Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

offff ben gelene kadar herkez gitmiş gene aslıcım nere gittin ya yanlız kaldım ben şimdi
sen memlekete gelimce çok espirili oldun kız akşamı okudum güldürdün beni baya allahta seni güldürsün emoşla ikiniz stendap işne girin bence

sibelcim bu meyve suyu işni başarırsın inşallah canım bende istiyorum ama gözüm bi türlü yemiyo ama iki haftadır adam gibi kiloda veremiyorum takıldım kaldım gramlara nasıl etçez dayanabilirmiyizki sadece meyve suyuyla

amin güzelim, teşekkür ederim. çok değişkenimdir. bazen deli doluyum, bazen durgunlaşırım. arada bir geliyorlar işte.delikafadulden

evet bende bu hale düşmemek için seminerden sonra diyorum. kız meyve suyunun saf olduğuna emin misin ben güvenemiyorum, sen hangisini aldın?
burda cok cesıt var canım ben %100 meyve suyu olanından aldım portakal ve seftalı bıraz su katıp ıcıyorum..

ınsallah basarırım canım bılmıyorum basladık bır kere-tatlicadiarzu-
kılon takıldıysa sende dene bence
gel beraber ıcelım :içelim:

bende yapacam banane kıskandım işte :dilcikar:

kızlar yatarım demıstım ama ne yatması cocuklar dururmu hemen kalktılar
bende onlara corba yedırırken 3-4 kasıkda ben yedım yogurt corbası :kedi: bır corbadan bırsey olmaz heralde degılmı kızlar sonrada domatesı rendelıp suyunu ıccem bakalım
ama corbayı ıcınce kendıme geldım bas agrımda gectızemuszemus

psikolojik bu durum 3-4 kaşıkla insan kendine gelmez. doğru söyle bişey yapmayacam ne kadar yedincokacimcoook

merhaba kızlar geçen hafta boyunca elimde serum takılıydı çok hastaydım.bugünde bebek tedavimi oldum dua edin.beni gruptan çıkartın yerime başkasını alabilirsiniz ben arada girerim.hepinizi çok seviyrm ve çok öpüyrm canlar

geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin. inşallah güzel haberini biran önce alırız dualarımız seninle:Saruboceq:
ya herkes takımdan çıkmakla aklını bozmuş. tamam hepinizi çıkarıyorum. burası sadece benim. krallığımı kurcam. güç bende artık:enbuyukkk:

ya burda başka bir sitenin adresini vermek yasak mı? yaptığım videoyu izleyin, kimse izlemiyor yamafoldumben

bizim takımda bir hayalet var :1shok: 3 kişi okuyor diyor biri benim, diğeri emoş. misafirde sıfır diyor. kayıtlı görünmez kim :uhm:

allah kolaylık versin...:Saruboceq:

canım koyacam da yeni resmim yok...ben zaten evde ki cd den bilgisayara yüklemeyi biliyom o kadar...

aha yine yalnız kaldım, korkuyorum:1shok:

korkma kuzum ablan burda ya :teselli:

kız seninki de bişimi..benim ilk dogumumdan itibaren çocuklar bakıcıda..ilk nöbetimi 50 günlük ken tuttum hemde 24 saat görememiştim..ama en çok bakıcılarım mahalle degiştirip kendi evlerine taşındıkların da çocukları bırakıp mesaiye giderken agladım..sanki başka birine bırakıyo gibimafoldumben

kız hadı sende basla ozaman
aksam bagırsak bosaltıcı bırsey ıc sabaha kadar bosalsın
ben oyle yaptım gercekten bagırsakların bos olunca aclık hıssetmıyorsun zemuszemuszemuszemus

aşkım o neden oluyo biliyonuzmu...akşamdan form çayı yada sinameki içince zaten sabah bagırsaklarda gaz şişkinligi devam ediyo ve karnın tok gibi oluyo..ben kıştan beri her akşam form içiyom..sabah canım bişi istemiyo...ögleytinde rahat geçiştirebiliyom..ama umarım s2000 benim gibi akşama bozmaz..akşam sabretmek çok zor oluyo....

canım umarım olumlu sonuç alırsın allahım çabalarının karşılıgını hayırlısı ile verir:Saruboceq:

hoşgeldin emoşum. nasılsın kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canım napıyon..opuyorumnanaktan

slm güzelim napayım aynı. zaman geçirmek için sevdiğim şarkılara video yapıyorum. internette yayınlıyorum. ama burdan isim vermekte sakınca varmı bilmiyorum. bide form çayı demişsin, yeşil çayda sayılır mı onlardan poşette olanlardan
sen neler yaptın güzelim

slm kizlar ben geldim yine iki dakka durup cikacagim nasilsiniz baakklim
herkez tek tek gidiyor hadi hayirlisi bakalim aynalar ipi goguslemis durumda helal kiz
siyahcimda gelmis neyseki ben ariyacam dedim dedim durdum birturlu arayamadim kizi
bu arada kiloda almis cook uzuldum ya inankihihoyyyt
neyse sen devam et guzelim almaya sorun degil yani eski gunlere geri doner kutlarim galibiyetimi artik ohh sefam olsun hep benmi kazaniyorum ne
bugun yediklerimi sorarsaniz ahh ah hic sormayin dermisim yok yok sabah bir tane tost yedim oglende bir porsiyon et yemegi salatayla aksamda hic birsey yemedim tabi aralarda bir seftali bir muz mideye goturduk tabi onlarida unutmayalim
sibelcim ya sen yine ne yaptin be guzelim boyle diyetler yaparak tammaen uzaklasiyorsun diyetten benden soylemesi yok bak sonra send ekilo alip benden kilolu olmada bazilari gibi soylemesi benden teklif var israr yok
iste boyle arkadaslar
takima isterseniz bir iki kisi davet edeyim balki biraz daha senlenir burasi ne dersiniz bende yokum ya aynalar idare eder dimi kiz baksan mekan senin lekanin istedigin kadar kullan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…