- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.061
slm kizlar ben geldim yine iki dakka durup cikacagim nasilsiniz baakklim
herkez tek tek gidiyor hadi hayirlisi bakalim aynalar ipi goguslemis durumda helal kiz
siyahcimda gelmis neyseki ben ariyacam dedim dedim durdum birturlu arayamadim kizi
bu arada kiloda almis cook uzuldum ya inankihihoyyyt
neyse sen devam et guzelim almaya sorun degil yani eski gunlere geri doner kutlarim galibiyetimi artik ohh sefam olsun hep benmi kazaniyorum ne
bugun yediklerimi sorarsaniz ahh ah hic sormayin dermisim yok yok sabah bir tane tost yedim oglende bir porsiyon et yemegi salatayla aksamda hic birsey yemedim tabi aralarda bir seftali bir muz mideye goturduk tabi onlarida unutmayalim
sibelcim ya sen yine ne yaptin be guzelim boyle diyetler yaparak tammaen uzaklasiyorsun diyetten benden soylemesi yok bak sonra send ekilo alip benden kilolu olmada bazilari gibi soylemesi benden teklif var israr yok
iste boyle arkadaslar
takima isterseniz bir iki kisi davet edeyim balki biraz daha senlenir burasi ne dersiniz bende yokum ya aynalar idare eder dimi kiz baksan mekan senin lekanin istedigin kadar kullan kaydirigubbakcemile3
aha kaptandan görevi aldım. öldünüz siz, bittiniz, yağınızı eritecem sizin :roflol: sıkı yönetim başladı. koğuuuuuuuuuuuş kaaaaaalk. sağ baştan say. delikafadulden
aynalar yeni gorevin hayirli olsun bakalim yakisir ama yandik desenezemuszemus bu arada 40 dakika yurudum
bu arada herkeze gunaydin aksam yemek yemedimya acimdan oluyorum simdi kendime bir tost yapacagim sizde istermisiniz
destinam guzelim sende burdasin nasilsin nasil gidiyor diyet tugbayla konustunmu ya msnden detayli
neyse sen cevapla ben sonra yine ugrarim firsat bulursam tabi
yemin ederimki kizlar su yazdigim zaman diliminde ev bos pc bos geri kalan butun gun dolu anam oglani iki dakka okula birakiyo ozam, bosaliyor yoksa hep karsisinda tuvalete gitmiyo gitsede alel acele yapip cikiyor valla
oyuzden kusuruma bakmayin iste artik idare edin hadiyin opuldunuz ben kactim gelir simdi
cok gecmıs olsun canım, tum dualarımız senınle:Saruboceq: ınsallah bebegın olur ama arada ugra haberdar et kendınden alısmıstık sanaopuyorumnanaktanmerhaba kızlar geçen hafta boyunca elimde serum takılıydı çok hastaydım.bugünde bebek tedavimi oldum dua edin.beni gruptan çıkartın yerime başkasını alabilirsiniz ben arada girerim.hepinizi çok seviyrm ve çok öpüyrm canlar
kız ne bu cıkolata falan:mymeka:iyi geceler ben bugunluk raporum vereyim ilk once === saat 7 de bir bardak sicak limonlu su kahve ve yarim diyet biskuvi saat 9 da kahvalti cay ve cikilotali simit==== oglen yarim tabak zytin yagli fasulye yemegi yarim tabak kepekli yagsiz makarna iki dilim elma==== ikindin bi kase sutlu kellogs k==== aksam bi kase tarhana corbasi sade yogurt==== 8 de bi diyet biskuvu iki avuc leblebi ve cikolata yedim yaaaaaklava: cok pismanimmmmmmmmm
bu arada herkeze gunaydin aksam yemek yemedimya acimdan oluyorum simdi kendime bir tost yapacagim sizde istermisiniz
destinam guzelim sende burdasin nasilsin nasil gidiyor diyet tugbayla konustunmu ya msnden detayli
neyse sen cevapla ben sonra yine ugrarim firsat bulursam tabi
yemin ederimki kizlar su yazdigim zaman diliminde ev bos pc bos geri kalan butun gun dolu anam oglani iki dakka okula birakiyo ozam, bosaliyor yoksa hep karsisinda tuvalete gitmiyo gitsede alel acele yapip cikiyor valla
oyuzden kusuruma bakmayin iste artik idare edin hadiyin opuldunuz ben kactim gelir simdi
gunaydın kızlar
sabah baktım hemen cıktım ancak geldım
neslı tugbanın sınavları var agustosta onlara hazırlandıgı ıcın buraya konsantre olamam dıyor ve ayrılmak ıstıyor..
sedayı cok merak edıyorum ben hıc haber alamıyoruz..
sıyah en azından ugrayıp haber verıyor...
sanırım yenı bırılerı sart
sıbel tebrık ederım sanırım evde olmanın avantajı basın agrısada dayanıyorsun...ben kendıme guvenemıyorum ama bende dun musıl hapı aldım 12 saatte ancak etkısını gösterdı cok ılgınc...bende sıvı almaya ve hafıf yemeye calısıyorum
aksam nasıl olduysa köfte kızarttım bugun yanımda getırdım yogurtla yıcem öglen...bırde elma getırdım ...sabah sadece cay ıctım...valla burası olmasa herkes koyverır söyleyım sıze...
canım dun toplam 3 bardak meysuyu ıctım 3lıtreye yakında suzemuszemussibelcim günde ne kadar meyve suyu içiyorsun
günaydın ben bu sabah 1 adet şeftali ve 1 adet kayısı yedim.öğlen tavuk ve salata var.akşamda sebze ve salata
yarın tartılıcam yine inşaallah iyi bir sonuçla dönerim doktordan
guleysacım çok geçmiş olsun canım.rabbim şifanı versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?