- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.941
hayırlı akşamlar ,hayırlı iftarlar kızlar ....
bana şimdilik müsade....
bencede aynen öyle ne bilim canım sütlü bişeler istedikuzenimin incecik beli var ya benım nıe yok
inşallah yine birinci oluruz allam nolur nolur yareppim :116::116::116:kızlar; yarın oruç tutan arkadaşlar iftar öncesi tartılmayı unutmayınnnnnnnn
kilo bildirimlerini cuma sabahı en geç 12 ye kadar bildiriyoruz....
merhaba kızlar bugünkü menüm
ballı sirkeli su
sabah : sucuk peynir 1 dilimden az ekmek ve bir tatlı kaşığı bal
öğlen : ezogelin çorbası bir kase bir dilim elma
akşam : tavuk ızgara yanında az marul az domates biraz soğan
3 litre su
45 dakika koşubandında 4,5 ve 5 hızında 3 km yürüyüş
20 dakika basen göbek kalça bacak hareketleri
kaptanım senin gibi bir kaptana yapılır mı bu ya ama yinede kaliteni göstermişsin biz yanındayız kaptanım hep destek tam destek sky87 ye hiç katılmıyorum bence bi insan 90 kilo isede kilolu hissedebilir kendini 70 kilo isede zaten arkadaşımızın takıma 90 üstü olanları alalım die söylemleri canımı sıkıyordu ben şuan 69 kiloyum ve kendi fiziğimden hiç ama hiç hoşlanmıorum yani hepimiz burda aynı hedef için varız o da kilolarımızı verip sağlıklı olabilmek
öğünlerimin kalori toplamını nasıl hesaplayabilirim bilemiyorum. mesela kaç gr sucuk yedim bilemem. ama varsa bi sistemi uygularım
bazal hız dediğiniz sanırım günlük calori yakımım. geçengün doktorda çıktı 1,785 kalori yakıyorum günlük. çok iyi dedi. kas oranım çok yüksek çıktı suyum %45 çıktı aslında biraz az daha yüksek çıkabilirdi. iç yağlanmamda 6 kilo yani, göbek bölgemdeki yağ miktarıymış.
günlük yediklerim bana az gelmiyor aslında. doyuyorum hiç aç hissetmiyorum. zaten ben açlığa dayanamam başım ağrır :)
5 mesajada gelince ben gece 12 ye kadar çalışıyorum fırsat bulmaya çalışıyorum ama zor yani bunu bile zor ayarlıyorum. burası turistik biyer olduğu için 6 ay çalışıyoruz ve çok yoğun oluyor. ama kışın kolay çünkü çalışmıyoruz :)
2 ay daha beni mesaj sayısıyla ilgili idare edebilirseniz çok sevinirim. çünkü yazıları takip edemiyorum. biraz okuyabiliyorum hemen müşteri geliyor. umarım idare edersiniz. onun harici menümü kilo bildirimimi hiç aksatmam bi terslik olmadığı sürece.
merhaba kızlar bugünkü menüm
ballı sirkeli su
sabah : sucuk peynir 1 dilimden az ekmek ve bir tatlı kaşığı bal
öğlen : ezogelin çorbası bir kase bir dilim elma
akşam : tavuk ızgara yanında az marul az domates biraz soğan
3 litre su
45 dakika koşubandında 4,5 ve 5 hızında 3 km yürüyüş
20 dakika basen göbek kalça bacak hareketleri
canım menün cok güzel ama benim gözüme biraz az gözüktü sankii... bir de mesaj sayın,öğünlerinin kalori toplamı ve bazal metabolizmanı yazarsan daha güzel olur
öğünlerimin kalori toplamını nasıl hesaplayabilirim bilemiyorum. mesela kaç gr sucuk yedim bilemem. ama varsa bi sistemi uygularım
bazal hız dediğiniz sanırım günlük calori yakımım. geçengün doktorda çıktı 1,785 kalori yakıyorum günlük. çok iyi dedi. kas oranım çok yüksek çıktı suyum %45 çıktı aslında biraz az daha yüksek çıkabilirdi. iç yağlanmamda 6 kilo yani, göbek bölgemdeki yağ miktarıymış.
günlük yediklerim bana az gelmiyor aslında. doyuyorum hiç aç hissetmiyorum. zaten ben açlığa dayanamam başım ağrır :)
5 mesajada gelince ben gece 12 ye kadar çalışıyorum fırsat bulmaya çalışıyorum ama zor yani bunu bile zor ayarlıyorum. burası turistik biyer olduğu için 6 ay çalışıyoruz ve çok yoğun oluyor. ama kışın kolay çünkü çalışmıyoruz :)
2 ay daha beni mesaj sayısıyla ilgili idare edebilirseniz çok sevinirim. çünkü yazıları takip edemiyorum. biraz okuyabiliyorum hemen müşteri geliyor. umarım idare edersiniz. onun harici menümü kilo bildirimimi hiç aksatmam bi terslik olmadığı sürece.
Yaa hala tarif etmedin lavanta çayını çoookk merak ettim bennKaptanım lavanta çayı ister misin
Vallaa doğru ne zaman yesem yarısında dıganıyoorruummmUf cnm kıyamam yaHaşlanmış gögüs eti ve yoğurtla bir menü yapabilirsin çok tok tutucudur kendileri
Off off ben trakyadayım burdaki kızları bi görsenizzbencede aynen öyle ne bilim canım sütlü bişeler istedikuzenimin incecik beli var ya benım nıe yok
Var canım muhallebi var şeker yerine pekmez normal un yerine kepekli un kullan harika oluyor ölçülerini bilmiyom kafama göre yapmıştım az şekerli seviyorum diye pekmezi az koymuştum bir de keskin bi tatlı ya bayaaz bile koysan yetiyor yanlızrengi biraz koyu oluyor görsele takıntılıysan yapma:))Size de kaptanımhayırlı iftarlar
sütle yapılan diyet tatlıları var mı acaba bir araştırmak lazım. Nefis körleyici olarak iyi olabilir. Bu ara tatlı krizim var benim deKayısı yiyip duruyorum :44:
canım diskalifiye değilsin....takımda yeterli performansı gösteremedin şu zamana kadar....
sen de kendi düşüncelerini paylaşmışsın....bundan sonrası için başarılar diliyorum sana....
***14. TAKIM 319. ETAP ***
tfneyll : (60.5/ / /% )
Zeynazy : ( 73.1 / / /%)
Valkyrie89 : (98.7 / / /% )
Vouge2013 : (57/ / /%)kendi isteğiyle ayrıldı
pofuduk18 : (79.1 / / / %)yeni üye hedef :70 kg
faTTa83 : (83.6 / / / % )2.takımdan gelen üye hedef :70 kg
14. TAKIM ORTALAMASI :%
kızlar bu haftaki listemiz....
yeni gelen arkadaşlarımızın şu anki paylaşımları çok güzel ....ancak deneme süresi sebebiyle bayram sonrasında listede olacaksınız kızlar....
cuma günü güzel sonuçlar almak dileğiyle
Yaa hala tarif etmedin lavanta çayını çoookk merak ettim benn
Vallaa doğru ne zaman yesem yarısında dıganıyoorruummm
Off off ben trakyadayım burdaki kızları bi görsenizz((bazen kendimden şüphe ediyorum o kadar düzgün fizikleri var ki ben bile bakıyorum
Var canım muhallebi var şeker yerine pekmez normal un yerine kepekli un kullan harika oluyor ölçülerini bilmiyom kafama göre yapmıştım az şekerli seviyorum diye pekmezi az koymuştum bir de keskin bi tatlı ya bayaaz bile koysan yetiyor yanlızrengi biraz koyu oluyor görsele takıntılıysan yapma:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?