Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladim cagla ablam sen yinede arada haber ver merak etmeyelim seni

tamam cagla ablamopuyorumnanaktan sen yaz okuruz biz nobetemisin sen bu gece

yok anam evdeyim...geçen hafta anam agladı zaten pazartesi ,çarşamba ,cuma nöbet evi yadırgadım uyuyamıyorum valla...

bende düşünüyorum ama seminerin bitmesini bekliyorum, bayılacaksam evde bayılayım kaydirigubbakcemile3 sadece meyve suyu ve sebze suyu var oda günde 1,5 litreyi geçmeyecek yanlış bilmiyorsam bol su içilecek bide

kız evde dayanmak daha zor oluyo açlıga...çalışırken vakit çabuk geçiyo...

enişteye ben akıl verdim, bak yuvanız dağılacak, önce kendini değiştirecek sonra kimi değiştirir bilmem dedim. bir dost :roflol:

ben hep şair ruhluyumdur ama ben yazmıyorum, yazdırıyorum :jeyyar:

açıldı kız memlekete gidince ..kaydirigubbakcemile3
gurbette sesin çıkmıyodukaydirigubbakcemile3

enişteye ben akıl verdim, bak yuvanız dağılacak, önce kendini değiştirecek sonra kimi değiştirir bilmem dedim. bir dost :roflol:

Çok üzgünüm çoook
seni gidi kıskanç seni
Çok üzgünüm çoook

taze ile ugrasama ben yarin saf meyve sulari arayim kendime

aman aman ugraşırsan kalori harcarsın sakın zahmet etme:umursamaz:

kiz niye kara cikartayim yuzunu bak gor sen bu hafta bi tane kacamak bile olmiyacak bir ayda 10 kilo versem varyaaaaaa uf hayali bile guzel yaaaaaaaa:jeyyar:

ay canım çıkartma diyecektim yanlışlık olmuş, ben şaka yapıyorum. tabi yaparsın, hayaller güzelde bide gerçek olsa. inşallah olacak canım. benimkilerde olsun kötü planlarım var :jeyyar:

cagla ablam dedik bagrimiza bastik:gitme::gitme: lafi kondurdu baklülülülülülü

:roflol::roflol::roflol: kiz deme oyle zayiflayalim derken kocadan olacz bide abowwwwwwwŞeniz

kız buluruz bi tane koca ne ki heryerde dolu............
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gerçi ben depremden sonra buldum ama....yıkıntıların altından...adam şoktan ne oldugunu anlamadan evledim..:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

cagla ablam dedik bagrimiza bastik:gitme::gitme: lafi kondurdu baklülülülülülü

sust ablalar hem sever hem döver sık birazcık şeyini canınıda kendin hazırla

:mymeka:

ya ne kıskançlığı yuvanız dağılmasın diye yaptım ben, başka bir niyetim varsa sen kilo vereme:jeyyar:

tabiiiiiiiiiiii..bilirim ben seni..bak lapa yapmadım diye kızmıyon bile...nasıl dostluk bu...

şuna bak şuna ben gerçekleri söyleyince kıskanç oluyorum. dur enişteye bir dost mesajı daha gider bu akşam haberin olsun naniknanik

sust ablalar hem sever hem döver sık birazcık şeyini canınıda kendin hazırla

:mymeka:

tabiiiiiiiiiiii..bilirim ben seni..bak lapa yapmadım diye kızmıyon bile...nasıl dostluk bu...

ben baştan dedim güzelim, girme lapa işine giren çıkamıyo diye. baştan dinleyecektin, testi kırıldıktan sonra dövsem ne dövmesem ne. haksızmıyım a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…