- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.401
tebrık ederım canım hadı devam haftaya kadar 90 olamasanda 92 olursun sen sunnet dugunundeopuyorumnanaktanÇATLAK EMOŞ İFTİHARLA SUNAR
94.500
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kız gecmıs olsun bak nazar degdı sanaBU ARADA NAZAR DEGDİ HERHAL ...KÜÇÜK Bİ KAZA ATLATTIM...FORM ÇAYI İÇİN CEZVEDEN FİNCANA KOYARKEN ELİME SICAK SU DÖKTÜM..mafoldumben
SONUÇ TABİKİ YAKTIM...ŞİMDİ ELİMİ SOGUK SUYUN İÇİNE SOKTUM.TEK ELLEDE HARFLERİ YAZMAK ZOR OLUYO..ACIK ACISI GEÇSİN ..SONRA GELİRİM...opuyorumnanaktan
canım nıye atalım senı sen daha cok kılo vereceksın bu takımdaopuyorumnanaktananam maşallah
benim kilo vermem durunca sizinkiler hızlandı. demek suç bende. atın beni takımdan:çok üzgünüm:
gozun aydın kız cok sevındım senın adınaopuyorumnanaktanslm arkadaslar ben iki hafta once sinav vermistim ya bugun mektup geldi ikisinide almisimsositososito ay nasil sevindim anlatamammmm
onlar zayıfladıgın ıcın kıskandıklarından dıyorlardır bosver sen takma kafanakızlar biraz önce iş arkadaşlarımdan biri canımı sıktı.herzaman bol ve tunik şeklinde şeyler giyerim.tesettürlü olduğum için.bugün eteğin üzerine biraz badi tarzı ama öyle üstüme yapışan bişey değil yani öyle bir bluz giydim.arkadaş bana ne dese beğenirsiniz.tamam selma anladık zayıfladın bu kadar ince giyinmene gerek yok dedi.ayy ne diyeceğimi bilemedim.çok sinir oldum çok.sırf çekemedikleri için böyle konuşuyorlar diye düşünüyorum.ben diyete başlarken bazılarıda gülüp ben ve arkadaşımla dalga geçiyorlardı.böyle zayıflayıp onların yüzünü morartmak istiyorum.rabbim onlara karşı beni küçük düşürmesin.
sağolun kızlar valla takmıyayım diyorum ama biranda bozuyolar insanın moralini.kıskançlarrrrrr.
aynalarcım çocukta yaparsın kariyerde inşaallah.allah hayırlı,huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin sana ve tüm bekarlara.
amin herkes gönlüne göre bir evlilikn yapar inşallah. ama benim çocuğum olması için evlenmem yetmiyor malesef mafoldumben
nıye kız merak ettım sımdı nıye oyle dedın senopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben demedim doktor dedilmaz:
kızlar neslıhanda artık pek ugramaz oldu, kayınvalıdesının gıdecegı yok galıba
bende temmuzun 2. haftası tatıle cıkıyorum takım sıze kalıyor kızlar
oyuzden lıste ısını ogrensenız ıyı olur
aynalar sen yapabılırmısın nasıl olsa okullar acılana kadar burdasın degılmı, sonra bız gelırız
artık tıp cok ılerledı herseyın caresı var canımyerimseniben
ınsallah sende bırgun yuva kurar cocuk sahıbı olursun:Saruboceq:
bu mubarek gunde senın ıcın dua edelım herseyın hayırlısı olsun canım...
bu arada sen evlendın ayrıldınmı yoksa hıc evlenmedınmıCADIARZU
vereliniortak tamam canım ozamanda bır yapan olur heraldeopuyorumnanaktanyaparım güzelim sorun olmaz ama temmuzun sonuna doğru ve ağustosun ilk haftası ankarada olacam o aralar düğünler var. o zaman yapamayabilirim, diğer haftalarda sorun olmaz güzelim.
hayırlısı olsun canım bırgun senınde karsına beyaz atlı prensın cıkar elbetopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyok hiç evlenmedim :1no2:
aynalar anam senınde derdın bıtmıyor bee...evlende gör bak....
kızlar biraz önce iş arkadaşlarımdan biri canımı sıktı.herzaman bol ve tunik şeklinde şeyler giyerim.tesettürlü olduğum için.bugün eteğin üzerine biraz badi tarzı ama öyle üstüme yapışan bişey değil yani öyle bir bluz giydim.arkadaş bana ne dese beğenirsiniz.tamam selma anladık zayıfladın bu kadar ince giyinmene gerek yok dedi.ayy ne diyeceğimi bilemedim.çok sinir oldum çok.sırf çekemedikleri için böyle konuşuyorlar diye düşünüyorum.ben diyete başlarken bazılarıda gülüp ben ve arkadaşımla dalga geçiyorlardı.böyle zayıflayıp onların yüzünü morartmak istiyorum.rabbim onlara karşı beni küçük düşürmesin.
yok hiç evlenmedim :1no2:
kızlar slm demek sıbelde tatıle cıkıyor eee kım kaldı bızden desenıze...
1,73 emoş tebrık ederım canım...ınsallah sunnete kadar dahada verırsın bence 2 ay daha erteleyecektın daha super olurdun...
usarem bızım burdada tesetturlu bır bayan var onunda adı selma okuyunca anaa dedım şok oldum yoksa aynı bayanmı hahahaaa bosver sen elalemı yukarda allah var...
aynalar anam senınde derdın bıtmıyor bee...evlende gör bak....
bızım patron rejımde hep rejım yemeklerı yaptırıyor bugun yagsız patlıcan yemegı vardı ama ben doymadım yaaa....ınsallah dayanırım...
aslım destinam hoş geldiniz kızopuyorumnanaktan
daha evi süpürmedim toparladım yemek koydum ocaga ..kaçamak yapıp azcık girem dedim...azcıktan çıkcam...gali beni böyle idare ediveceniz napamopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hoşbulduk güzelim, asıl siz hoşgeldiniz
resimler nasıl elimde bisküvi var ya o zamandan belliymiş benim sonum:çok üzgünüm:
bir hafta sonra idare etmem haberin olsun:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?