- 24 Nisan 2015
- 57
- 63
- 3
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.561
Oyle mi bi bakayim bende ona zira zor durumdayim kilo vermem lazim yoksa kaptan beni takimdan kovacak
linkini verirseniz okurum tabikidebildiğim kadarıyla doktor ayçada glisemik indekse önem veren yelik takipçisi bir doktordu.
zaten glisemik indeks diyeti yapılması gereken sağlıklı bir yol. bende karatay hocanın ve ahmet aydın hocanın izinden gidiyorum. bilirsin okumadınsa sana linkte vereyim karatay kitabınıda oku. temeli aynı sağlıklı gıdalarla ve glisemik indeksi düşük gıdalarla yaşam boyu sağlık ve fitlik.
hadi bakalım menuleri merak ettim
vallahi sorma
canım bunlar suyu alkali yapmak için konuyor zaten alkali suyu herdaim tuketebilirsin ölçüsü yok
kovamamda cezaların kapıda :))))
agustosta paylaşım alanı sırlaması sende mesela bize verilmiş ceza varya
linkini verirseniz okurum tabikide
menülerimi paylaşıcam birazdan
nur cum akşam tum menunu sporunu yazacaksın kuzum toplu halde yani kısa bir gun sonu raporusabah 09,00: bir bardak oda sıcaklığında su
11,00: kahvaltı; 4 dilim domates 2 parmak beyaz peynir 1 bardak şekersiz çay hindi füme 2 dilim, 1 dilimde çavdar ekmeği
şimdide atkuruğu çayı içiyorum tarçınlı ve karanfilli
tamamdır ablacımnur cum akşam tum menunu sporunu yazacaksın kuzum toplu halde yani kısa bir gun sonu raporu
Ay o ne kaptanim
Gozunu sevim kaptanim ben o isi beceremem istersen 1 ay listeyi paylasim alanina ben tasim ama bunu yapamam
Hatta istersen hep ben tasim ama bunu yapmim noolluuuuuuuuuuuurrrrr
Hadi ben yemek yapmaya kactim
himmm kolay gorunuyooy yelizim ne güldümm
gözünümü korkuttum ama yapacağın şey hani paylaşım alanında takımlar sıralı liste paylaşıyor 8 e kadar, işte onu alıp
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-109#post-41891113
bu alanda derecelendiriyorsun misal dun swett yaptı bak bişisi yokki.korkma yaparız beraber yerim senin heyecanını ben eridi yağlar gördünmü
Menun cok guzel canim. Spor yapabiliyormusun neler yapiyorsun meselaHerkese iyiakşamlar
sabah 09,00: bir bardak oda sıcaklığında su
11,00: kahvaltı; 4 dilim domates 2 parmak beyaz peynir 1 bardak şekersiz çay hindi füme 2 dilim, 1 dilimde çavdar ekmeği
şimdide atkuruğu çayı içiyorum tarçınlı ve karanfilli
14.00: da yağsız milkshake az vanilyalı
19.00: tavuklu bol yeşillikli az mısırlı salata sos için nar ekşisi limon ve zeytinyağı kullandım yanında ayran içtim.
sporda 45 dklık yürüyüş yaptım 16.00 da hafif tempolu
Menun dengeli yelizcim. Bulguru aksama biraksan ceza geliyorduBugunku menum
Sabah
2 dilim tb ekmegi
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Ev yapimi seftalili icetea
Ogle
5 kasik bulgur pilavi
Ayran
Ara
Yarim armut
15 kiraz
Aksam
5 kofte
Bol salata
Ayran
Spor
Yok
Su(tarcin limon ve naneli)
2.5 litre
Ayyy tesekkur ederım kaptanımm sayendeeTakım İçi İlk 3
-Fulias -- % 2,60
-Emirse34 --- %1.74
- KOCAMAN BİR HİÇ
Tebrikler FULYA VE SEREN
Spor olarak yarın 30 günlük mekik ve skuat programları var ya ona başlıycam. Ve artık yürüşü sabah akşama çıkarmayı planlıyorum bakalım yarın dayancakmıyım ona şimdiden böyle suyumu 1.5 lt içtim aslında daha fazla içmem gerek.Menun cok guzel canim. Spor yapabiliyormusun neler yapiyorsun mesela
canım bişey sorabilirmiyim kaç kilodan kaça düştünBugun cok yogundum yazamadımm, halen devam edıyo ozellıkle sabahları resmen hıcbısey gormek ıstemıyorum turk kahvesız yapamayan ben kahve kokusuna bıle tahammul edemıyorum. Bugun sabah kahvaltı da bır bardak çay ıcıp bıraz domates yedım, oglen bır tane ıclı kofte yagsız, ve salata yedım, akşam dışarıdaydık ve oglen erken yedıgım ıcın cok acıktım, tavuklu peynırlı lavaş gıbı bışeu yedım tam anlatamadım ama , zaten mini olarak ıstedım. Su 3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?