- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.121
istememesi lazım bi daha dene güzelim, eğer yine açılmazsa başka siteyede yükledim oranın linkini veririm sana
aynalar kız bunları mpye nasıl cekebılırız bılıyrmusunCADIARZU
o siteden aynalarrr yazıp arayın. üç r olacak. onlar benim videolarım, bakabilirsiniz, sevinirim
baktım cok guzel oy verdımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşallah canım. hepimiz sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyoruz ama yaptıklarımız hiç sağlıklı olmuyor :roflol: biran önce zayıflamak istiyoruz malesef. sorun sadece tatlı mı sende, anlatsana biraz
canım hosgeldın aramıza, bızım takımda bos yer var ıstersen burda bızımle duzenlı paylasımda bulun sonrada senı lısteye eklerız...opuyorumnanaktan
aslında sadece tatlı değil hamur işleri ve aburcubur yemeyi çok seviyorum ama herşeyden vazgeçebiliyorum tatlıdan en çokta çikolatadan vazgeçemiyorum hemde öyle bir parça filanda değil doyumsuzum çikolataya 1 büyük kalıp çikolatayı tek başıma bir oturuşta yiyebiliyorum :kedi:
kız emoş ne güzelsin öyle. boy olunca kilo o kadarda belli olmuyor 105 kilo gibi durmuyorsun. şimdiki halini düşünemiyorum. bizim eniştenin kıskanması çok normal.
pınal hosgeldın...bende masa basındayım....sabah 8 aksam 6 oturmakla gecıyor...ve ınan verılıyor...vakıt buldukca bıze takıl ve paylasımda bulun ınan unutuyorsun herseyı..
ha bide vazgeçilmezim türk kahvesi tabi....
kızlar ya ben sizden biraz kopuyom sanki....sürekli girmeyince takip edemiyom..girincede ancak geçmişi okuyabiliyom...cevap bile yazamıyom bazen...inanın hepinize çok alıştım..Şeniz
itiraf ediyorum..çok özledim sizi...rose,nazco destinam,neslihan,usarem,aynalar,siyah,s2000,eylülce,opuyorumnanaktankız eksik yok demi ...:umursamaz:
hoşbuldum canım
burada sizinle karşılıklı paylaşımlarda bulunmanın çok faydalı olacağına inanıyorum boşuna dememişler birlikten kuvvet doğar diye kaydirigubbakcemile5
bizde seni çok özledik, daha doğrusu ben hepinizi özledim. ama yakında sizde beni özleyeceksiniz, kötü kötü planlarım var :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?