Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Alışana kadar bol protein alsan daha az acıkırsın düzene girersin aslında...
Şimdiden iyi tatiller

evet tatlım bayram temizliği
eşimde ben de biraz pinpirikliyiz:26:çok iyi bir şey değil ama böyleyizbu yüzden öyle ....
çalıştığım zamanlarda da böyleydi

Ablacım sen nasıl dayanıyordun çalışırken merak ettim. Ben eve gidince kendimi hop diye atıyorum dahada kalkmıyorum spor hariç. Maşallahın varmış.

Evet kalori hesaplama cok guzel oldu cok eğlenceli bu hafta bize nazar degdi sanirim cuna gunu bildirimlerde sorun yasamayiz insallah:18:

Evet kalori hesaplama cok guzel oldu cok eğlenceli bu hafta bize nazar degdi sanirim cuna gunu bildirimlerde sorun yasamayiz insallah:18:

İnşallah canım ya. İnşallah sorun yaşamayız. Şuan sıkıntılı görünüyor baksana duruma. Sarı kart almayalımda kötü olur o.

şimdiden iyi tatiller tatlım....fırsat buldukça uğrarsın o zamanda....hem böylece kilo da almazsın....tatil dönüşüde listeye girersin canım....

. hadi kolay gelsin....3 lt su +1 kupa da bitki çayımızı unutmuyoruz

canım çok acıktığın zamanlarda yoğurt yiyebilirsin....içine çiği kabak+salatalık +dereotu....ben bu nu öğle öğünü olarakta tüketiyordum....

.
edacım kalori takibi gerçekten işe yarıyor....liste yapmamız şart değil yalnızca genel olarak yediklerimizi günlük hesaplasak yeterli....
BMI' yı da her kilo verişimizde haftalık vs takip edicez....ve gerçekten faydasını daha da göreceksiniz....

evet zeynep yok...ben fırsat bulamadığını düşünüyorum....umarım gelir....evet canlanalım kızlar...
sadece spor değil yorum cezasıda gelecek yakında

En iyisi ablacim hem spor olur sana da böyle böyle silersin camlari hihihih

Gözden kaçırmışım Bir arkadaşın alıntısında gördüm ama hemen

.

Haklısın ablacim bugun azalytim menumu biraz ara ogunum icin bisküvi tarzi degil meyve getirdim yanima ve bir kagida her yedigimi yazıyorum. Cok asiri bir kilom olmasada vaar ve beğendiğim kiyafetlerde beden bulamamaktan sıkıldım bu kilolar gidecekk o kadaaar

edacım yapı olarak hem çok hareketli hem de telaşe memuruyumyorgunda olsan evde bir düzenin oluyor ve hallediyorsun....
şimdi evde yim ama çalışırken herşey daha güzel di ...inan...

bak nasıl herşey yoluna girdi....böyle en kısa zamanda beslenme düzenimiz oturacak....ve istediğimiz kıyafetleri en kısa zamanda alacağız....

edacım yapı olarak hem çok hareketli hem de telaşe memuruyumyorgunda olsan evde bir düzenin oluyor ve hallediyorsun....
şimdi evde yim ama çalışırken herşey daha güzel di ...inan...

Çalışmayı özlüyorsun demek. Neden çalışmıyorsun peki ablacım. ?:18:
Sanırım evlenince çalışmazsam hergün dip köşe temizlik yapacağım gibi geliyor.(erkek arkadaşım izmire yerleşmeyi düşünüyor. orada hiç tanıdığım yok kısaca çok boş vaktim olacak.) liseden mezun olduğumdan beri 6 yıldır hiç durmadan çalıştım. Birazcık dinlenmem lazım. Sonra yine devam. Şuan çalışmak bana hiç güzel gelmiyor. Ama biliyorum 2 ay sonra iş iş diye ağlayacağım.

Sari kart alinca noluyor:18::44:

PERFORMANS UYGULAMASI
Takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar, her hafta etap raporunda listelenecektir.
Bir ay (4 etap) sonra iki ve ikiden fazla kez %0,30 un altında kalmış olan takımlar sarı kart alır. Bu kart kalıcıdır. Sarı kart almamış takımlar takip listesinden çıkartılır.
Bir sonraki aylık dönemde aynı işlem tekrar eder.
İkinci kez sarı kart alan takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Uygulama 14 Haziran 2013 tarihinde, 313. etap itibariyle başlayacaktır. Her uygulama periyodu 4 etap+4 etap olmak üzere 8 etap sürecektir.
İyileştirme:
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve devamındaki sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir..

offf kızlar gelemedim gelemiyorum ya delircem az kaldı patron geldi çok karıştım kızlar gelirim inş bugun idare edin olur mu beni gelmeyi deniycem.

Ayyy gelsinle kizlaar yaa bizi zor durumda birakmazlar heralde:18:

kızlar dünkü mesajı sayamadım şöle bir geçmişe göz attım sarı kart yazısı gördüm sanki ?:44::44: geçmişe cvp yazacak kadar zamanım yok ama menüm

sabah
yarım simit
ayran

öğlen
tarhana çorba bir kase
domates
salatalık
azcık peynir
2 dilim ekmek

ara
sade nescafe

akşam
1 kepçe çorba
1 kaşık tavuklu patates yemeği
çok acı minik biber turşu yandım ya dün

su:2,5 ltre
spor:15 dk egzersiz,100 twester bel incelten disk,50 mekik,30 dk yürüyüş

Güzel bir menü gibi görünüyor oglendeki ıki dilim ekmek ekmek bana biraz fazlaymis gibi geldi ama hic tatli yok takdir ettim canim

Arkadaşlar ben ilk gruba katildigimda cok hareketliydi bu takim ne oldu bize boyle ? Gercekten cuma gunu icin endişelendiriyor bu durum beni sadece belirli kisiler düzenli olarak paylaşımda bulunuyor. Lütfen fırsat buldukca yazmaya calisin nutlaka paylaşacak bir seyler vardir. Lütfen biraz daha aktif olalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…