Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o siteden aynalarrr yazıp arayın. üç r olacak. onlar benim videolarım, bakabilirsiniz, sevinirim

Son düzenleme:
ben geldim, biliyorum eskisi gibi sık sık giremiyorum, bu defa arayı çok uzattım ama iş güç ne yapacaksınız. bundan sonra daha sık gelmeye çalışacağım fırsat buldukça. beni anlamaya çalışın ne olur naniknanik

aslında sadece tatlı değil hamur işleri ve aburcubur yemeyi çok seviyorum ama herşeyden vazgeçebiliyorum tatlıdan en çokta çikolatadan vazgeçemiyorum hemde öyle bir parça filanda değil doyumsuzum çikolataya 1 büyük kalıp çikolatayı tek başıma bir oturuşta yiyebiliyorum :kedi:

bende hemen çıkmak zorundayım...bu gün giremeye bilirim affedin beni...opuyorumnanaktan
sabah yarım galeta domates peynir ..
ögle 1 tabak salata
6 adet fındık büyüklügünde köfte
100 kalorilik dondurma
saat 16 da yarım galeta yedim.....
akşama haşlanmış tavuk gögsü ve salata yiycem ...opuyorumnanaktan

canım hosgeldın aramıza, bızım takımda bos yer var ıstersen burda bızımle duzenlı paylasımda bulun sonrada senı lısteye eklerız...opuyorumnanaktan

hoşbuldum canım
burada sizinle karşılıklı paylaşımlarda bulunmanın çok faydalı olacağına inanıyorum boşuna dememişler birlikten kuvvet doğar diye kaydirigubbakcemile5

kız emoş ne güzelsin öyle. boy olunca kilo o kadarda belli olmuyor 105 kilo gibi durmuyorsun. şimdiki halini düşünemiyorum. bizim eniştenin kıskanması çok normal.

ha bide vazgeçilmezim türk kahvesi tabi....
kızlar ya ben sizden biraz kopuyom sanki....sürekli girmeyince takip edemiyom..girincede ancak geçmişi okuyabiliyom...cevap bile yazamıyom bazen...inanın hepinize çok alıştım..Şeniz
itiraf ediyorum..çok özledim sizi...rose,nazco destinam,neslihan,usarem,aynalar,siyah,s2000,eylülce,opuyorumnanaktankız eksik yok demi ...:umursamaz:

hoşgeldin canım, zaten bütün güzel şeyler insana zarar verir:çok üzgünüm: çikolatadan tamamen kopman imkansız, biraz azaltmayı dene. yavaş yavaş.

kız emoş ne güzelsin öyle. boy olunca kilo o kadarda belli olmuyor 105 kilo gibi durmuyorsun. şimdiki halini düşünemiyorum. bizim eniştenin kıskanması çok normal.

valla haklısın bi de şimdi gör diycem ama foto yok...aslında var ama ben sadece cd den yükleyebiliyom...neyse sünnette çekilenleri cd yaparız yada sünet cd sini koyarım kı buraya...kaydirigubbakcemile3

pınal hosgeldın...bende masa basındayım....sabah 8 aksam 6 oturmakla gecıyor...ve ınan verılıyor...vakıt buldukca bıze takıl ve paylasımda bulun ınan unutuyorsun herseyı..

destinam bu sefer çok kararlıyım zayıflayacam inşallah sen 7 kilo vermişin ne kadar zamanda verdin bu gereksiz fazlalıkları
bende üst zayıf kalça basen sıkıntı ciddi bir diyet ve spor başlıyorum

bizde seni çok özledik, daha doğrusu ben hepinizi özledim. ama yakında sizde beni özleyeceksiniz, kötü kötü planlarım var :jeyyar:

hoşbuldum canım
burada sizinle karşılıklı paylaşımlarda bulunmanın çok faydalı olacağına inanıyorum boşuna dememişler birlikten kuvvet doğar diye kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım..bu sıralar herkeste telaş var..pek yazamıyoruz ..duymasınlar şımarırlar ama bizim kızlar iyilerdir kı...

bizde seni çok özledik, daha doğrusu ben hepinizi özledim. ama yakında sizde beni özleyeceksiniz, kötü kötü planlarım var :jeyyar:

hayırdır ne karıştırıyon gene kocamı buldun kız...

arkadaslar sabah doktora gitim kotu grip olmusum ben ilac falan yazdi gozlerimi acamiyom kafam agriyo gozlerim daha sis haber verem dedim :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…