Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tsk ederim detsinam bugun okula basladi tekrar bakalim sabah yine karnim agriyor dedi ama simdi almaya gidecem zaten.. sende gezmisin ailecek ne guzel kizin nasil snein peki ???

Slm kızlar ben geldım, bıraz yurudum alısverıs yaptım kendıme saf meyve suları aldımzemuszemus
bugun 7. takımın yaptıgı saglık orucuna nıyet ettım bakalım mıllet nasıl duruyor sadece meyve suyuyla bır deneyım:jeyyar::jeyyar: denemedıgımız bırsey kalmasın demı ama-tatlicadiarzu- oduna denememıs olmayalım:bbo:
sımdıye kadar sadece 4 bardak su ıctım sonra meyve suyu ıscem-tatlicadiarzu-

hadı kızlar beraber ıcelım:içelim::içelim::içelim:

[B cok super gidiyorsun usarem imreniyom sana islerinde cokmu kolay gelsin sanakaydirigubbakcemile5[/B]

sagol eylulce bende kuzumu bugun oyun gurubuna baslattım ...bıraz sosyal olsun hemde iştahı duzelsın ıstedım ınsallah hata yapmamıssımdır...

1,73 herkes resım koydun anam sen kaldın görelım bızde ne kadar zayıflamıssın..

sıbel afıyet olsun ınsallah dayanırsın guzelım...

bende carsıya ındım..lıght süt , kayısı , elma ve müsil aldım..eczacı garıp garıp baktı...bende haftada bır yada ıkı evde denıycem hıcbır zararı yokmus ve bagısıklık yapmıyormus...aslında persembe aksamı yapmak lazım haha...

sonra görusuruz bugun aslıda gelmedı dımı..

geldim güzelim, sabah okulda oluyorum seminer için, gözleriniz beni arıyor dimi :jeyyar:

hımm demek siyah diyorsun, karar verdim saçımın yarısını siyah yarısını sarı yapcam, kimseyi kırmayım bari delikafadulden

ya bende yapmak istiyoruuuuuuuuuuum. gerçekten saf meyve suyumudur onlar, sen hangisinden aldın canım.

geldim güzelim, bir sen varsın herkes yine kaybolmuş ortalıktan. nasılsın güzelimkaydirigubbakcemile3

burdayım ben unutmusum sabahları olmadıgın dogru ya söylemıstın daha önce..

ıyı degılım yaa cok sulugöz olmusum ben...halası kızımı okula göturdu arkasından agladım ıyımı...allah yardımcısı olsun ınsallah uyum saglar ....ılk gunu ve ben yanında yokum ama alısmam lazım sanırım...

kız ne var bunda, ne güzel gidiyor okulaişte. valla o uyum sağlarda seni bilemeyecem delikafadulden

meraba kızlar nihayet gelebildim
sabah klasik simit kahvaltısı yaptım bidaha bişi yemedim bugün
aslıcım sen buradasın herhalde nasılsın güzelim seminerlerden sizi azl etmedilermi daha canım

meraba kızlar nihayet gelebildim
sabah klasik simit kahvaltısı yaptım bidaha bişi yemedim bugün
aslıcım sen buradasın herhalde nasılsın güzelim seminerlerden sizi azl etmedilermi daha canım

iyiyim güzelim, sen nasılsın. malesef seminer temmuzun birine kadar, yaptığımız bişey de yok. 9 dan 12 ye kadar boş boş oturuyoruz.

canım ben bir girdim müşteri geldi kalktım o arada net kesilmiş ben napım bi burdayım bi yokum işte gelen olunca kalkıyorum haber veremeden

zamanınıza yazık ediyolar güzelim aslında meb de biliyo boş oturduğunuzu ama sistemi değiştiremediler gitti
bartında eşim öğretmenlik yaparken ben sinir olurdum tatil başalmış ama biz seminerler var diye bir yere ayrılamazdık sen yine memlekete gelebildin şanslısın güzelim

evet geçen yıllar gelmiyordum kpss ye girecem diye. memlekete gidersem motivasyon bozulur diye erzurumda giriyordum sınava, seminer dönemindede soru çözüyordum. şimdi kadoyu aldık allahıma şükürler olsun bu sene geldim erkenden, yine çok uzun değil öğlene kadar. erzurumda 3 e kadar seminerler.

kızlar bu saate kadar 2 bardak meyve suyu ıctım:bbo:
bardagın yarısına kadar meyve suyu, gerısını suyla dolduruyorumyerimseniben
ama basım agrımaya basladı aclıktan olsa gerek:bbo:-tatlicadiarzu-
ben kalkıp bıraz yatayım cocuklar uyurken:jeyyar:
daha bırsuru utu var yapılacak offff cok halsızım-tatlicadiarzu-
ınsallah bu gunu atlatırım:Saruboceq::Saruboceq:

evet bende bu hale düşmemek için seminerden sonra diyorum. kız meyve suyunun saf olduğuna emin misin ben güvenemiyorum, sen hangisini aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…