Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayırdır ne karıştırıyon gene kocamı buldun kız...

yok koca bulmadım. bilmem aniden işim çıkabilir, içime öyle doğuyor, bir süreliğine gelemeyebilirim, falımda öyle çıktı bu arada sen kahveyi seviyormuşsun fal bakmasınıda biliyormusun?

hoşgeldin canım, zaten bütün güzel şeyler insana zarar verir:çok üzgünüm: çikolatadan tamamen kopman imkansız, biraz azaltmayı dene. yavaş yavaş.

evet canım haklısın bütün güzel şeyler zararlı reklamlarda diyo ya bütün k'lar mı kadınlara karşı diye bende oradaki kadınlara karşı olmayan k ya başlayacam bakalım umarım faydasını görürüm düğünden önce 5 kilo vermiştim 1 ayda mısır gevreği+sınırsız meyve sebze ile zaten o dönemlerde koşuşturmacadan dolayı sporda yapılmış olunuyor zemuszemus

bak ben geldım gene kımse yok....nöbetcımız de terketmıs burayı sahıpsız kalmıs takım

kız emoş resmıne baktımda nıye gıttın evın taa uzagına kösede cekıldın anlamaıdm....cok guzel bır kadınmıssın...20 kg versen manken gıbı olursun...

pınal ben rejıme martta basladım gr gr verıyorum...sıkmıyorum kendımı...bende 3 ay ıcınde verıp ıncecık olmak ısterdım ama bogazımı tutamıyorum ve gerı gelıyor hemen...tatlıyı bende severım her gun evımde bulunur..aksamları yemekten sonra nıkotın nıyetıne yerım ama bır lokma....cıkolata sadece bıtter ye o da bır parca arkasından su ıc ve kapat buzdolabının kapagını..

eylulce cok gecmıs olsun tekrar...

bende yemek yıyorum ...bugun stepperımı cıkarıp koyucam ortaya bır dene dedıler cok faydası var dedıler deneyelım bakalım...

önce evı toplayım gece allah korusun hastalık var saglık varrr....

iyi aksmalar hayalet takimim benimopuyorumnanaktan bi bakem deidm kimse yok destinam haric tabi nasilsin destinam bende bu aksma spor imkansiz ayakta zor duruyorum inan bebsileri yatirmayi bekliyom yarim saatleri var daha:jeyyar: sonra bende yatacam bol limonlu cay icecem destinam ozeline msj atacam bak olurmu

günaydın hanımlar bugün diyet listem değişti.sabah bir dilim kepek ekmeğinin üzerine çikolata sürüp yedim,1 bardakta çay,yarımda greyfurt yenecekmiş yada yarım bardak greyfurt suyu ama şimdi nerden bulayım ben onu.bizim aşağıda meyve sucu vardı bakayım varsa ordan isteyeyim.
öğlen 1 kase ton balığı,bir dilim kızarmış ekmek(yerine kepek ekmek yiyorum ben),çay yada kahve,ben ton balığı yiyemiyorum onun yerine 3-4 dilim salam getirdim onu yiycem
akşamda 2 ince dilim herhangi bir çeşit et,1 kase bezelye,1 kase havuç yada pancar,1 küçük elma,1 kup dondurma var

destinam bu sefer çok kararlıyım zayıflayacam inşallah sen 7 kilo vermişin ne kadar zamanda verdin bu gereksiz fazlalıkları
bende üst zayıf kalça basen sıkıntı ciddi bir diyet ve spor başlıyorum

canım hoşgeldin aramıza,valla benimde üst taraf ince,alt taraf maaşşallah.basen var baya.gerçi biraz küçüldü kilo verince ama dahada küçülmesi için şimdi bacak egzersizleri yapıyorum.yürüyüş yapıyorum.yoksa üst taraf iyice incelecek alt kalacak öylece.

bu hafta iyisin güzelim, bu liste hiç diyet listesigibi değilcokacimcoook

bence şanslısınız. ben sizin tam tersinizim. üst kalın, basen, bacak yok bendemafoldumben baseni kapatmak daha kolay oluyor üst tarafı kamufle etmekten ve daha kadınsı. bide üst tarafta yağların birikmesi sağlık açısından daha zararlı, iç organların yağlanması. olayaya bide bu açıdan bakın. beterin beteri var :çok üzgünüm:

canım sende olmasan bu takımın hali harap.öpüyorum seni.

bende harap oluyorum ama.bundan sonra takıma alacağımız kişilerde aranan özellikler şöyle olsun lütfen.
1.bilgisayar manyağı olsun,
2.netin başından kalkmasın,
3.tek başına olsun,
4.asosyal olsun,
5.netten başka arkadaşı olmasın delikafadulden

gunaydın eee usarem kac kg verdıgını yazmamıssın okudum okudum hevesım ıcımde kaldı...

aynalar gunaydın canım aksam uyuyup kalmısım yıne...

destinam gelmiş günaydın güzelim, nasılsınkaydirigubbakcemile3
dünkü gibi beni görmeden gitme :gitme:

gunaydın eee usarem kac kg verdıgını yazmamıssın okudum okudum hevesım ıcımde kaldı...

aynalar gunaydın canım aksam uyuyup kalmısım yıne...

günaydın güzelim, bende uyumak istiyorum, gece uykum var, gözümü açamıyorum ama gidip uyumuyorum. sabah uykulu uyanıyorum, uyumam lazım ama uyuyamıyorum. eyvaahhhhh ben yine depresyona giriyorummmmmmafoldumben

bendede aynı sorun var sırtım ve kollarım kalın....en kolay bacaklardan gıdıyor...ve elma tıpıne gırıyorum ben bendede kalp rıskı cok fazla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…