- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.821
Kilo çizelgesiiçin deneme 1 2 3:))
Canım normal sporları yazdım sabah bi çıktım bi de akşama çıktım inş faydası olurgünaydın pelincim
hadi kolay gelsin
tamam canım
canım BMI' nı 1800 kal desek....
1800- 200 kal(eksik gıda)-300 kal=1300
aynen dediğn gibi 1400 ' geçmediğin sürece gayet güzel gidecek kilolar
fatmacım ;
BMI' 1600 - 200 kal(eksik gıda) - 300 kal= 1100 kaloriyi geçmediğin sürece gayet güzel kilo verirsin canım....
aynen canım ,burda olunca kaçamak yapmak imkansız hale geliyorhem sorumluluk hem de suçluluk duygusu yemeği engelliyor...bir süre sonrada kilolar gittikçe zaten düzenini oturtuyorsun....
birde yavaş tempo yürüyüşlerini ,ev işi ,ütü vs kalori yakımında hesaba alma cnm....spor amaçlı yaptıklarını ekle listene....
pestil dışında gayet güzel canım....porsiyonları az tutmuşsun....pilav ve patates haricinde sebze yemeklerini yağlı su kısmını yemeden normal yiyebilirsin ve yoğurtda ihmal etme cnm....
keşke canım ....böyle de uğraşmazdık o zaman
öncelikle kötü bir gün oldu demeyi bırakıyoruz....yedikmi yedik bitti....kendimizi iyi hissetmek moralimizi bozmamak ve kilolardan kurtulmak için ne yapacğız o zaman yemeyeceğiz ....
canım krep +pilav+sütlaç
su:+1 lt
bitki çayı:
spor:
ceza : 45 dak .egzersiz(leslie 3 mil) +3 lt su+ 1kupa bitki çayı
.
sanada günaydın cnm
Hemen bi bakıyım canım uyarı için teşekkürlerOrada simdiki kilonla hedef kilonu göremiyorum ben canim sanırım eksik yazdin bi kontrol et istersen cizelgeni
Sütlaç mı ?Bakalım kaptan ne diyecek :82:
H.geldin canım . Ah canım ben de bugün vicdan azabından gidiyordum.CEzana katlanacaksın artık:)
Herkes kaçamak yapabilir bak ben hafta sonu pizzayı hüplettim yani
300 mekik cezam var. daha yapamadım. :18:
Gözün arkada kalmasin ablacim burdayımkolay gelsin sana
Canım normal sporları yazdım sabah bi çıktım bi de akşama çıktım inş faydası olur
Hemen bi bakıyım canım uyarı için teşekkürler
Arkidişler kilo çizelgesini hallettim şimdilik benden bu kadar işler bekler..gör
üşürüz tekrar
günaydın kızlar
az kalorili ,bol keyifli bir gün olsun hepimize.....
Arkidişler kilo çizelgesini hallettim şimdilik benden bu kadar işler bekler..gör
üşürüz tekrar
ben de merakla bekliyorum
Bayram temizligi mi ablacimharikasın pelincim....bugün hiç iş yapasım yok nedensecamlar beni bekliyor ama
canım benim hareket harekettir ki bir de yürüyüşleri bebek arabasıyla yapıyorsundurseniki kat efor
bunlar yanımıza kar tabiki....
ama demek istediğim hızlı tempo egzersizler
kolay gelsin canım....bugün benimde cam silmem lazım da bir başlasamgerisi gelecek
kızlar nerdesiniz.....
takım çok sessiz kaldı
hadi cumaya son 1 gün kaldı ne durumdasınız yorumları alalım
ayyy canım daha kesilmedi cezam yaaa bilmiyorum ama çok pişmanım
Bayram temizligi mi ablacimev hanimi olmak da zor ya allah kolaylik versin ama en iyisini yapıyorsun kendi temizliğini kendin yapıyorsun ben calissam bile buyuk konusmayauim da temizlil için birini tutmazdim yani evimde yabancı birinin olmaso hosuma gitmez sanırım
canım BMI' nı 1800 kal desek....
1800- 200 kal(eksik gıda)-300 kal=1300
aynen dediğn gibi 1400 ' geçmediğin sürece gayet güzel gidecek kilolar
keşke canım ....böyle de uğraşmazdık o zaman
öncelikle kötü bir gün oldu demeyi bırakıyoruz....yedikmi yedik bitti....kendimizi iyi hissetmek moralimizi bozmamak ve kilolardan kurtulmak için ne yapacğız o zaman yemeyeceğiz ....
canım krep +pilav+sütlaç
su:+1 lt
bitki çayı:
spor:
ceza : 45 dak .egzersiz(leslie 3 mil) +3 lt su+ 1kupa bitki çayı
kızlar nerdesiniz.....
takım çok sessiz kaldı
hadi cumaya son 1 gün kaldı ne durumdasınız yorumları alalım
evet tatlım bayram temizliği
eşimde ben de biraz pinpirikliyiz:26:çok iyi bir şey değil ama böyleyiz bu yüzden öyle ....
çalıştığım zamanlarda da böyleydi
cezan tamamdır şekercim:103: kaçmasın
Ben kendimi hic kilo vermis gibi hissetmiyorumsanirim bu hafta pek parlak olmicak sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?