- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.021
2 GÜNDÜR HERKES ÇOK ZAYIFLAMIŞIN DİOzemuszemus
gunaydın kızlar
bakııyorum hafta sonu doldurmussunuz sayfaları ...herkes ıyı sanırım
piknıklere gıdılmıs eglenılmıs ne guzel valla ben temızlık yaptım sonrada babamın yanına gıttık gece geldık ve hemen yattım yorgunluktan....
eylulce kızının ıyılesmesıne cok sevındım ...
aynalar bugun gelmemıssın hayırdır.
nazco , 1,73 , rose , neslıhan , usarem hepınıze de gunaydın ıyı bır hafta dılıyorum kızlar
günaydın hanımlar,maaşallah ne güzel yazışmışsınız.ama sabahtan buyana oku oku anca bitirdim.
benim diyet gayet güzel gidiyor ama dün azıcık kaçamak yaptım.söylemesi ayıp eşime kumpir yapmıştım.iki üç çatal ondan yedim ama akşam yemeği yemedim başka.
bugün sabahta 2 küçük şeftali yedim.şimdide birkaç kiraz yicem.öğlen sebze yemeği ve meyva var.akşamda yine aynı.
kızlar bende bu ara çok giremiyorum.yanımdaki arkadaş izinli o yüzden işlerin hepsi bana bakıyor.ama fırsat buldukça burdayım.
slm kizlar ben raporumu aksam yazacam .. sabah ilk sicak limonlu suyumu icim bend eilk defa denedim sirkeli suyada basliycam bugun bakalim aksamda sporumu yapacam bu hafta kacamak yoklmaz:
slm kizlar ben bir gecmisi okudum geldim ama cevap yazamiyacagim sonra yine gorusuruz insallah allahim bitsin artik bu gunlerr imdattt
gunaydın kızlar
bakııyorum hafta sonu doldurmussunuz sayfaları ...herkes ıyı sanırım
piknıklere gıdılmıs eglenılmıs ne guzel valla ben temızlık yaptım sonrada babamın yanına gıttık gece geldık ve hemen yattım yorgunluktan....
eylulce kızının ıyılesmesıne cok sevındım ...
aynalar bugun gelmemıssın hayırdır.
nazco , 1,73 , rose , neslıhan , usarem hepınıze de gunaydın ıyı bır hafta dılıyorum kızlar
destinam günaydın canım,arkadaşlar hafta sonu bol bol yazışmış.bugün dinleniyorlar heralde.
bu arada aynalarcım ben siyah saçlı halini çok beğendim.yüzünün güzelliğini daha çok ön plana çıkarmış.
Slm kızlar ben geldım, bıraz yurudum alısverıs yaptım kendıme saf meyve suları aldımzemuszemus
bugun 7. takımın yaptıgı saglık orucuna nıyet ettım bakalım mıllet nasıl duruyor sadece meyve suyuyla bır deneyım:jeyyar::jeyyar: denemedıgımız bırsey kalmasın demı ama-tatlicadiarzu- oduna denememıs olmayalım:bbo:
sımdıye kadar sadece 4 bardak su ıctım sonra meyve suyu ıscem-tatlicadiarzu-
hadı kızlar beraber ıcelım:içelim::içelim::içelim:
sagol eylulce bende kuzumu bugun oyun gurubuna baslattım ...bıraz sosyal olsun hemde iştahı duzelsın ıstedım ınsallah hata yapmamıssımdır...
1,73 herkes resım koydun anam sen kaldın görelım bızde ne kadar zayıflamıssın..
sıbel afıyet olsun ınsallah dayanırsın guzelım...
bende carsıya ındım..lıght süt , kayısı , elma ve müsil aldım..eczacı garıp garıp baktı...bende haftada bır yada ıkı evde denıycem hıcbır zararı yokmus ve bagısıklık yapmıyormus...aslında persembe aksamı yapmak lazım haha...
sonra görusuruz bugun aslıda gelmedı dımı..
burdayım ben unutmusum sabahları olmadıgın dogru ya söylemıstın daha önce..
ıyı degılım yaa cok sulugöz olmusum ben...halası kızımı okula göturdu arkasından agladım ıyımı...allah yardımcısı olsun ınsallah uyum saglar ....ılk gunu ve ben yanında yokum ama alısmam lazım sanırım...
meraba kızlar nihayet gelebildim
sabah klasik simit kahvaltısı yaptım bidaha bişi yemedim bugün
aslıcım sen buradasın herhalde nasılsın güzelim seminerlerden sizi azl etmedilermi daha canım
zamanınıza yazık ediyolar güzelim aslında meb de biliyo boş oturduğunuzu ama sistemi değiştiremediler gitti
bartında eşim öğretmenlik yaparken ben sinir olurdum tatil başalmış ama biz seminerler var diye bir yere ayrılamazdık sen yine memlekete gelebildin şanslısın güzelim
kızlar bu saate kadar 2 bardak meyve suyu ıctım:bbo:
bardagın yarısına kadar meyve suyu, gerısını suyla dolduruyorumyerimseniben
ama basım agrımaya basladı aclıktan olsa gerek:bbo:-tatlicadiarzu-
ben kalkıp bıraz yatayım cocuklar uyurken:jeyyar:
daha bırsuru utu var yapılacak offff cok halsızım-tatlicadiarzu-
ınsallah bu gunu atlatırım:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?