- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.041
offff ben gelene kadar herkez gitmiş gene aslıcım nere gittin ya yanlız kaldım ben şimdi
sen memlekete gelimce çok espirili oldun kız akşamı okudum güldürdün beni baya allahta seni güldürsün emoşla ikiniz stendap işne girin bence
burda cok cesıt var canım ben %100 meyve suyu olanından aldım portakal ve seftalı bıraz su katıp ıcıyorum..evet bende bu hale düşmemek için seminerden sonra diyorum. kız meyve suyunun saf olduğuna emin misin ben güvenemiyorum, sen hangisini aldın?
sibelcim bu meyve suyu işni başarırsın inşallah canım bende istiyorum ama gözüm bi türlü yemiyo ama iki haftadır adam gibi kiloda veremiyorum takıldım kaldım gramlara nasıl etçez dayanabilirmiyizki sadece meyve suyuyla
burda cok cesıt var canım ben %100 meyve suyu olanından aldım portakal ve seftalı bıraz su katıp ıcıyorum..
ınsallah basarırım canım bılmıyorum basladık bır kere-tatlicadiarzu-
kılon takıldıysa sende dene bence
gel beraber ıcelım :içelim:
bende yapacam banane kıskandım işte :dilcikar:
kızlar yatarım demıstım ama ne yatması cocuklar dururmu hemen kalktılar
bende onlara corba yedırırken 3-4 kasıkda ben yedım yogurt corbası :kedi: bır corbadan bırsey olmaz heralde degılmı kızlar sonrada domatesı rendelıp suyunu ıccem bakalım
ama corbayı ıcınce kendıme geldım bas agrımda gectızemuszemus
psikolojik bu durum 3-4 kaşıkla insan kendine gelmez. doğru söyle bişey yapmayacam ne kadar yedincokacimcoook
yok kız fazla yemedımkaydirigubbakcemile3 tamam 4 kasık olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar geçen hafta boyunca elimde serum takılıydı çok hastaydım.bugünde bebek tedavimi oldum dua edin.beni gruptan çıkartın yerime başkasını alabilirsiniz ben arada girerim.hepinizi çok seviyrm ve çok öpüyrm canlar
Slm kızlar ben geldım, bıraz yurudum alısverıs yaptım kendıme saf meyve suları aldımzemuszemus
bugun 7. takımın yaptıgı saglık orucuna nıyet ettım bakalım mıllet nasıl duruyor sadece meyve suyuyla bır deneyım:jeyyar::jeyyar: denemedıgımız bırsey kalmasın demı ama-tatlicadiarzu- oduna denememıs olmayalım:bbo:
sımdıye kadar sadece 4 bardak su ıctım sonra meyve suyu ıscem-tatlicadiarzu-
[COLOR="
Black"]hadı kızlar beraber ıcelım:içelim::içelim::içelim:[/COLOR]
sagol eylulce bende kuzumu bugun oyun gurubuna baslattım ...bıraz sosyal olsun hemde iştahı duzelsın ıstedım ınsallah hata yapmamıssımdır...
1,73 herkes resım koydun anam sen kaldın görelım bızde ne kadar zayıflamıssın..
sıbel afıyet olsun ınsallah dayanırsın guzelım...
bende carsıya ındım..lıght süt , kayısı , elma ve müsil aldım..eczacı garıp garıp baktı...bende haftada bır yada ıkı evde denıycem hıcbır zararı yokmus ve bagısıklık yapmıyormus...aslında persembe aksamı yapmak lazım haha...
sonra görusuruz bugun aslıda gelmedı dımı..
aha yine yalnız kaldım, korkuyorum:1shok:
burdayım ben unutmusum sabahları olmadıgın dogru ya söylemıstın daha önce..
ıyı degılım yaa cok sulugöz olmusum ben...halası kızımı okula göturdu arkasından agladım ıyımı...allah yardımcısı olsun ınsallah uyum saglar ....ılk gunu ve ben yanında yokum ama alısmam lazım sanırım...
kız hadı sende basla ozaman
aksam bagırsak bosaltıcı bırsey ıc sabaha kadar bosalsın
ben oyle yaptım gercekten bagırsakların bos olunca aclık hıssetmıyorsun zemuszemuszemuszemus
merhaba kızlar geçen hafta boyunca elimde serum takılıydı çok hastaydım.bugünde bebek tedavimi oldum dua edin.beni gruptan çıkartın yerime başkasını alabilirsiniz ben arada girerim.hepinizi çok seviyrm ve çok öpüyrm canlar
hoşgeldin emoşum. nasılsın kaydirigubbakcemile3
ya burda başka bir sitenin adresini vermek yasak mı? yaptığım videoyu izleyin, kimse izlemiyor yamafoldumben
bizim takımda bir hayalet var :1shok: 3 kişi okuyor diyor biri benim, diğeri emoş. misafirde sıfır diyor. kayıtlı görünmez kim :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?