Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım normal sporları yazdım sabah bi çıktım bi de akşama çıktım inş faydası olur
Orada simdiki kilonla hedef kilonu göremiyorum ben canim sanırım eksik yazdin bi kontrol et istersen cizelgeni
Hemen bi bakıyım canım uyarı için teşekkürler

Arkidişler kilo çizelgesini hallettim şimdilik benden bu kadar işler bekler..gör
üşürüz tekrar

H.geldin canım . Ah canım ben de bugün vicdan azabından gidiyordum.CEzana katlanacaksın artık:)
Herkes kaçamak yapabilir bak ben hafta sonu pizzayı hüplettim yani
300 mekik cezam var. daha yapamadım. :18:

ayyy canım daha kesilmedi cezam yaaa bilmiyorum ama çok pişmanım

Gözün arkada kalmasin ablacim burdayım kolay gelsin sana

harikasın pelincim....bugün hiç iş yapasım yok nedensecamlar beni bekliyor ama

Canım normal sporları yazdım sabah bi çıktım bi de akşama çıktım inş faydası olur

Hemen bi bakıyım canım uyarı için teşekkürler

canım benim hareket harekettir ki bir de yürüyüşleri bebek arabasıyla yapıyorsundurseniki kat efor
bunlar yanımıza kar tabiki....
ama demek istediğim hızlı tempo egzersizler

Arkidişler kilo çizelgesini hallettim şimdilik benden bu kadar işler bekler..gör
üşürüz tekrar

kolay gelsin canım....bugün benimde cam silmem lazım da bir başlasam gerisi gelecek

kızlar nerdesiniz.....
takım çok sessiz kaldı

hadi cumaya son 1 gün kaldı ne durumdasınız yorumları alalım

Bayram temizligi mi ablacim ev hanimi olmak da zor ya allah kolaylik versin ama en iyisini yapıyorsun kendi temizliğini kendin yapıyorsun ben calissam bile buyuk konusmayauim da temizlil için birini tutmazdim yani evimde yabancı birinin olmaso hosuma gitmez sanırım

evet tatlım bayram temizliği
eşimde ben de biraz pinpirikliyiz:26:çok iyi bir şey değil ama böyleyizbu yüzden öyle ....
çalıştığım zamanlarda da böyleydi

Evet kaptanım haklisin. Cezan başım üstüne Fazlasıyla hak ettim zaten.

Midemi o kadar büyütmüşüm ki doymuyorum ama geçecek hele bayram sonrası tam anlamıyla düzene girecek inşallah. Çünkü normalde bizim evde bu kadar pilav hamur işi tatlı olmaz

Mesaj sayım 10 dun gece cok uykuluydum sayamadım kafam durmuştu resmen yazamadım

Bir de kaptanım, yeni belli oldu haber edeyim bayram sonrası bir hafta boyunca tatilde olacağım, deneme süremi uzatır mısın sizi zor durumda bırakmak istemem, telefonumda kısıtlı da olsa net var ama dünya hali köye falan gideceğiz (karışık yoğun bir programımız var oralarda çekiyor mu bilemiyorum.

kızlar nerdesiniz.....
takım çok sessiz kaldı

hadi cumaya son 1 gün kaldı ne durumdasınız yorumları alalım

Artık her gün tartılmıyorum ama herkes derin bir oh çekmesi için söylüyorum hafta sonu hüplettiğim pizza nedeniyle aldığım 300 gr geri gidiverdi. Bu arada sanırım kalori hesabı tutmak çok işe yarardı. Bunu takım kuralı yapmamız çok iyi oldu bence.:82:
Bu arada zeynep hala yok. Acaba bizi bıraktı mı ? Umarım cuma bildirmini yapar. Kimseler yok noldu bu hafta anlamadım.

Ben kendimi hic kilo vermis gibi hissetmiyorum sanirim bu hafta pek parlak olmicak sonucum

karamsarlık yok cnm....birden olacak birşeyde değil ,en kısa zamanda çok güzel kilolar vereceğiz....bak dün akşam mesela menündeki
olmaması gereken şeyleri gördük be bunların getireceği kiloları spor ve suyla telafi ettik ....aynen bu şekilde devam edip haftalar geçtikçe çok güzel sonuçlar alacaksın ....
diyetteki en büyük düşmanlarımızdır stres ve karamsarlık
pelincim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…