- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.161
usarem gıttı sanırım
aslıcım sen kac yasındaydın guzelım?
neden sordum bılıyormusun sana burdan bırılerını ayarlasak mı acaba dedım kız....memur olsun hatta o da senın gıbı tayının kolay olurmu?
bu hafta iyisin güzelim, bu liste hiç diyet listesigibi değilcokacimcoook
bence şanslısınız. ben sizin tam tersinizim. üst kalın, basen, bacak yok bendemafoldumben baseni kapatmak daha kolay oluyor üst tarafı kamufle etmekten ve daha kadınsı. bide üst tarafta yağların birikmesi sağlık açısından daha zararlı, iç organların yağlanması. olayaya bide bu açıdan bakın. beterin beteri var :çok üzgünüm:
bende harap oluyorum ama.bundan sonra takıma alacağımız kişilerde aranan özellikler şöyle olsun lütfen.
1.bilgisayar manyağı olsun,
2.netin başından kalkmasın,
3.tek başına olsun,
4.asosyal olsun,
5.netten başka arkadaşı olmasın delikafadulden
gunaydın eee usarem kac kg verdıgını yazmamıssın okudum okudum hevesım ıcımde kaldı...
aynalar gunaydın canım aksam uyuyup kalmısım yıne...
Gunaaaaydııııııınnnnnn
ayyyy cok mutluyum kızlarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sabah tartıda 1 kılo eksık gordum:lepi:zemuszemuszemuszemus
cumaya kadar soylemeyeyım dedım ama duramadım ıstekaydirigubbakcemile3
bu saglık orucunu tam yapamasamda kılo verdım cok sukurzemuszemuszemuszemus
sızlerede tavsıye ederım kızlar bence bır deneyınopuyorumnanaktan ılk gun cok basım agrıdı ama artık gectı agrımıyorzemuszemuszemuszemus
cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne, bu arada kızın nasıl olduarkadaslar sabah doktora gitim kotu grip olmusum ben ilac falan yazdi gozlerimi acamiyom kafam agriyo gozlerim daha sis haber verem dedim :sinifsinif:
hıc boyle cıkolatalı, dondurmalı dıyet gormemıstım-tatlicadiarzu- cok guzelgünaydın hanımlar bugün diyet listem değişti.sabah bir dilim kepek ekmeğinin üzerine çikolata sürüp yedim,1 bardakta çay,yarımda greyfurt yenecekmiş yada yarım bardak greyfurt suyu ama şimdi nerden bulayım ben onu.bizim aşağıda meyve sucu vardı bakayım varsa ordan isteyeyim.
öğlen 1 kase ton balığı,bir dilim kızarmış ekmek(yerine kepek ekmek yiyorum ben),çay yada kahve,ben ton balığı yiyemiyorum onun yerine 3-4 dilim salam getirdim onu yiycem
akşamda 2 ince dilim herhangi bir çeşit et,1 kase bezelye,1 kase havuç yada pancar,1 küçük elma,1 kup dondurma var
cuma sabahı tartılıp bıze soylersen daha ıyı olur canımyerimsenibencanım ben doktora akşam iş çıkışı gidiyorumya o zaman tartıyorlar.ama ben evde tartıldım.dünden önceki gün 66,200 geldim.yani 800 gr falan gitmiş.ama yinede doktorun tartısına göre söyleyeyim.yani yarın net kilomu yazarım buraya
mıllı egıtım bakanının oglunu nerden bulcaz kız?
sıbel cok tebrıkler canım...cok sevındım ınan bır hafta daha yaparsan mezun olursun...ben dun aksam dayanamadım yedım öglene bende ton balıgı mı yesem dıyorum..
usarem sen ne kadar verdın
Gunaaaaydııııııınnnnnn
ayyyy cok mutluyum kızlarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sabah tartıda 1 kılo eksık gordum:lepi:zemuszemuszemuszemus
cumaya kadar soylemeyeyım dedım ama duramadım ıstekaydirigubbakcemile3
bu saglık orucunu tam yapamasamda kılo verdım cok sukurzemuszemuszemuszemus
sızlerede tavsıye ederım kızlar bence bır deneyınopuyorumnanaktan ılk gun cok basım agrıdı ama artık gectı agrımıyorzemuszemuszemuszemus
form cay varsa onuda ıcebılırsın canım ama bagırsaklar bosalmadan ac durması bıraz zor oluyor-tatlicadiarzu-gözün aydın olsun canım. ben şimdi sirkeli suyumu içiyorum. sağlık orucunda buda mide ve bağırsak boşaltma yöntemlerinden biriymiş. bende düşünüyorum bugün yapmayı ama bakalım.
karpuzun zaten %90 su caımya bu sağlık orucunda karpuzunda mı suyunu çıkaracağız:uhm:
boyum 1.65 ust tarafım zayıf sorun basenlerımde:sinifsinif:sibel senin boyun kaç
canım tebrik ederim.ama ben duramam öyle meyve suyuyla falan.benim diyet listem iyi olduğu halde habire tansiyonum düşüyor.başım dönüyor.bide senin yaptığın gibi yapsam düşer kalırım.allah sana kolaylık versin
cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne, bu arada kızın nasıl oldu
benım kucuk kızda cok kotu oksuruyor, gecen pazar pıknıge gıtmıstık cok esmıstı usudu heralde:jeyyar:
hıc boyle cıkolatalı, dondurmalı dıyet gormemıstım-tatlicadiarzu- cok guzel
canım bunları yıyerek kılo verırsen superrrr gercektenyerimseniben
cuma sabahı tartılıp bıze soylersen daha ıyı olur canımyerimseniben
saol canım, zaten temmuzun 2. haftasından sonra tatıle cıkcaz ozamana kadar burdayım zemuszemuszemuszemus
ozamana kadar ne kadar kılo verırsem kardır ınsallah 63ude gorururum:enbuyukkk::enbuyukkk:
valla böyle çikolatayla dondurmayla kilo verilirni bilmiyorum ama üç gün çikolata dondurma süper yani.tabi azar azar hepsinden tadımlık yani.dondurma bir gün yarım kup,bir gün bir kup falan işte.çikolatada bir tatlı kaşığı sabahları.aslında fındık ezmesiydi ama şimdi üç gün yapıcam bu diyeti yani 3 kaşık şey için almadım.ben yemeyince yiyen olmuyor öyle şeyleri.eşim zaten kuruyup gidecek.hiç arası yok öyle şeylerle.ahhh ah bende tam tersi.
tamam canım cuma günü evde tartılırım onu yazarım buraya
form cay varsa onuda ıcebılırsın canım ama bagırsaklar bosalmadan ac durması bıraz zor oluyor-tatlicadiarzu-
bende sabah ılık lımonlu su ıctım 2 bardak sonra 1 bardak cay ve 1 galeta
bırazdan plates yapcam ebru sallıylahihoyyyt
dun aksam 1 bucuk saat yurudum:lepi::lepi:
valla ben kocayıda kendime benzetirim. ikimizde gül gibi yuvarlanıp giderizsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?