- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.081
günaydın kızlar ben geldim, müdür bana izin verdi, cumaya kadar gitmeyecem okula hihoyyyt nasılsınız bakalım
kız nereye gıttın yemek yemeyemı gıttın yoksazemuszemus
sen buarada oncesı gıbı yedıklerını yazmıyorsun:jeyyar: gozumde kastı sanmasengözlerimebaksanab
ne oldu memlekette degıstın kızlmaz: lmaz:
kız yoksa bu haftadamı kılon aynıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sırf aynalara ınat yazıyorum :)))
öglen köfte ve domates yedım...
slm kızlar ben kk de çok yeniyim acilen zayıflamam gerekiyor aynaya baktığımda kendimi kötü hissediyorum masa başı bir işte çalıştığım için günümün büyük çoğunluğu oturarak hareketsiz geçiyor 10 kilo aldım ama veremiyorum çünkü şu tatlıyı hayatımdan çıkaramıyorum abartılı bir şekilde tatlı seviyorum ve yiyorum burda sizin aziminizi görünce hırslandım hep beraber sağlıklı bir şekilde zayıflarız inşallah
evet canım onu yazıyorum.usarem sen çarsambaları tartılıyorsun o kıloyu yazıyorsun dımı cuma ya?
biraz önce sizi aldattım, çok pişmanım, utanıyorum, yüzünüze bakamıyorum :kedi: ama napayım sizde beni ilgisiz bıraktınız, eskisi gibi ilgilenmiyorsunuz beni. bütün suç benim mi
hadi utanma ne yaptın söyle.lmaz:
hadı bakalım cuma gorecez senılülülülülülülülülülülülüsizin gibi sadece yediklerimi yazmaya gelirsem bu takım örümcek bağlar delikafadulden cuma bakacaz artık aynımıyım değilmiyim:uhm:
canım hosgeldın aramıza, bızım takımda bos yer var ıstersen burda bızımle duzenlı paylasımda bulun sonrada senı lısteye eklerız...opuyorumnanaktanslm kızlar ben kk de çok yeniyim acilen zayıflamam gerekiyor aynaya baktığımda kendimi kötü hissediyorum masa başı bir işte çalıştığım için günümün büyük çoğunluğu oturarak hareketsiz geçiyor 10 kilo aldım ama veremiyorum çünkü şu tatlıyı hayatımdan çıkaramıyorum abartılı bir şekilde tatlı seviyorum ve yiyorum burda sizin aziminizi görünce hırslandım hep beraber sağlıklı bir şekilde zayıflarız inşallah
ilgisiz kalan her kadın gibi, başka kollarda ilgi aradım :kedi: 7. takıma gidip yorum yazdım :tomato:
canım burayı bos bırakmadıgın surece ıstedıgın yere yazabılırsınopuyorumnanaktan
olmadı işte beni kıskanmayanın yanında benim işim olmazlmaz: ben annemin evine gidiyorum:çok üzgünüm:
aynalar senın evlenme zamanın gelmıs anacım kaprıslerını ancak kocalar ceker...hıh...
pınal hosgeldın...bende masa basındayım....sabah 8 aksam 6 oturmakla gecıyor...ve ınan verılıyor...vakıt buldukca bıze takıl ve paylasımda bulun ınan unutuyorsun herseyı..
sıbel hala yasıyorsun dımı bacım....varmı ıkı gundur bır ıncelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?