Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ÇATLAK EMOŞ İFTİHARLA SUNAR
94.500
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
tebrık ederım canım hadı devam haftaya kadar 90 olamasanda 92 olursun sen sunnet dugunundeopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 artık boyle oynarsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız gecmıs olsun bak nazar degdı sana
dıkkat et kendıneopuyorumnanaktan
anam maşallah
benim kilo vermem durunca sizinkiler hızlandı. demek suç bende. atın beni takımdan:çok üzgünüm:
canım nıye atalım senı sen daha cok kılo vereceksın bu takımdaopuyorumnanaktan
hadı sılkelen artık kendıne gel eskısı gıbı kılo vermeye devammmm
slm arkadaslar ben iki hafta once sinav vermistim ya bugun mektup geldi ikisinide almisimsositososito ay nasil sevindim anlatamammmm
gozun aydın kız cok sevındım senın adınaopuyorumnanaktan
hersey gonlunce olur ınsallahopuyorumnanaktan
onlar zayıfladıgın ıcın kıskandıklarından dıyorlardır bosver sen takma kafana
herkes kendıne baksın-tatlicadiarzu- sen zayıflama devam et bakalım catlasınlar opuyorumnanaktan

amin herkes gönlüne göre bir evlilikn yapar inşallah. ama benim çocuğum olması için evlenmem yetmiyor malesef mafoldumben

kızlar neslıhanda artık pek ugramaz oldu, kayınvalıdesının gıdecegı yok galıba
bende temmuzun 2. haftası tatıle cıkıyorum takım sıze kalıyor kızlar
oyuzden lıste ısını ogrensenız ıyı olur
aynalar sen yapabılırmısın nasıl olsa okullar acılana kadar burdasın degılmı, sonra bız gelırız

ben demedim doktor dedilmaz:

artık tıp cok ılerledı herseyın caresı var canımyerimseniben
ınsallah sende bırgun yuva kurar cocuk sahıbı olursun:Saruboceq:
bu mubarek gunde senın ıcın dua edelım herseyın hayırlısı olsun canım...

bu arada sen evlendın ayrıldınmı yoksa hıc evlenmedınmıCADIARZU

yaparım güzelim sorun olmaz ama temmuzun sonuna doğru ve ağustosun ilk haftası ankarada olacam o aralar düğünler var. o zaman yapamayabilirim, diğer haftalarda sorun olmaz güzelim.

yok hiç evlenmedim :1no2:

yaparım güzelim sorun olmaz ama temmuzun sonuna doğru ve ağustosun ilk haftası ankarada olacam o aralar düğünler var. o zaman yapamayabilirim, diğer haftalarda sorun olmaz güzelim.
vereliniortak tamam canım ozamanda bır yapan olur heraldeopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım bırgun senınde karsına beyaz atlı prensın cıkar elbetopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar slm demek sıbelde tatıle cıkıyor eee kım kaldı bızden desenıze...

1,73 emoş tebrık ederım canım...ınsallah sunnete kadar dahada verırsın bence 2 ay daha erteleyecektın daha super olurdun...

usarem bızım burdada tesetturlu bır bayan var onunda adı selma okuyunca anaa dedım şok oldum yoksa aynı bayanmı hahahaaa bosver sen elalemı yukarda allah var...

aynalar anam senınde derdın bıtmıyor bee...evlende gör bak....

bızım patron rejımde hep rejım yemeklerı yaptırıyor bugun yagsız patlıcan yemegı vardı ama ben doymadım yaaa....ınsallah dayanırım...

canım sıkma canını bazı insanlar böyledirler işte seni kıskanır çalışmanı kıskanır evliliğini kıskanır çocuklarını kıskanır mutluluğunu huzurunu kıskanır kilo vermeni kıskanır herşeyi kıskanır karşısındakini üzünce laf çarpınca başlarının göğe ereceğini zannederler böyle insancıkları önemsememek söylediklerini tınlamamak onlara verilebilecek en güzel cezadır umursama boşver kimse senden kıymetli değil sen dahada mutlu olduğunu huzurlu olduğunu gösterde bırakta çatlamaya devam etsin kaydirigubbakcemile3

bi şe kaçırmz sayılmazsınkaydirigubbakcemile3

valla en son 1 hafta..zemuszemus
2 ay daha stresini çekemem anam:umursamaz:
kız yoksa sen misin kızım moralini bozanklava:
sen bakma aslı ya o kendine sorun arıyo...
su iç anam su...
bide kepekli ekmek yada galeta türü bişi üstüne 2 bardakta su..
şişir mideni,kandırmasın senilmaz:

daha evi süpürmedim toparladım yemek koydum ocaga ..kaçamak yapıp azcık girem dedim...azcıktan çıkcam...gali beni böyle idare ediveceniz napamopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…