Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

uf siyak ne kadar pahaliymis sizde kosu banti burda yenisi 250 var kardesim arkadsindan satin almisti 100 almisti simdi bende garajda yatiyo yarin esime cikartirsam mi ne eve :uhm:

kız getir de alalım o kadar uygunsa ..gerçi kondisyon pisikleti ,kemer,steper var ya belki onu yaparımkaydirigubbakcemile3

arada mı burda mıydın ki naniknanik

anam işimiz var herhalde..napak adam çalışıyo..2 çocuk ..hazırlıklar arkadaşlar arıyo..kafamçokkarıştı

çıkma kı..valla bende önümüzdeki 2 hafta pek giremeycek gibiyim ama arada girer sonuçları yazarım..çıkma kı...idare edersin ya:gitme:

cagla ablammmmmmmmm hos geldin opuyorumnanaktan nasilsin ablam

canım sagol valla iyilik...sen nasılsın bakam nasıl gidiyo hayatın..

işte buna sağlık orucu diyorlar. 7. takım yapıyor. 2 haftada 10 kilo veren var

durun anam cevap yazıyom ya...:1rolleyes:

kime yazıyon kız bize yazmadığın belli. ben biliyordum beni aldattığını:sinifsinif: kim bu doğru söyle. benden zayıf mı? sana gençliğimi güzelliğimi verdim, saçımı süpürge yaptım yine yaranamadım mafoldumben

deme bumu kiz denesem miki ne dersin ???

bende düşünüyorum ama seminerin bitmesini bekliyorum, bayılacaksam evde bayılayım kaydirigubbakcemile3 sadece meyve suyu ve sebze suyu var oda günde 1,5 litreyi geçmeyecek yanlış bilmiyorsam bol su içilecek bide

bende düşünüyorum ama seminerin bitmesini bekliyorum, bayılacaksam evde bayılayım kaydirigubbakcemile3 sadece meyve suyu ve sebze suyu var oda günde 1,5 litreyi geçmeyecek yanlış bilmiyorsam bol su içilecek bide

kiz niye bayilalim bol vitamin iceriyo bayilsakta 10 kilo verince yeni halimize bayiliriz bizdelikafadulden

kesin başlarız takım olarak çok iyiyiz bu aralar lmaz: bu emoş niye ses vermiyo ya. kızzzz yaptın mı lapayı :jeyyar:

kız durrrrrrrrr

aaa...yok anam lapa falan...benim onu yapmam için adamın yok olması lazım..hele akşamdan sonra....akşam servis arkadaşımın oglanlarının dügünü vardı(sünnet)...
beyaz bi bluz..siyah balık etek uçları beyazlı giydim....anam o da beni baya zayıf gösterdi...eh boyda 1.73 tabi salonda gözler bende ...her kes ne çok zayıflamışın dedikçe benim ki kudurdu...kaydirigubbakcemile3

cagla ablam sen niye gelmiycen iki hafta hayirdir ???

bu hafta çalışacagım..çarşamba ve cumartesi nöbetteyim...pazartesiden itibaren izne ayrılacagım..galiba kaynanam gelecek...dügn öncesi...kalabalık olacak buralar

allah seni bildigi gibi yapsın çatlak..kaydirigubbakcemile3
senin üstüne gül koklarmıyım...:umursamaz:
belki papatyakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…