Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sibelcim ince bir dilim karpuz 70 kaloriymiş. sağlık orucunda 300 kaloriyi geçmeyecen bir günde. 3 dilim yesek 210 kalori başka bişey yemenen gerekiyor haberin olsun. otur şimdi kalori hesapla

:)

allah ıyılıgınızı versın kızlar...benımkıde zayıf hıc tatlı yemez cıkolata yemez...ekmek fazla tuketmez...sulu yemek yer genelde 1 tabak yer fazla yemez...ama sıgara ıcıyor...

sibelcim ince bir dilim karpuz 70 kaloriymiş. sağlık orucunda 300 kaloriyi geçmeyecen bir günde. 3 dilim yesek 210 kalori başka bişey yemenen gerekiyor haberin olsun. otur şimdi kalori hesapla

evet canım ama ben oyle ugrasamam hesaplamayla falanzemuszemus
dun 4 dılım yedım 280 kalorı yanızemuszemuszemuszemus

yok bacım yok adama üç gün yemek verme hiç acıktım demez.ama siğara içiyor eşim birazda ondan iştahı yok galiba.1,75 boyu 56,5 kilocuk.napayım baktım o kilo almıyor bari ben zayıflıyayım dedim.

:)

allah ıyılıgınızı versın kızlar...benımkıde zayıf hıc tatlı yemez cıkolata yemez...ekmek fazla tuketmez...sulu yemek yer genelde 1 tabak yer fazla yemez...ama sıgara ıcıyor...

ben kilolu olcam o zayıf olmaz öyle. valla ben kavga çıkartırdım, sen neden kilona dikkat ediyon, formunu korumaya çalışıyon söyle bakalım, neler karıştırıyon diyedelikafadulden

bende bir haftadır callanetics egzersizlerini yapıyorum.21 günde 1 bedene yakın incelme oluyormuş.hareketler biraz zorluyor ama yapmaya çalışıyorum.inşaallah biraz olsun vücudum şekillenir diye umuyorum.

canım ben nerden bulabilirimkaydirigubbakcemile2 bu egzersizleri

canım ben nerden bulabilirimkaydirigubbakcemile2 bu egzersizleri

canım bak spor ve egzersiz bölümünde var açılmış bir topik oradaki arkadaşlar isteyene linkleri yolluyorlar.ben yollayamıyorum çünkü bizim nette sınırlama var.onların verdiği link burdan açılmıyor.bende evde indirdim hareketleri o topiğe gir yardımcı olurlar.

meraba kızlar nasılsınız ben yeni gelebildim işe bu sabah 6 lı rakamları görmeye başladım nihayet büyü bozuldu galiba

emoş çok mu meşgulsün bir iki satır bişey yaz kızkaydirigubbakcemile3

canım evet arada merak ettim girdimde ...akşam üzeri burdayım nasipseopuyorumnanaktan

valla doğru söylüyorsun zaten benim adam halinden memnun.ama siğaradan bunlar kilo almıyor bence.ah bir bıraksalar o zıkkımı.

yok anam ben yılalardır içiyom
hatta bi ara günde 2 paket..şimdi günde yarımdan fazla hiç alakası yok..iştah falan kesmiyo:1no2:

meraba kızlar nasılsınız ben yeni gelebildim işe bu sabah 6 lı rakamları görmeye başladım nihayet büyü bozuldu galiba

kaydirigubbakcemile5.çok sevindimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…