- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.981
aynalar hazir meyve sularindan olurmu ki bilgin varmi bu konuda senin
kız durrrrrrrrr
aaa...yok anam lapa falan...benim onu yapmam için adamın yok olması lazım..hele akşamdan sonra....akşam servis arkadaşımın oglanlarının dügünü vardı(sünnet)...
beyaz bi bluz..siyah balık etek uçları beyazlı giydim....anam o da beni baya zayıf gösterdi...eh boyda 1.73 tabi salonda gözler bende ...her kes ne çok zayıflamışın dedikçe benim ki kudurdu...kaydirigubbakcemile3
oh yakisir sana cagla ablam boy avantanjin var senin desene boy dagitim olurken uyumusum heralde o yuzden boy yok:jeyyar:
bu hafta çalışacagım..çarşamba ve cumartesi nöbetteyim...pazartesiden itibaren izne ayrılacagım..galiba kaynanam gelecek...dügn öncesi...kalabalık olacak buralar
şekerli oldugundan önermiyolar...bide bu tür diyetler detoks yani arınma oluyo ya dogal olanlar tercih ediliyo
tamam cagla ablamopuyorumnanaktan sen yaz okuruz biz nobetemisin sen bu gece
bende düşünüyorum ama seminerin bitmesini bekliyorum, bayılacaksam evde bayılayım kaydirigubbakcemile3 sadece meyve suyu ve sebze suyu var oda günde 1,5 litreyi geçmeyecek yanlış bilmiyorsam bol su içilecek bide
kız durrrrrrrrr
aaa...yok anam lapa falan...benim onu yapmam için adamın yok olması lazım..hele akşamdan sonra....akşam servis arkadaşımın oglanlarının dügünü vardı(sünnet)...
beyaz bi bluz..siyah balık etek uçları beyazlı giydim....anam o da beni baya zayıf gösterdi...eh boyda 1.73 tabi salonda gözler bende ...her kes ne çok zayıflamışın dedikçe benim ki kudurdu...kaydirigubbakcemile3
kız niye alınıyon hemen yarın yüzümü kara çıkart sende :1ninca:
allah seni bildigi gibi yapsın çatlak..kaydirigubbakcemile3
senin üstüne gül koklarmıyım...:umursamaz:
belki papatyakaydirigubbakcemile3
enişteye ben akıl verdim, bak yuvanız dağılacak, önce kendini değiştirecek sonra kimi değiştirir bilmem dedim. bir dost :roflol:
ben hep şair ruhluyumdur ama ben yazmıyorum, yazdırıyorum :jeyyar:
enişteye ben akıl verdim, bak yuvanız dağılacak, önce kendini değiştirecek sonra kimi değiştirir bilmem dedim. bir dost :roflol:
taze ile ugrasama ben yarin saf meyve sulari arayim kendime
kiz niye kara cikartayim yuzunu bak gor sen bu hafta bi tane kacamak bile olmiyacak bir ayda 10 kilo versem varyaaaaaa uf hayali bile guzel yaaaaaaaa:jeyyar:
ben o papatyayı alır tek tek yolarım delikafadulden
açıldı kız memlekete gidince ..kaydirigubbakcemile3
gurbette sesin çıkmıyodukaydirigubbakcemile3
Çok üzgünüm çoook
seni gidi kıskanç seni
Çok üzgünüm çoook
aman aman ugraşırsan kalori harcarsın sakın zahmet etme:umursamaz:
Çok üzgünüm çoook
seni gidi kıskanç seni
Çok üzgünüm çoook
:roflol::roflol::roflol: kiz deme oyle zayiflayalim derken kocadan olacz bide abowwwwwwwŞeniz
o papatya aynı senin bildigin papatyalardan anam ince belli sarı saçlı....aynı papatya..ama sen ilk göz agrımsın aşkım...opuyorumnanaktan
kız buluruz bi tane koca ne ki heryerde dolu............
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gerçi ben depremden sonra buldum ama....yıkıntıların altından...adam şoktan ne oldugunu anlamadan evledim..:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
cagla ablam dedik bagrimiza bastik:gitme::gitme: lafi kondurdu baklülülülülülü
ya ne kıskançlığı yuvanız dağılmasın diye yaptım ben, başka bir niyetim varsa sen kilo vereme:jeyyar:
kız buluruz bi tane koca ne ki heryerde dolu............
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gerçi ben depremden sonra buldum ama....yıkıntıların altından...adam şoktan ne oldugunu anlamadan evledim..:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kadınlar son aşk olmak istermiş Şeniz
sust ablalar hem sever hem döver sık birazcık şeyini canınıda kendin hazırla
:mymeka:
tabiiiiiiiiiiii..bilirim ben seni..bak lapa yapmadım diye kızmıyon bile...nasıl dostluk bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?