- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.841
kızlar nerdesiniz.....
takım çok sessiz kaldı
hadi cumaya son 1 gün kaldı ne durumdasınız yorumları alalım
Evet kaptanım haklisin. Cezan başım üstüneFazlasıyla hak ettim zaten.
Midemi o kadar büyütmüşüm ki doymuyorum ama geçecek hele bayram sonrası tam anlamıyla düzene girecek inşallah. Çünkü normalde bizim evde bu kadar pilav hamur işi tatlı olmaz
Mesaj sayım 10 dun gece cok uykuluydum sayamadım kafam durmuştu resmen yazamadım
Bir de kaptanım, yeni belli oldu haber edeyim bayram sonrası bir hafta boyunca tatilde olacağım, deneme süremi uzatır mısın sizi zor durumda bırakmak istemem, telefonumda kısıtlı da olsa net var ama dünya hali köye falan gideceğiz (karışık yoğun bir programımız var oralarda çekiyor mu bilemiyorum.
evet tatlım bayram temizliği
eşimde ben de biraz pinpirikliyiz:26:çok iyi bir şey değil ama böyleyiz bu yüzden öyle ....
çalıştığım zamanlarda da böyleydi
Artık her gün tartılmıyorum ama herkes derin bir oh çekmesi için söylüyorum hafta sonu hüplettiğim pizza nedeniyle aldığım 300 gr geri gidiverdi. Bu arada sanırım kalori hesabı tutmak çok işe yarardı. Bunu takım kuralı yapmamız çok iyi oldu bence.:82:
Bu arada zeynep hala yok. Acaba bizi bıraktı mı ? Umarım cuma bildirmini yapar. Kimseler yok noldu bu hafta anlamadım.
Evet kalori hesaplama cok guzel oldu cok eğlencelibu hafta bize nazar degdi sanirim cuna gunu bildirimlerde sorun yasamayiz insallah:18:
Evet kaptanım haklisin. Cezan başım üstüneFazlasıyla hak ettim zaten.
Midemi o kadar büyütmüşüm ki doymuyorum ama geçecek hele bayram sonrası tam anlamıyla düzene girecek inşallah. Çünkü normalde bizim evde bu kadar pilav hamur işi tatlı olmaz
Mesaj sayım 10 dun gece cok uykuluydum sayamadım kafam durmuştu resmen yazamadım
Bir de kaptanım, yeni belli oldu haber edeyim bayram sonrası bir hafta boyunca tatilde olacağım, deneme süremi uzatır mısın sizi zor durumda bırakmak istemem, telefonumda kısıtlı da olsa net var ama dünya hali köye falan gideceğiz (karışık yoğun bir programımız var oralarda çekiyor mu bilemiyorum.
Artık her gün tartılmıyorum ama herkes derin bir oh çekmesi için söylüyorum hafta sonu hüplettiğim pizza nedeniyle aldığım 300 gr geri gidiverdi. Bu arada sanırım kalori hesabı tutmak çok işe yarardı. Bunu takım kuralı yapmamız çok iyi oldu bence.:82:
Bu arada zeynep hala yok. Acaba bizi bıraktı mı ? Umarım cuma bildirmini yapar. Kimseler yok noldu bu hafta anlamadım.
En iyisi ablacim hem spor olur sana daböyle böyle silersin camlari hihihih
Gözden kaçırmışımBir arkadaşın alıntısında gördüm ama hemen
karamsarlık yok cnm....birden olacak birşeyde değil ,en kısa zamanda çok güzel kilolar vereceğiz....bak dün akşam mesela menündeki
olmaması gereken şeyleri gördük be bunların getireceği kiloları spor ve suyla telafi ettik ....aynen bu şekilde devam edip haftalar geçtikçe çok güzel sonuçlar alacaksın ....
diyetteki en büyük düşmanlarımızdır stres ve karamsarlık pelincim....
Alışana kadar bol protein alsan daha az acıkırsın düzene girersin aslında...
Şimdiden iyi tatiller
Ablacım sen nasıl dayanıyordun çalışırken merak ettim. Ben eve gidince kendimi hop diye atıyorum dahada kalkmıyorum spor hariç. Maşallahın varmış.
Haklısın ablacim bugun azalytim menumu biraz ara ogunum icin bisküvi tarzi degil meyve getirdim yanima ve bir kagida her yedigimi yazıyorum. Cok asiri bir kilom olmasada vaar ve beğendiğim kiyafetlerde beden bulamamaktan sıkıldım bu kilolar gidecekk o kadaaar
İnşallah canım ya. İnşallah sorun yaşamayız. Şuan sıkıntılı görünüyor baksana duruma. Sarı kart almayalımda kötü olur o.
edacım yapı olarak hem çok hareketli hem de telaşe memuruyumyorgunda olsan evde bir düzenin oluyor ve hallediyorsun....
şimdi evde yim ama çalışırken herşey daha güzel di ...inan...
bak nasıl herşey yoluna girdi....böyle en kısa zamanda beslenme düzenimiz oturacak....ve istediğimiz kıyafetleri en kısa zamanda alacağız....
Sari kart alinca noluyor:18::44:
offf kızlar gelemedim gelemiyorum ya delircem az kaldı patron geldi çok karıştım kızlar gelirim inş bugun idare edin olur mu beni gelmeyi deniycem.
PERFORMANS UYGULAMASI
Takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar, her hafta etap raporunda listelenecektir.
Bir ay (4 etap) sonra iki ve ikiden fazla kez %0,30 un altında kalmış olan takımlar sarı kart alır. Bu kart kalıcıdır. Sarı kart almamış takımlar takip listesinden çıkartılır.
Bir sonraki aylık dönemde aynı işlem tekrar eder.
İkinci kez sarı kart alan takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Uygulama 14 Haziran 2013 tarihinde, 313. etap itibariyle başlayacaktır. Her uygulama periyodu 4 etap+4 etap olmak üzere 8 etap sürecektir.
İyileştirme:
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve devamındaki sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir..
Güzel bir menü gibi görünüyor oglendeki ıki dilim ekmek ekmek bana biraz fazlaymis gibi geldi ama hic tatli yok takdir ettim canimkızlar dünkü mesajı sayamadım şöle bir geçmişe göz attım sarı kart yazısı gördüm sanki ?:44::44: geçmişe cvp yazacak kadar zamanım yok ama menüm
sabah
yarım simit
ayran
öğlen
tarhana çorba bir kase
domates
salatalık
azcık peynir
2 dilim ekmek
ara
sade nescafe
akşam
1 kepçe çorba
1 kaşık tavuklu patates yemeği
çok acı minik biber turşu yandım ya dün
su:2,5 ltre
spor:15 dk egzersiz,100 twester bel incelten disk,50 mekik,30 dk yürüyüş
kızlar ben bir arkadaşı davet ettim.:18::18: sıkıntı yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?