Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hemsom cok uzuldum ama en iyisini sen bilirsin sinvavlarini bi yola koy tekrar aramizda bekleriz seni bu arada diyete ara verme gram gram zor verdik zaten aman dikat etlmaz:

demi ya anneler gunune cok onem veriliyo babalar gunune o kadar degil .......

sibel destinam 1.73 kizlar pazar olunca kimse gelememis optum sizide opuyorumnanaktan biz parka gittik bi guzel yuruduk bebislerle top oynadik hava guzel degil di olsaydi piknik yapacaktik olmadi ama ..... aksam yine ugrarim tv basinda uyuya kalmazsam

slm kızlar ben geldımzemuszemus
bugun pıknıge gıttık arkadaslarla 4 araba pes pese uzak parka gıttık cok guzeldızemuszemus ama cok yoruldum aksam ustu geldık cocuklarıda yıkadım yatırdım yoruldum:bbo: kkya bır bakayım kım var dedım ama kımse yokCADIARZU
bende cıkayım uzanıp tv ızlıcemopuyorumnanaktan

kimse kalmıyor ya bir ce deyip gidiyor, olmuyor amalmaz:

arkadaslar bi arkadas takim ariyormus kendini niki meryam msj biraktim takima gel yer olmasada daha katil diye yarin gelirse haberiniz olsun takim canlanir biraz

Taze meyve ve sebzelerin çesitli yollarla elde edilen sulariı bol miktarda vitamin ve bir miktar da mineral içerir. Bazi diyetisyenlerin, mevye yerine taze sıkılmış meyva ve sebze suyunu tavsiye etmelerinin nedeni budur.
Meyve ve sebze sularının bir diğer faydası da, kesinlikle hayvansal yağ içermemeleri ve sindirimlerinin, ham olarak yenilen birçok sebze ve meyvadan çok daha kolay olmasıdır.
Diğer taraftan, devamli sıvı tüketimi, vücuttaki zararlı toksinlerin atılmasına yardımcı olurken, özellikle taze meyve sularında bulunan asitler, sindirime yardımcı olur, vücutta fazlalıkların tutulmasını önler. Bu şekilde, normal öğünlere devam ederken, sıkça taze meyva suyu içilmesiyle sağlıklı olarak formda kalmak ve dengeli bir diyet mümkündür.

denesem mi ki CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…