Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aha kaptandan görevi aldım. öldünüz siz, bittiniz, yağınızı eritecem sizin :roflol: sıkı yönetim başladı. koğuuuuuuuuuuuş kaaaaaalk. sağ baştan say. delikafadulden

iyi geceler ben bugunluk raporum vereyim ilk once === saat 7 de bir bardak sicak limonlu su kahve ve yarim diyet biskuvi saat 9 da kahvalti cay ve cikilotali simit==== oglen yarim tabak zytin yagli fasulye yemegi yarim tabak kepekli yagsiz makarna iki dilim elma==== ikindin bi kase sutlu kellogs k==== aksam bi kase tarhana corbasi sade yogurt==== 8 de bi diyet biskuvu iki avuc leblebi ve cikolata yedim yaaaaaklava: cok pismanimmmmmmmmm

aha kaptandan görevi aldım. öldünüz siz, bittiniz, yağınızı eritecem sizin :roflol: sıkı yönetim başladı. koğuuuuuuuuuuuş kaaaaaalk. sağ baştan say. delikafadulden

kiz kim tutar seni ben kalktim bak gozumu actim burda hadi sira digerlerinde
erit su yaglarimizi hihoyyythihoyyyt

bu arada herkeze gunaydin aksam yemek yemedimya acimdan oluyorum simdi kendime bir tost yapacagim sizde istermisiniz
destinam guzelim sende burdasin nasilsin nasil gidiyor diyet tugbayla konustunmu ya msnden detayli
neyse sen cevapla ben sonra yine ugrarim firsat bulursam tabi
yemin ederimki kizlar su yazdigim zaman diliminde ev bos pc bos geri kalan butun gun dolu anam oglani iki dakka okula birakiyo ozam, bosaliyor yoksa hep karsisinda tuvalete gitmiyo gitsede alel acele yapip cikiyor valla
oyuzden kusuruma bakmayin iste artik idare edin hadiyin opuldunuz ben kactim gelir simdi

slm kaptan rose msn de yok modem sorunu var demisti ya iste nerdeyse iki haftadir msn acilmiyo o yuzden takimda cikmak istiyor guleysada cikmak istiyor iki yer bosaliyor takimda bi kisiyi davet etmistim meryam diye cuma paylasimina not birakmis gelmedi daha

gunaydin hanimlar!!!! ya bende bi turlu iylesmedim bugunde kafam agriyo burnum akiyomafoldumben kahvalti yapip ilac icecem .... bu arada sayfa acik kahvalti hazirlamaya cikiyorum gelince cevap veririm

gunaydın kızlar
merak edenler ıcın dun aksam bozmadım zemuszemus aksam cok acıktım ama bırsey yemedım aclıktan basım agrıya agrıya yattım kalktım ve hala gecmedı agrıyor.
sabah ılık lımonlu su ıctım sonra 1 bardak kahve basımın agrısı belkı gecer dıye-tatlicadiarzu-, bıraz oncede bır seftalı yedım ınsallah bugunde bozmadan gecırırımopuyorumnanaktan

gunaydın kızlar
sabah baktım hemen cıktım ancak geldım

neslı tugbanın sınavları var agustosta onlara hazırlandıgı ıcın buraya konsantre olamam dıyor ve ayrılmak ıstıyor..

sedayı cok merak edıyorum ben hıc haber alamıyoruz..

sıyah en azından ugrayıp haber verıyor...

sanırım yenı bırılerı sart

sıbel tebrık ederım sanırım evde olmanın avantajı basın agrısada dayanıyorsun...ben kendıme guvenemıyorum ama bende dun musıl hapı aldım 12 saatte ancak etkısını gösterdı cok ılgınc...bende sıvı almaya ve hafıf yemeye calısıyorum

aksam nasıl olduysa köfte kızarttım bugun yanımda getırdım yogurtla yıcem öglen...bırde elma getırdım ...sabah sadece cay ıctım...valla burası olmasa herkes koyverır söyleyım sıze...

cok gecmıs olsun canım, tum dualarımız senınle:Saruboceq: ınsallah bebegın olur ama arada ugra haberdar et kendınden alısmıstık sanaopuyorumnanaktan
hersey gonlunce olsunopuyorumnanaktan
kız ne bu cıkolata falan:mymeka:
hanı bu hafta kılo verecektınlmaz:lmaz:

oh tostunuda ye afıyet olsun canımzemuszemus
kız senın bu kaynana ne zaman gıdecek-tatlicadiarzu-daha cokmu duracakkı:jeyyar::jeyyar:

saol canım aclık hıssetmıyorum ama basım agrıyor:jeyyar:
sanırım tansıyonum dustu-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar ben geldim, müdür bana izin verdi, cumaya kadar gitmeyecem okula hihoyyyt nasılsınız bakalım

günaydın ben bu sabah 1 adet şeftali ve 1 adet kayısı yedim.öğlen tavuk ve salata var.akşamda sebze ve salata
yarın tartılıcam yine inşaallah iyi bir sonuçla dönerim doktordan

guleysacım çok geçmiş olsun canım.rabbim şifanı versin.

sibelcim günde ne kadar meyve suyu içiyorsun
canım dun toplam 3 bardak meysuyu ıctım 3lıtreye yakında suzemuszemus

hadı bakalım yarında kesın 1 kılo gıtmıs oluropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…