- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.221
yok kız aşkı geçtik, ayrılık acısı çekiyorum ben şimdi :kedi:delikafadulden
ay canım benım ayrıldın demek sevdıgındenopuyorumnanaktanyok kız aşkı geçtik, ayrılık acısı çekiyorum ben şimdi :kedi:delikafadulden
anladım anladım ben senıde nasıl yardım edıyım sana kızzzopuyorumnanaktanderdimi anlamışsın ama bi yardım ediyim demek yok. işte arkadaşını doğru seçmek gerekiyormuş :roflol:
evet kız mıdem almadı dogrusuyerimsenibensibelcim meraba canım tabi miden alıştı kaçgündür hafif şeyler meyve falan o yüzden fıstık ağır geldi herhalde bu iyi bişi bence
emoş ben geldim, gitme beni bırakma:gitme:
kız ne var ne yok bizim kızlarda ...ben ara ara giriyom...zaten kafamda yorgun okuduklarımı bile unutuyom....:uhm:
acıktım da biraz 1 galeta vardı onu yiyom şimdi üstünede su içcem şişsin diyekaydirigubbakcemile3
dün gece 2 ye kadar davetiye listesi yaptık...yarın büyük ihtimal zarflarına yazacagız..
hafta sonu burada kilim festivali var..ben cumartesi yine nöbetteyim ama...ondan sonra izinliyim...pazartesiden itibaren davetiyeler dagılacak...yemek için eksikler alıncak...cuma yada çocukların odası süslencek .belki perşembe süsleriz..cumartesi de:teytey:nasipse:teyteyynaycaz..umarım...:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?