Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

edacım çok zorlamıyorsun değilmi bünyeni....
hiç bir şey yememişsin nerdeyse bak ilk beğenmediğim öğünün bu oldu şimdi olmadı ama
su:
spor:
Ablacığım öncelikle hoşgeldinn. Gözlerim seni aradı. Beğenmediğin menüme gelince sahura güzel kahvaltı hazırlıyorum ama yiyemiyorum midem bulanıyor bırakıyorum. Gün içinde zorlanmıyorum şükürler olsun.

hayırrrrrrrrr canım estağfurullah.... 3. takım daveti bizden önce yapmış.... hatta az önce azar bile yedikistememek gibi birşey olabilirmi

Kaptancığım ben bunu bilmiyordum. Seni zor durumda bıraktıysam özür dilerim. Ben takımdalar davet ediyor kişide istediğine gidebiliyor sanıyordum.

Günaydın herkese. Umarım herkes iyidir.
Dünki menüm;

Sahur
Bir lokma ekmek
2 yemek kaşığı çorba
Azıcık peynir ( sahur yemeğimin kötü olduğunu biliyorum ama uyku sersermi midem bulanıyor yiyemiyorum.)

İftar menüm( bombayı patlattım ama telafi de ettim)
Bir baget tavuk sade pişmiş
Yarım tabak peynirli makarna (hemen kızmayın spor kısmında telafi ettim&#61514)
250 ml light kola

Spor: 1,5 saat / 9 km tempolu yürüyüş( 4-5 km günlük spor + 4 km yediğim makarnanın telafisi)
Su : 2,5 litre
Mesaj sayım:16

ve tabiki önceki günün kazancı 300 gr daha gitti. 99,1 kilo. Bu haftaki hedefime ulaşamayacağım 98 olmam zor bugün. Ama 98 küsürü göreceğim.

Yeni gelen arkadaşlar Cerenberen16 ve Pofuduk18 hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Vereceğiz kiloları hep beraber. Ne kadar çoksak rekabet artar o kadar çok hadi bakalım

Ben Eda haziranda 108 kilodan başladım diyete. Takıma katıldığımda 101,8 kiloydum geçen hafta. Bir buçuk hafta oldu.

Şuan 99,1 kiloyum

Son düzenleyen: Moderatör:
hosgeldın takıma

Hoşbulduuuuummm :)
Kendimi tanıtayım dün adımı bile söylememişim Adım Pelin, Lise son sınıf öğrencisiyim, veteriner teknisyeni olucam inşallah mezun oluncaşu anda veteriner ecza deposunda çalışıyorum yaz dönemi süresince burada olacağım ve sekreter gibi bişey olduğumdan sürekli bilgisayar başındayım bol bol yazıcam size burdan Hepinizle tanışmak istiyorum Aranızda en küçük benim sanırıım

Pelincim tekrardan h.geldin. Bende eda. 23,5 tan 24
Ee şuan nasıl bir yol izliyorsun. Nasıl besleniyorsun. Paylaş bizde sakıncalı bir şey varsa uyaralım seni

Günaydın kızlar
Sahur menüm şöyleydi:

1 küçük kepekli sandviç ekmeği
2 tane köfte
1 kase nesfit
1 çay bardağı şekersiz çay
yarım şişe su ( pek fazla su içme alışkanlığım yok içmeye çalışıyorum amaa )

gece uykum kaçtı bende fırsat bu fırsat dedim 20 mekik çektim akşam annemi ikna edebilirsem yürüyüşe götürücem malum tek başıma gidemem iftar bittikten sonra saat 9'u geçmiş oluyor
Tekrar hepinize günaydıın

Sporun herlüsü iyidir. :)
Menün iyi görünüyor.
Yanlız su işine çözüm bulmalısın. Günde en az 2 litre su içmelisin...

Pelincim tekrardan h.geldin. Bende eda. 23,5 tan 24
Ee şuan nasıl bir yol izliyorsun. Nasıl besleniyorsun. Paylaş bizde sakıncalı bir şey varsa uyaralım seni

çok memnun olduum tanıştığıma henüz kendime bir diyet yöntemi seçmedim seçmeyi de düşünmüyorum açıkçası çünkü benim kilo vermemi engelleyen seyleri biliyorum tatlı tatlı tatlıııı tatlıyı mümkün olduğunca az yemeye çalışıcam yiyeceğim zaman da hafif tatlılar tercih edicem mesela dondurma su tüketimimi arttırıcam ve düzenli olarak mekik ve yürüyüş yapmaya calısıcam yürüyüş yapamadığım zamanlarda daha fazla mekik cekerek telafi edicem planlarım bunlar

İLK GÜNDEN NOLUYO DİYİP BANA KIZMA KIRILMA OLUR MU? ama köfte ekmek bide üstüne nesfit azcık sanki fazla olmuş. eda haklı su konusunda sürekli elinin altında şişe olsun o zaman ister istemez içiyorsun. kızmadın dimi?

sen tatlı ye bol bol ben de sana ceza veriyim nasıl fikir.

ben ve eda cezacı başı sen merak etme kaçamaklara kesin çözüm spor spor spor

eda hanimiş makarna ben yemedim kızdın bana dün sen neden yedin ceza gelsin mi ceza ?

Valla canım ne söylesen haklısın ama bak cezamı kestim ben. fazladan4 km yürüdüm. Hatta yürürken "ah dedim eylüle o kadar söyledin kendin ne halt yedin" dedim. Ama bak şimdi ne oldu. Ben 7,30 civarı uyudum. Beni bir uyandırdılar iftar olmuş. Sofra falan hazır değil uyku sersemi annemin verdiğini yedim. Sonra pişman pişman pişman ve o halsizliğime rağmen koştum yürüdüm koştum. Daha fazla ceza çekmemi ön görüyorsan cezamı bekliyorum.

Eylülcüğüm gel biz kafa kafaya verelim neye ne ceza vereceğimizi listeleyelim

yediklerimden dolayı çok utanıyorum ama dün misafirler vardı o arada azcık ısrar felan derken kaçtı. bide ben kendi cezamı sabah 60 mekik 30 dk yürüyüş 10 dk bacak egzersizi ile bugün yiyeceğim az yemekle verdim bakın baştan anlaşalım kızmak yok

meşhur menü

sabah
nesfit

ara
6 kayısı

öğlen
2 kase çorba
3 kayısı

ara
1dilim salam
2 çatal lor peynir
3 yeşil zeytin

akşam
1 kepçe çorba
2 servis kaşığı pilav
1 servis kaşığı yaz türlüsü
1 brdak kola
1 kase sütlaç

su:2.5 litre
spor: 50 mekik,10dk bacak egzersiz
30dk yürüyüş

Heheh kızmadıım tabiii şekeri bırakıyorum tatlıyı da bırakıcaam (arada yeseek nolcek kiii :18:)

bu çok iyi fikir. ama önce 100 mekik alalım senden cezan işte bu

Tatlı mı Olmaz. ilk günden noluyoruz deme sakın. Ceza veririz. Yediğin her tatlı için ceza alırsın Biz bu yüzden varız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…