- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.941
selam canlarım nasılsınız.malesef benim modem gelmiyo.aslında eşim getirmiyo desem daha doğru.sen bi otururrsan kaklmazsın başından diyo.oyüzden sınav bitinceye kadar gelmiycek.diyet miii. berbat.hatta yok diyebiltrim.neyse seneey kaldım anlıytcağınız.şimdi dükkana geldik eşim kızmla markete gitti.bende bi bakayım dedim.canlarım sizi çok özlşedim.benim yerime birini alın.ben çok uzun süre olmıycam.buda sizlere haksızlık olur.ben daha önce yaşadım çünkü bu yalnızlığı.nasipse.seneye daha doğrusu eyl
lde görüşürüz.tabi inşallah siz ozamna kadar incecik olursunuz.ziyaretime gelirsiniz.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.
yaparım güzelim ne demek ama haberin olsun benim notum kıttır, ona göre :mymeka:
bugün babalar günüya ben açtım mağazayı anam kimsenin babasını hatırladığı yok bu saate kadar hiç babalar günü hediyesi satmadım anacım herkez kendini düşünüyo biri geliyo mayo alıyo biri geliyo sütyen alıyo don çorap hepsi bayanlar için anam yoksa bugün anneler günümü ben yanlış amaçlamı geldim buraya ne bide yalnız başımayım canım sıkıldı bak benim bu amaçsızlığa
slm güzelim nasılsın kaydirigubbakcemile3
koc um gelmis hosgelmis nasilsin ??? ben hala halsizlik var atamadim ustumden daha sen neler yaptim
slm kızlar ben geldımzemuszemus
bugun pıknıge gıttık arkadaslarla 4 araba pes pese uzak parka gıttık cok guzeldızemuszemus ama cok yoruldum aksam ustu geldık cocuklarıda yıkadım yatırdım yoruldum:bbo: kkya bır bakayım kım var dedım ama kımse yokCADIARZU
bende cıkayım uzanıp tv ızlıcemopuyorumnanaktan
kimse kalmıyor ya bir ce deyip gidiyor, olmuyor amalmaz:
kaydirigubbakcemile5 hafta sonu anca bu kadar olur aynalar
ses verinnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?