- 2 Temmuz 2015
- 424
- 662
- 18
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.621
Hosgeldin tatilci oynakbasiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Tatilci Oynakbaşı geldiiii
Tatilimiz bitti ve 2 saat evvel evimize geri döndük
Acıkçası şu bir hafta okadar güzel geçti ki dönmek bile istemedim evime
Akçay felaket sıcaktı ama nem hiç olmadığı için rahatsızlık vermedi şükür ama yinede eşim biraz etkilendi sıcaklardan ( öğlende pek bir yere cıkmadığımız halde hatta halamlar bu iyice kılçık seneye sen eşini bırak çocukları kap gel hem gelmişken dahada uzun kalırsın dediler)
Allah razı olsun çok hoş vakit geçirdim ve kavga dövüş zorla 2 - 3 kere bulaşık yıkamama izin verdilerDevamlı sen tatile geldin otur, git gez denizine gir diyip durdular
Gerçekten çok iyi geldi
Dönüşte eşimin kuzenide bizimle geldi hatta yarın bir sınavı var o sınavdan sonra 1 günlüğüne Bursaya gidip sonra 1 hafta bizde kalacak
Artık bir kaç gün kendimi toparlamam için yeterli sanırım ( çamaşır ve temizlik ) ondan sonra sıkı bir program hazırlıyorum kendime ve kızıma
Tatilde fazla kaçırmadım ama ne alemdeyim bilmiyorum acıkcası ( yarın sabah dananın kuyruğu kopar
ondan sonra hemen bir 5 de 5 yapıp sonrada karatayımsı beslenmeme dönüyorum Allahın izniyle)
Oh afiyet olsunSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Şükür kavuşturana
Tatildönüşü olunca bugün doğal olarak çok işim vardı
Öğleden sonra biraz Anneme ve KVye uğradık sonrada 18:30 gibi eve geldim ve direk mutfağa giriştimHem akşamlık yemek hazırladım hemde Akçaydan gelirken bir köylüden aldığım 1 kasa Domatesi doğrayıp konservelik hazırladım ( arada tabiki yemeğimi yedim )
Tam 16 kg Domatesi soyup doğradım ve kaynattım
Şimdi yeni işim bitti ama bende bittim
Kışlık domateslerim hazır çok şükür
Tam 16 kavanoz domatesim kış için hazır hemde en organiğinden
Ruveydacigim hayirli olsun canim evinede dondunmuBen geldiiiim. Nisanli olarak
Nasilsiniz?
Uzun zamandir tartilmiyorum. Yarin sabah bi tartilayim bakalim. Ozledim burada olmayi ve sizleri
Tesekkur ederiimRuveydacigim hayirli olsun canim evinede dondunmu
Evet ablacım başladım. Yalnız bugün tutmadın arkadaşımla görüşeceğim diye pek sağlıklı beslenemedim haliyle ama oruç kilo açısından yediklerimi dengelememde yardımcı oluyor
iremcim nerden çıkardın kuzum bunu. beni hiçbiriniz üzmüyorsonuz, tam tersine birbirimize yoldaşısız bunu böle düşünelim oldumuNeslihan ablacım ben seni üzüyor muyum
Ablacım Allah şifa versin kolay ağrısız atlatırsınız inşallah
maşallah sanaKızlarrrrrrrr yine nerelere kayboldunuz
Gecenin son keyif kahvesini yapıyor kızımda banabir yandanda pattislerim haşlanıyor
Yarın ne güzel yan gel Osman yatarım diyordum ama gündüz kızkardeşim Kahve içmeye gelecekmiş akşamda eşimin amcası maç izlemeye gelecekmiş
Tabi sabahtan mecbur eşimin yengesinide arayıp nezaket icabı Yenge senide çaya bekliyorum demek zorundayım yoksa alınırgerçi eşim Amcam Yengemle gelmez dedi ama davet bekler o şimdi biliyorum huyunu
sağol canıım ağrılı geçti baya bi anlatırım az sonraiyi akşamlar kızlar bugün çok mutlu uyandım sabah tartıldım 58.9 kilom yani 59.9 dan düştüm totalde 2 günde 1 kilo
sabah: 1 yumurtalı fırında çavdar ekmeği domatesli üstü 1 dilim yedim. çay içmedim 2 elmadan elma suyu içtim 1 tanede hindi füme salam yedim.
öğlen: activia yoğurt yedim
akşam: ton balıklı salata bol limonlu yedim 2lt su içtim
sporda 25dklık yürüyüş yaptım ve bayağı ter attım
şimdilik bukadar canlarımmm
menun guzel. cansucum döndunmu, ve pazar sabah tartılıp bildirecektin bildirdin benmi kaçırdım kuzum. acilen kilo bildiremen gerekiyor değilse deneme suren 1 hafta daha uzayacak bu durumdaSabah 10.00
3 ceviz
1 bardak yy süt
1 kırmızı biber
2 yeşil zeytin
Öğlen 14.00
2 kase kabak cacığı yarımdilim ekmek
Akşam 21.00 ( dışardaydım o yüzden geç oldu)
1 kase kabak cacığj ve patates kavurması bir tabak bol acılıydı dilim uyuştu o derece :)
Spor alışveriş merkezi gezidim :) ve biraz basket oynadım
oy ruveydam nişanlandın demek çok tebrik ederim darısı duğune kuzum.Ben geldiiiim. Nisanli olarak
Nasilsiniz?
Uzun zamandir tartilmiyorum. Yarin sabah bi tartilayim bakalim. Ozledim burada olmayi ve sizleri
Hosgeldin tatilci oynakbasi
Bi ben kaldim su topikte tatil yapmayan valla
Kaptan gecmis olsun kizin nasil oldu
Günaydın beybisilerrr.
Ben bir türlü gelemedim çünkü bilgisayarlarımın başına gelenler hiç hayra alamet değil.
Dün sabah daha ofiste kahvaltı ederken burnuma bir kokular geldi yanık kokusu. Klimadan mı geliyor diye kafamı bir çevirdim yanım duman içindeee bastım çığlığı yanıyoruz diye. Benim bilgisayardan geliyor. Şirket şöförümüz koştu geldi bütün kabloları çekti öfff nasıl korktuk anlatamam. Ofiste tek olsaydım yada masamda olmasaydım görmeseydim ne olacaktı acaba. Neyse 1 haftada 3. bilgisayar değişimim. Bu da çok kötü durumda. Ama benimki gelene kadar idare edicem.
Kaptanım geçmiş olsun. Son durum nedir?
Cuma, pazar, pazartesi 2 şer saat sporumu yaptım. Bu hafta mezun olma yolunda ilerliyorum.
Dünkü menümü yaziyim
Sabah
Kuru meyveli yulaf
Öğlen
tam buğday tost ekmeğine beyaz peynirli tost
Akşam
Sebzeli tavuk kavurma. Yağsız, soya soslu.
Tesekkur ederiim
Yok dönmedim daha Istanbuldayim halen. Agustosun 20si gibi donecegiz insallah.
Ay bu sicaklarda spor yapmak ne zor yurutuse gidemiyorum bayilicam yoksa sicaktan ama evde kendimce birseyler yapmaya calisiyorum bugun 50 sguat
30 mekik
500 ic bacak
30 on kol
15 arka kol y
Yaptim ama bittim resmen
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Dün gece tam yatacakken ilgimi çeken bir filme daldım ve tabi doğal olarak geç yattımeeee sonuç olarakta geç uyandım oda kızkardeşimin telefon sesine uyandım iyiki de aramış yoksa daha uyurdum sanırım
5de5 diyeti için 2 haşlanmış orta boy patatesimide yedim ( öncesinde tartıldım ve şükür 105.3ü gördüm)
Bakalım 5 günün sonunda ne göreceğim tartıda
Biraz kendime geleyimde hemen sabahsporumuda yaparım yine ( gerçi dünden bacaklarım ağrıyor ama yinede pes etmek yok aynen devam ) Öğlende kızkardeşim gelmeden birde duşumu alırım ohhh misss )
Akşamlıkta evdekilere zeytinyağlı barbunya yaparım birde kabağım vardı onuda mücver yapayım da yarın sebze gününde biraz bende yerim ondanyanınada salata yaparım eee daha ne olsun
Valla evde iyi bile yapmışsın. Ben spor salonunda klimada bile fenalık geçirdim dün. 25 dk yürüdüm ama sanki çölde 3 saat yürümüşüm etkisi verdi.Ay bu sicaklarda spor yapmak ne zor yurutuse gidemiyorum bayilicam yoksa sicaktan ama evde kendimce birseyler yapmaya calisiyorum bugun 50 sguat
30 mekik
500 ic bacak
30 on kol
15 arka kol y
Yaptim ama bittim resmen
toptan sağolun kızlar. dün baya zor bi gındu ömrumden ömur gitti. bizi 1 de alacaklardı ancak yanıbaşımızdaki 5 yaşındaki bebeğe ayak düzeltme ameliyatı yapıcaklardı o çok uzadı ve kızımı 4 de aldılar 1 saat sonra geldi. o 5 yaşındaki çocuk anesteziden uyandı 2 ayağı kalçaya kadar alçıda kıyametleri kopardı surekli sorular sordu, annesi bi tarafta ben bitarafata ağlamaktan helak olduk çocuga anlatmaya çalıştık derken, benim kız ilaçların etkisi geçince hastanei inletti ikisi bi taraftan helak olduk piskolojimiz altust oldu. ağrıkesicilere ragmen kızım ağrıdan resmen baygın dustu napacağımı bilemedim. neyseki saat 8 de yemek verdiler onu yeyip içince az toparladı, 10 da eve geçtik daha iidi. yavaş yavaş ağrısı geçti uykuya daldı sonra 5 gibi gene uyanıp sızlandı dolven verdik 2 saat sonra uyudu az öncede annaneye bıraktım işe geldim çok ağrım yok anne dedi. atlatıcaz sanırım azalıyor ağrısı. kısaca yaşadıklarım bunlar meleklerim.altıustu tırnak yatağı dedik ama baya zormuş sonrası
Su anda bebek uyutmaya xalisiyorum bi yandan da gunes mutfaga vurmadan yemek yapmaya calisiyorum sacimin her bir telinden ayri ayri ter akiyor inan mutfagi ve bebikin dagittiklRini toplayabilirsem bebik uyanmadan kendimi dusa atanilirim insallahValla evde iyi bile yapmışsın. Ben spor salonunda klimada bile fenalık geçirdim dün. 25 dk yürüdüm ama sanki çölde 3 saat yürümüşüm etkisi verdi.
Evet kaptan her ameliyat zordur gorup garecegi bu olsun insallah gecmis olsun tekrardaniremcim nerden çıkardın kuzum bunu. beni hiçbiriniz üzmüyorsonuz, tam tersine birbirimize yoldaşısız bunu böle düşünelim oldumu
hadi bakalım alınganlık yok gitsin kilolar
maşallah sana
sağol canıım ağrılı geçti baya bi anlatırım az sonra
maşallah gitmiş bile 1kg bak
menun guzel nur cum.
menun guzel. cansucum döndunmu, ve pazar sabah tartılıp bildirecektin bildirdin benmi kaçırdım kuzum. acilen kilo bildiremen gerekiyor değilse deneme suren 1 hafta daha uzayacak bu durumda
oy ruveydam nişanlandın demek çok tebrik ederim darısı duğune kuzum.
neler yaptın nasıl geçti. herşey gönlunce oldu işallah hadi kazasız belasızda dön.
tartıl bakalım bildir bekliyoz
toptan sağolun kızlar. dün baya zor bi gındu ömrumden ömur gitti. bizi 1 de alacaklardı ancak yanıbaşımızdaki 5 yaşındaki bebeğe ayak düzeltme ameliyatı yapıcaklardı o çok uzadı ve kızımı 4 de aldılar 1 saat sonra geldi. o 5 yaşındaki çocuk anesteziden uyandı 2 ayağı kalçaya kadar alçıda kıyametleri kopardı surekli sorular sordu, annesi bi tarafta ben bitarafata ağlamaktan helak olduk çocuga anlatmaya çalıştık derken, benim kız ilaçların etkisi geçince hastanei inletti ikisi bi taraftan helak olduk piskolojimiz altust oldu. ağrıkesicilere ragmen kızım ağrıdan resmen baygın dustu napacağımı bilemedim. neyseki saat 8 de yemek verdiler onu yeyip içince az toparladı, 10 da eve geçtik daha iidi. yavaş yavaş ağrısı geçti uykuya daldı sonra 5 gibi gene uyanıp sızlandı dolven verdik 2 saat sonra uyudu az öncede annaneye bıraktım işe geldim çok ağrım yok anne dedi. atlatıcaz sanırım azalıyor ağrısı. kısaca yaşadıklarım bunlar meleklerim.altıustu tırnak yatağı dedik ama baya zormuş sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?