Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mesaj sayilari
Nhtylz :29
Diddah :6
Nazarenko :0
Fulias :14
Rengarenknesli: 35+
irem093 :9
Ada81 :6

Emirse34 :16
Fairy tale: 5
Cikolatadelisi: 18

Herkese merhaba kızlar 24 yaşındayım 59 kiloyum boyum 1.59 1 sene öncesinde 67 kilodan 58 e düştüm ve kilom 1 senedir 58-59 arası üniversite sondayım azimliyim hedefim 48 kilo
nurcum hoşgeldin bende takım kaptanı neslihan. meleklerim hala tatilden dönemediler, ama burada olanlarla tanışır kaynaşırsın. bende 38 yaşında 2 çocuklu bir anneyim. gene tanışırız. azmin daim olsun
şimdi ilk sayfa kurallarımızı oku ve kabul beyanı yap oldumu
hergun duzenli menu paylaşımı yapıyoruz
zamanla alışırsın

tamam ablacım teşekkür ederim yardımın için

nur cum evlimisin,çalışıyormusun,çocuk filan varmı tatlım. birde kilonu kendi çabanlamı verdin. daha önce bizim takımlarda yarıştınmı

nur cum evlimisin,çalışıyormusun,çocuk filan varmı tatlım. birde kilonu kendi çabanlamı verdin. daha önce bizim takımlarda yarıştınmı
evli değilim sözlüyüm üniversite sondayım çalışmıyorum ablacım. kilomu diyetisyene gitmiştim bana 1600 kalorilik bir diyet vermişti ona da uydum bir kaç diyet kitabı aldım en sonunda dr. ayça kaya diyetini araştırdım ve o diyet gerçekten çok sağlıklı bu şekilde verdim. Yalnız sporla da destekliycem artık yürüyüş mekik yapıcam. Daha önce sizin takımlarınzla hiç yarışmadım abla

Hosgeldin canim 5333 diyetimi yaptin bi arkadasta bu diyetle 20kilo vermisti

Kaptan bisey sorucam simdi ben aromali su iciyorum bigun kiraz sapiyla bigun limon nane salatalikla bigunde limon nane tarcinla yapiyorum sence gunde ne kadar icmeyilim 1 litre yetermi yoksa 2litrede icebilirmiyim

bildiğim kadarıyla doktor ayçada glisemik indekse önem veren yelik takipçisi bir doktordu.
zaten glisemik indeks diyeti yapılması gereken sağlıklı bir yol. bende karatay hocanın ve ahmet aydın hocanın izinden gidiyorum. bilirsin okumadınsa sana linkte vereyim karatay kitabınıda oku. temeli aynı sağlıklı gıdalarla ve glisemik indeksi düşük gıdalarla yaşam boyu sağlık ve fitlik.
hadi bakalım menuleri merak ettim

Sagol kaptanim bidik ve buyukler iyiler ama istanbul cok sicak disari ciksak bi dert cikmasak bi dert okullarin acilmasini dort gozle bekliyoruz valla
vallahi sorma

Kaptan bisey sorucam simdi ben aromali su iciyorum bigun kiraz sapiyla bigun limon nane salatalikla bigunde limon nane tarcinla yapiyorum sence gunde ne kadar icmeyilim 1 litre yetermi yoksa 2litrede icebilirmiyim
canım bunlar suyu alkali yapmak için konuyor zaten alkali suyu herdaim tuketebilirsin ölçüsü yok

Oyle mi bi bakayim bende ona zira zor durumdayim kilo vermem lazim yoksa kaptan beni takimdan kovacak
kovamamda cezaların kapıda :))))
agustosta paylaşım alanı sırlaması sende mesela bize verilmiş ceza varya

Ay o ne kaptanim

Gozunu sevim kaptanim ben o isi beceremem istersen 1 ay listeyi paylasim alanina ben tasim ama bunu yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…