün gecede 3 de sms atmış beni sabah 09:30 da uyandırır mısın karıcım iş görümem var yazmış ayyyyyyyyyyy bi gitsin ya. sözüm ona bak iş görüşmesine gidiyorum ayakları. istemiyorum ben onu bu saatten sonra
o değil de birkaç güne regl olacağım ve içimdeki canavar deli gibi simit istiyor bu sabah ama armut yicem ah ulan ah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?