- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.141
hayırdır ne karıştırıyon gene kocamı buldun kız...
arkadaslar sabah doktora gitim kotu grip olmusum ben ilac falan yazdi gozlerimi acamiyom kafam agriyo gozlerim daha sis haber verem dedim :sinifsinif:
geçmiş olsun güzelim, ne gribi bu. dikkat et kendine canım :1hug:
hoşgeldin canım, zaten bütün güzel şeyler insana zarar verir:çok üzgünüm: çikolatadan tamamen kopman imkansız, biraz azaltmayı dene. yavaş yavaş.
pinal aramiza hosgeldin insallah ideal kilona kavusursun takimda
destinam bu sefer çok kararlıyım zayıflayacam inşallah sen 7 kilo vermişin ne kadar zamanda verdin bu gereksiz fazlalıkları
bende üst zayıf kalça basen sıkıntı ciddi bir diyet ve spor başlıyorum
arkadaslar sabah doktora gitim kotu grip olmusum ben ilac falan yazdi gozlerimi acamiyom kafam agriyo gozlerim daha sis haber verem dedim :sinifsinif:
slm destinam, inşallah ordasındır, gitmemişindir. ordasın demimafoldumben
günaydın hanımlar bugün diyet listem değişti.sabah bir dilim kepek ekmeğinin üzerine çikolata sürüp yedim,1 bardakta çay,yarımda greyfurt yenecekmiş yada yarım bardak greyfurt suyu ama şimdi nerden bulayım ben onu.bizim aşağıda meyve sucu vardı bakayım varsa ordan isteyeyim.
öğlen 1 kase ton balığı,bir dilim kızarmış ekmek(yerine kepek ekmek yiyorum ben),çay yada kahve,ben ton balığı yiyemiyorum onun yerine 3-4 dilim salam getirdim onu yiycem
akşamda 2 ince dilim herhangi bir çeşit et,1 kase bezelye,1 kase havuç yada pancar,1 küçük elma,1 kup dondurma var
canım hoşgeldin aramıza,valla benimde üst taraf ince,alt taraf maaşşallah.basen var baya.gerçi biraz küçüldü kilo verince ama dahada küçülmesi için şimdi bacak egzersizleri yapıyorum.yürüyüş yapıyorum.yoksa üst taraf iyice incelecek alt kalacak öylece.
canım sende olmasan bu takımın hali harap.öpüyorum seni.
gunaydın eee usarem kac kg verdıgını yazmamıssın okudum okudum hevesım ıcımde kaldı...
aynalar gunaydın canım aksam uyuyup kalmısım yıne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?