- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.181
sibelcim ince bir dilim karpuz 70 kaloriymiş. sağlık orucunda 300 kaloriyi geçmeyecen bir günde. 3 dilim yesek 210 kalori başka bişey yemenen gerekiyor haberin olsun. otur şimdi kalori hesapla
yok bacım yok adama üç gün yemek verme hiç acıktım demez.ama siğara içiyor eşim birazda ondan iştahı yok galiba.1,75 boyu 56,5 kilocuk.napayım baktım o kilo almıyor bari ben zayıflıyayım dedim.
:)
allah ıyılıgınızı versın kızlar...benımkıde zayıf hıc tatlı yemez cıkolata yemez...ekmek fazla tuketmez...sulu yemek yer genelde 1 tabak yer fazla yemez...ama sıgara ıcıyor...
evet canım ama ben oyle ugrasamam hesaplamayla falanzemuszemus
dun 4 dılım yedım 280 kalorı yanızemuszemuszemuszemus
bende bir haftadır callanetics egzersizlerini yapıyorum.21 günde 1 bedene yakın incelme oluyormuş.hareketler biraz zorluyor ama yapmaya çalışıyorum.inşaallah biraz olsun vücudum şekillenir diye umuyorum.
hahahaa valla aslı ne ıstersen yap kılo almıyorlar en guzelı sen kafadan kılolu bırını alcan guzelım...
canım ben nerden bulabilirimkaydirigubbakcemile2 bu egzersizleri
hahahaa valla aslı ne ıstersen yap kılo almıyorlar en guzelı sen kafadan kılolu bırını alcan guzelım...
Callanetics Egzersizleri - Sayfa 16 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
aynalarcım burdan egzersizle ilgili bölüme bakabilirsin.
meraba kızlar nasılsınız ben yeni gelebildim işe bu sabah 6 lı rakamları görmeye başladım nihayet büyü bozuldu galiba
ühüüüüüüüüüüü kendımden utanıyorummmmmmm bende 6 lı rakamları görmek ıstıyorummmmm
emoş çok mu meşgulsün bir iki satır bişey yaz kızkaydirigubbakcemile3
valla doğru söylüyorsun zaten benim adam halinden memnun.ama siğaradan bunlar kilo almıyor bence.ah bir bıraksalar o zıkkımı.
meraba kızlar nasılsınız ben yeni gelebildim işe bu sabah 6 lı rakamları görmeye başladım nihayet büyü bozuldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?