Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sibelcim meraba canım tabi miden alıştı kaçgündür hafif şeyler meyve falan o yüzden fıstık ağır geldi herhalde bu iyi bişi bence

nazco benim için sorun olmaz paylaşabilirsin aynalar adı geçtikten sonra. arkadaşım demişti benim bir videomu paylaşmışlar ama adımın geçtiği yeri çıkarmışlar şimdi onu bulcam

yok kız aşkı geçtik, ayrılık acısı çekiyorum ben şimdi :kedi:delikafadulden
ay canım benım ayrıldın demek sevdıgındenopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun, baska adammı yok sankıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
derdimi anlamışsın ama bi yardım ediyim demek yok. işte arkadaşını doğru seçmek gerekiyormuş :roflol:
anladım anladım ben senıde nasıl yardım edıyım sana kızzzopuyorumnanaktan
memleketındesın zaten senı goren nasıl olsa gelır, kısmetını bekle hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sibelcim meraba canım tabi miden alıştı kaçgündür hafif şeyler meyve falan o yüzden fıstık ağır geldi herhalde bu iyi bişi bence
evet kız mıdem almadı dogrusuyerimseniben
yedıgımede pısman oldum ama ıs ısten gectı yedık bır kerekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugün buranın pazarıydı..çarşıda 1 saatte gördügüm 6 kişi çok zayıflamışın dedizemuszemus...
hastanede de aynı yanıma gelip söyledilerzemuszemus..bayanlarda erkeklerde..
kısa zamanda çok vermişin dediler:sm_confused:..
ya benim 3 aydır anam agladı kafamçokkarıştıkimsenin haberi olmadı..
şimdi gram gram veriyom çok zayıflamışın diyola:uhm:

bugünkü raporum:
sabah:5 adet kayısı
1 galeta ,salatalık ,domates,peynir..
ögle: yok vaktim olmadı..yemek yerine 250 kalorilik dondurma..
sonra bide 1çay bardagı kadar yine dondurma
akşam :karnı yarık vardı almadım.sevmem
2 yemek kaşıgı pirinç pilavı
1 kase cacık
acıkırsam salatalık domates var ama galeta da yiyebilirim..CADIARZU

bugün sabah yarım simit bir dilim peynir
öğle bir avuç leblebi
ara 4 form çubuk bisküvi 1 pikolata yedim
akşam sadece salatalık ve karpuz yemeyi düşünüyorum

kız ne var ne yok bizim kızlarda ...ben ara ara giriyom...zaten kafamda yorgun okuduklarımı bile unutuyom....:uhm:

acıktım da biraz 1 galeta vardı onu yiyom şimdi üstünede su içcem şişsin diyekaydirigubbakcemile3

kız ne var ne yok bizim kızlarda ...ben ara ara giriyom...zaten kafamda yorgun okuduklarımı bile unutuyom....:uhm:

slm güzelim ne olsun hepsi iyiler maşallah
usareme doktor bir diyet listesi vermiş yemede yanında yat.dondurma, çikolata hepsi var. bütün diyetler böyle olsa keşke a.s
sibel bir kilo vermiş sağlık orucuyla kaçamak yaptığı halde :jeyyar:
ben kötüyüm, depresyona girdim.:1no2:

dün gece 2 ye kadar davetiye listesi yaptık...yarın büyük ihtimal zarflarına yazacagız..
hafta sonu burada kilim festivali var..ben cumartesi yine nöbetteyim ama...ondan sonra izinliyim...pazartesiden itibaren davetiyeler dagılacak...yemek için eksikler alıncak...cuma yada çocukların odası süslencek .belki perşembe süsleriz..cumartesi de:teytey:nasipse:teyteyynaycaz..umarım...:teytey:

kız benim içinde oyna. bende oynamak istiyorum 31 temmuzda kuzenin düğünü var zayıflamam lazım. en kötü ihtimal 69-68 olmalıyım. fazlası kurtarmaz beni. bu sağlık orucuyla bir ayda 20 kilo verebilir miyim sence. sağlıksız deme bende biliyorum delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…