- 22 Nisan 2015
- 297
- 520
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.601
Iyi pazarlar meleklerim
Pazar ugrayamadim coxuklarla ilgileniyorum. Yarinda kizin ayak tirnaklarindan ameliyatı var yarinda az ugrarim . Simdilik byyy
nurcum menun sporun guzel. sabah kalkınca metabolizmayı uyandırmak için 1 saat içinde bişiler yemek lazım, işallah bu gunki ekstrem bir durumduriyi akşamlar kızlar
sabah 8.00 de bir bardak su içtim
kahvaltıyı biraz geç yaptım 12.00 gibi peynirli domatesli 1 dilim çavdar ekmeğine tost yaptım çay içtim
15.00 de activia kayısılı yoğurt yedim
17.00de tavuklu salata yedim yine ayran içtim bu arada sabah tartıldım 800 gr gitmiş çok mutluyumm darısı hepinizee
tebriklersporuda yazayım;
30 günlük mekik programına başladım. 30 mekik çektim
50 skuat
yürüyüş yapamadım malesef
geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin.
Kaptanım cok gecmıs olshn, ınsallah bıdaha tekrarlamaz:)RengarenkNesli
sağolun kızlar teşekkür ederim.Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Şükür kavuşturana
Tatildönüşü olunca bugün doğal olarak çok işim vardı
Öğleden sonra biraz Anneme ve KVye uğradık sonrada 18:30 gibi eve geldim ve direk mutfağa giriştimHem akşamlık yemek hazırladım hemde Akçaydan gelirken bir köylüden aldığım 1 kasa Domatesi doğrayıp konservelik hazırladım ( arada tabiki yemeğimi yedim )
Tam 16 kg Domatesi soyup doğradım ve kaynattım
Şimdi yeni işim bitti ama bende bittim
Kışlık domateslerim hazır çok şükür
Tam 16 kavanoz domatesim kış için hazır hemde en organiğinden
menun dengeli iremcimMenü
oruçlu
İftarda
2 bardak ayran
1 tane peynirli saç böreği
1 küçük elma
3 bardak su
Yarım saat bisiklet
sağol tatlımGeçmiş olsun kaptanımm
ok cansucum bekliyoruz seniRengarenkNesli canım geçmiş olsun. Bugünden itibaren tekrar başlıyorum yani tekrar başlamak değilde tatilimin sonuna geldim diyelim yoksa ara vermedim Neyse akşam bildirim yaparım :)
Kizlarrrrrrr bu saatte kadar 1.5 litre suyumu içtim uzerinede sporumu bile yaptım
Eki Görüntüle 1591334
cuma gunu anlatırım sen burda hazır ol okişOlur nasıl yapacağım
Evet ablacım başladım. Yalnız bugün tutmadın arkadaşımla görüşeceğim diye pek sağlıklı beslenemedim haliyle ama oruç kilo açısından yediklerimi dengelememde yardımcı oluyorcuma gunu anlatırım sen burda hazır ol okiş
Ablacım Allah şifa versin kolay ağrısız atlatırsınız inşallahKizlar hala bekliyoz ameliyathane asiri yogunmus kizi hala almadilar,kurbanlik koyun gibi siramizi bekliyoz kizda huysuzlanmaya basladi. Gene haber ederim optum sizi
canımm yazılarını keyifle okuyorumm iyki varsınSElamünAleyküm kızlarrrrrrrr
Ben geldimmm
Öğlen kızın Öğretmenine gittim tabi hava resmen kaynadığı için giderken minibüse bindik ( gerçi onda daha beter terledim ama en azından 10 dakikada vardım gittiğimiz yere )
Sağ olsun bir sürü hazırlık yapmış geliyoruz diye
Küçük kızımla yaşıt kızı vardı biride 2 yaş büyük ve çok güzel anlaştılar
Bol bol sohbet ettik ve tabiki ikramlardan yedim abartmadan ( 2 ufak parça börek, biraz patates salatası birazda çerkez tavuğutabi dönüşte havada serinlediği için kızlarla yürüyerek döndük 2 km yolu yani yediklerimi kesinlikle yaktım )
Şu anda karnım aç olmadığı için tabiki akşam yemeğide yemedim ve şimdi bitkisel çayımı içiyorum ( onu içtiğimde felaket tıkanıyorum Allahtan)
İlerleyen saatlerdede şekersiz Türk kahvemi içerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?